Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

2 Hafta öncesini tekrar tekrar sonsuza dek yaşamak isterdim günlük...Beni sevdiğini sandığım kız arkadaşım beni sevmiyor mutsuzum ne yapacağımı bilmiyorum herkez mutlu herkez dışarda ben bilgisayar başında harcıyorum güzel günlerimi ama yapıcak birşey yok mutsuzum... Bunaldım ..
Hep yakıngeçmişi özlüyorum sevdiğimi özledim onun beni sevmesini istiyorum ama biliyorum sevmiyor nasil unutucam diye düşünüyorum ama zor olucak gibi bunları realde yüzüne anlatıcak bi dostumda yok bunlara yanıyorum.. Mutlu olarak geçirmek isterdim bu tatili ama olmadı aşk acısı çekiyorum günlük .............

[Bu mesaj Gothic_Angel tarafından 28 Haziran 2005 13:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Mutsuzum gunluk.Farkli bir yaz planlamıstım, guzel hayallerim ve düsünmesi bile içimi ısıtan tatil planlarım vardi.Gunduz gunes ve denize doyacak akşam olunca da soğuk kumlarda Ay'i izliyor olacaktım. Olmadi gunluk. Tatil planlarım, plan olarak kaldi. Yaz boyunca kucuk kardesime bakmak uzere eve tıkıldım, yapacak veya ilgimi ceken hiçbir sey kalmadi. Cevremdeki tum insanlar kendi telaşlarındalar,sıkılıyorum cok.Mutsuzum gunluk. bye
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük, insanlar müşteri mod'una girince neden kıllıkları tutar? Bu insanlık için genetik bir olay mıdır?
Müşterilerin kafasını patlatma isteği çok canice bir istek midir? Yoksa düşünce özgürlüğü kapsamında değerlendirilebilinir mi?[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Nostalji Mp3 : Tanita Tikaram - Twist In My Sobriety | arşiv********
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba Gunluk :

Nasil olacak bu iş ? Ben hergun aynı sen hergun ayni. Siradan ve sinirsiz , gereksiz ve levazim nedirsin ki sen ?

Yada Ben ?

Bugun aslinda ne kadar cok benzedigimizi anladim gunluk. İçlerimiz bos bir kavonoz kimi gelir su koyar kimi gelir toprak atar. Kimi içimizde balik kimi cicek ister. Nasil olacak bu iş ? İnsanlarin istekleri uzerine sekillere girmekten sende sıkıldın dimi gunluk ? Emin ol ki bende sıkıldım. Hele ask yok mu ask _ bir murada eremeyen ask. Sonlanmis ama hala içimizde olan ask. Ne olacak gunluk bi gusel adam dovesim var. herkesle kavga etmek kiyasiya dovusmek bir nevi intikam almak istiyorum.

Hayat berbat gunluk
Ben berbat.
Sen Berbat...[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

yine kötüyüm sevgilimden ayrılmanın eşiğine geldik bana inanmak istemiyorum hep o kankalarına inanmak istiyor neyin yanlış olduğunu anlayamamış ayrılmaya cesaretim yok o yüzünü bakışları hep aklımda bütün gün basket oynadı (5 saat parktaydı) bende hep onu yukardan iz ledim offfffffffffffffffffffffffff ALLAH'IM YARDIM ET YALVARIRIM.....[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Sosyal ağlarda paylaş

Sevgili günlük

Bugün anladımki sevgilimi nekadar ararsam arayayım telefonu açmıycak,Ben ona hiçbirşey yapmadığım halde ailesinin benim gibi dinine saygılı,iyiliksever bir insan ile görüşmesini istemediği için telefonlarıma,mesajlarıma cevap vermiyor bende izmirden istanbula babamın jeti varmış gibi gidemediğim için yüzünü göremiyorum... aşk köpeklikmiş be günlük... harbiden köpek oluyosun... ha unutadan Birşey daha öğrendim sevgili günlük ''Aşık adam mantığını kullanamazmış'' doğru... çok hemde nekadar istesende yüreğinle düşünüyosun.sevgilin gerçekten haksız ise yinede gönlün onu haksız göremiyo ... onu okadar çok seviyosunki gönlün aklının önüne geçiyo... :([signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon

hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

günaydın günlük (ve patiler) yeni kalktım 5 te kız arkadaşım gelicek konuşucaz ayrıca ondan hoşlanan birisi varmış ve çıkma teklifi etmiş bugün o cocukta parka gelicek ve dövücez.....mutlu gibiyim ayrılırsakta ayrılıcaz napalım önümüzdeki kızlara bakıcaz...[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Sosyal ağlarda paylaş

Merhaba gunluk nette gezerkene http://www.sevdanbirates.com/radyo/ boyle bişiye rastladim gercekten acikli bir oyku ve acikli bir sarki ... Ama artik ayakta duracak taakatim yok .. Hadi ben yattim..[signature][hline]Yildirim Beyazit Anadolu Lisesi 2004 Mezunu.
Katholieke Universiteit , Science and Engineering: Computer Science.
Leuven in Belgium.
If our nature is evil, if our instincts are murderous, can we be blamed?
Sosyal ağlarda paylaş

günlük sabahın dokuz buçugundan beri telefonla konusuyorum ve kulaklarımı terden hissetmiyorum..şimdi bi kahvaltı yapıp dışarı cıkcam.. sona allah kerim gidim dolaşim brz keç günden beri evdeyim öle...[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...