arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 günlük konserden konsere atlıos zıplıos ama kafa sallamaktan ensem ağrıdı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ergenlik doneminde çok kafa sallamak kalıcı hasara yol acabiliomus yannız,bir kamburluk ,bir omurilikte disk kayması olmasın istiosanız belden sallamayın, arkada sakince izeyin sapık blackçi triplerinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gunluk yaklaşık bi haftadan beri kadıköy maltepe yapmaktan anam ağladı artık maltepe lafı duymak istemiorum..:) aslında çok gzl bi mekan keşfettik ama yol insanı öldürüyo .:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 günlük senden bi ricam olucak patilere ilet bana dua etsınler msnde muhabetım 0 eskısı gıbı geyık ortamlar yok ve sıkılıyorum :( öğğhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 günlük, özlemşim patiyi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 evt bn de geldim!!:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 ohhh misss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 aa günlük slms jnm naber ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 gunluk artık ılışkımıze bı ad koyalım dıyorum.ne dersın.gunluk,aylık daımı vs. cevap beklıorum.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 günlük twistedemo'yu özledim kaldı istanbulda sınavlar yüzünden. gelcek ama cumartesi görüşçez haberin olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Arkadaşım beni dershaneden aldı eski sevgilim sanırım onu sevgilim sandı ve acayip bir şekilde tepki birşekilde baktı ve dershaneden çıktıgımda içinde ilginç bir his uyandı :S Sanırım artık sevmek konusunda ciddi şüphelerim var,zevk olsun diye insanlarla çıkmak gibi bir düşüncem var kendime yakışmadıgını düşündügüm için bunu gerçekleştirmiyorum ancak karşıma çıkan kişilerin tavırları kız milleti hakkındaki iyi düşüncelerimi tamamen yok ediyor ilerliyen günlerde görücez günlük... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 bıktım ya pof yeter * yine başladık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nariel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2006 Günlük müsün nesin?! Canım sıkıldı sana yazıyorum. Yoksa yapmadığım iş yani : P Neyse... Sıkıntılı günlerin ardından güzel günlere başlayacağım o kutsal anı bekliyorum. Bir ara olacak inş. Şimdilik böyle ölü modda idare ediyoruz. Baş ağrıları, can sıkıntıları, sorumlulukları yerine getirmemenin verdiği huzursuzluk, suçluluk duygusu, karar alıp alıp yapmamanın verdiği rahatsızlık, ne yapacağını bilememenin verdiği umutsuzluk duygusu v.b. Oradan çok umutsuz vakaa gibi görünebilirim ama bunları söylerek laf kalabalığı yaratıp durumumu abartıyorum aslında... yada belkide... Başım ağrıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 meraba sevgili idiot. dün kendimi a$arak, valerie denen cikarci , iki yüzlü ve menfaatci arkadasimla matematik calistik 4-5 saat boyunca. sonra eve geldim tekrar matematik calistim. birazdan yine matematik calisicam. yarin da.. bu önümüzdeki iki hafta icerisinde matematik sinavi olucak. ve hepsine göstericem daha yüksek not alabilicegimi.(oh$ gaza mi gelmis birileri) döt olcak hepsi , babam basta olmak üzere! (yesinler) [ Mesaj 04 Şubat 2006, Cumartesi - 21:34 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Evde oturup bunalım yaptım günlük nasıl iyi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 75 günü yedim ve ilkkez ist e ayak bastım^^ geriye kaldı 12 ay Allah benden sonrakilere yardımcı olsun^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 çevremdekilerden ve yapabileceklerinden korkuyorum günlük... dolayısıyla duygularımı anlatmaktan korkuyorum günlük. ÖSS den daha çok nefret ediyorum günlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 günlük bilmiyorum içimde çok ilginç bir his var....sanki böle... uzun zamandır ilk defa..şu an olan herşeye rağmen mutluyum?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Günlük bana akıllı birisi ne zaman raz gelecek hala aşığım ama ilişki aşkımı yıpratıo arkadaş kalalım ama ben sana hala aşığım diyo nasıl iş bu allahsız günlük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2006 bu gün arkadaşımla kadıköydeki balona bindim, indikten sonra hiç tanımadığım biri, her istanbula gelişimde seni göremem mucizeden başka bi şey diil şeklinde başlayan bi yazı verdi, sonra bi anda kayboldu msnini ve telini yazmış...heralde yeni taktik. bi oyun çeviricektik ama hemen kayboldu.. bütün gün kadıköyde geçen bi günün sonunda, ilginç bi oyun izledim...tecavüz oyunu, tiyatro kırmızı diye bi grubun....oyuncular rol yapıyordu, anlatılan şey toparlanamadı. çok yoruldum. yrn ne yapıcağımı henüz bilmiyorum. pzrtesi okul dahil başlayan çok şey var. pzrtesilerden nefret ediorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 euheheh bugun ablamı istemeye gelicekler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 selam sevgili idiot. hastaligim ilerledi. öksürünce cigerlerim cikacakmis gibi hissediyorum . tam da arkadasimla bulusacaktim, gidemedim bugün . hayt!birazdan matematigin bokunu cikaricam yine! sey bi de onu cok seviyom! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaUWw Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 j.d'arcın öteki ölümüne ve kara sohbete bilet aldım. ayrıca shakespeare othello ve yanlışlıklar komedyasını aldım, oyunu, okumak için yani...böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 mutluyum, iyiyim, herşey yolunda... yarın da dersane olsun ondan sonraki günlerde... lise 2 yim ve öss çalışıyorum ne hoş dimi güllük yaşasın öss! =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2006 insanların söylediklerinden çark etmelerinden nefret ediyorum günlük. ayrıca bir şey için tek başına çabalamakta acı vermiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar