lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 geçen geiyor zatn. bizde burdan ailecek izliyoruz o lüzumsuz hareketleri...[signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 günlük,karga hede hödösünden önce kalktım var mı böyle bir geyik uyuyamıyorum şimdi de[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. 4 ocak-Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yav yine erken kalktım bea günlük[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melly Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gunluk ilk defa tatil oldugu bi gun bu kadar erken kalkıyorum gerçi erken sayılmaz ama benim için erken sayılır :) kahvaltı yapim de kendime gelim..[signature][hline]YA GÖZLERIN AKLIMDA, YA AKLIM ADINDA, YA BEN CILDIRIYORUM, YADA COK ÖZLÜYORUM, YA ÖZLEMEK COK GÜZEL, YADA ÖZLENEN COK ÖZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gunluk! bugun konser var okulu sallicaz (sj) allah hard rock ı korusun (JS !! ) goruşuruz donüşte[signature][hline]ema abla bi gel de forumun haline bak.. ha bi de your time has come Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cambaz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gunluk bugun kız arkadasımdan ayrıldım cok huzunluyum :([signature][hline]Nereye dönersen dön dötün arkanda kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ewde sabahtandr elekrt bi gidio bi türlü post kasamadm günlük sinir oldum şimdi cafedeym:([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gunluukkk yrn sınaw war öluyorum stresten fena haldeyım yetişşşmıoo hıc bısey nese kacıorum kib[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... [Bu mesaj Famy tarafından 05 Ocak 2006 14:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 günlük bekliyorum belki nete gelir diye.. babamın yanına gitcem zatn pff:( çok güzel bi geceydi dün acayip eğlendim.keşke sende sürekli gitmeseydin:([signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gunluk ayip denen bisi varya.. ula daha yeni uyaniyorum.insanoglu kaldirir.yok birakin uyusun..oldu bak saat kac 16:18 yuh.gitti gunun 4te 3ü.. bol $ans en guzel geceler bizlerim olsun o zaman..[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wish Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 günlük eski erkek ark.ımı fena halde özledim.çok kötüyümmmm..onu hala seviyorummmmmmmmmmm...........ve o da bir patici ama hayatta bulamaz beniiiii....E.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gunluk.. uykum war pati gidip gidip geliyo ztn sinirliyim herşey ust uste...:( offffff[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Onu çok seviyorum!!!!!!!!!!!!!!!![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Allah kahretsin!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yarın uni futbol takımı seçmelerim var sabahın köründe nası uyanıcam ya.[signature][hline]Hey kids feel your balls So you don't get cancer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 günlük,niye aşırı duygusalım ben bugünlerde,her izlediğim filmin sonu trajik bitiyor ve ben ağlıyorum hayret bişey. Komedi falan izleyeyim en iyisi.[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. 4 ocak-Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gunluk sana yazmaktan cok okumak bana zevk veriyo,merak durtusumudur nedir edit:imla [Bu mesaj pegasus_end tarafından 06 Ocak 2006 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 günlük izninle takıntı yapmak istiyorum of:([signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 sevgili günlük,aslında günlük tutmam tutanı da sevmem.Ama nedense son bi kaç haftadır ciddi ciddi günlük tutmaya başladım.Bugün okula gitmedim ayrıca yarın karne alıçam :D.Karne sorası pc me veda ediçeem.Çünkü babamla sene başında bi anlaşmam olmuştu zayıf gelirse pc kaldırılçaktı ortalıktan.Ve zayıf gelio.Hep o biology cinin suçu.İnadına tüm sınıfa 1 verdi o karı!!.Sadece 1 kişiye 5 verdi onun da annesi biologycinin yakın arkadaşı die.Bööle hoca olmas olsun.Yakaçam ben bu hocanın evini en sonunda.Kardeşim bare not sat.Onu da yapmıo.Direk 1 verio yaaaaa.İnsan 20m e falam 2 verir.Yok onu da yapmıo.Ama arkdşına gelince kızına 5 vermeyi bilio.Bb paticik bile diebilirim şu an.Pc gidio çünkü.Bugün yatmak istemiom çünkü kalktıımda okula gitçem.Gelince pc açamııçam. Çok duygusal mı oldu ne? ama yinede :tebrikz:[signature][hline]NedeN Ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rap_antikor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bende günlük tutmam.tutanı sevmem. hatta tiksinirim. döverim. buda günlük değil zaten. aylık... ayda bir yazarım ben böle şey. mevsimlik bile olabilir.... kışda bitti haaa. havalar ısındı lan bayaa.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Günlük babam sistem geri yükleme yapmış, tasarladığım web sitesi gitti yokoldu şimdi. iyi mi? değil![signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 dynun bu babalardan çektiiimiz nedir bööle yaaa.Benim babamda bana pc yi yasaklıo.Kardnemde 1 war die.Yaa hiç 1 gelmedi şimdiye kdr bi kerede 1 gelse noolçak.Gelde annat işte :([signature][hline]NedeN Ki? [Bu mesaj FromTheHell tarafından 06 Ocak 2006 04:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 günlük napcam şimdi ben? okula gdicem yarın ve eğer şimdi yatarsam nası kalkıcam? yatmazsam bütün gün nasıl dayanıcam? off....[signature][hline]miniminibirkuşdonmuştupenceremekonmuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 yeni bigüne daha başladk günlk şuan 400 postm war ufff banlandktan sora tekrar kasmak çok zor oluo her neyse go go go 500 post[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 karne kötü[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar