Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geçen geiyor zatn. bizde burdan ailecek izliyoruz o lüzumsuz hareketleri...[signature][hline]
Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Mesaj tarihi:
günlük,karga hede hödösünden önce kalktım var mı böyle bir geyik uyuyamıyorum şimdi de[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
4 ocak-Çagi
Mesaj tarihi:
gunluk ilk defa tatil oldugu bi gun bu kadar erken kalkıyorum gerçi erken sayılmaz ama benim için erken sayılır :)
kahvaltı yapim de kendime gelim..[signature][hline]YA GÖZLERIN AKLIMDA, YA AKLIM ADINDA, YA BEN CILDIRIYORUM, YADA COK ÖZLÜYORUM, YA ÖZLEMEK COK GÜZEL, YADA ÖZLENEN COK ÖZEL
Mesaj tarihi:
ewde sabahtandr elekrt bi gidio bi türlü post kasamadm günlük sinir oldum şimdi cafedeym:([signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Mesaj tarihi:
gunluukkk yrn sınaw war öluyorum stresten fena haldeyım yetişşşmıoo hıc bısey nese kacıorum kib[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...

[Bu mesaj Famy tarafından 05 Ocak 2006 14:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
günlük bekliyorum belki nete gelir diye..
babamın yanına gitcem zatn pff:(
çok güzel bi geceydi dün acayip eğlendim.keşke sende sürekli gitmeseydin:([signature][hline]
Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Mesaj tarihi:
gunluk ayip denen bisi varya.. ula daha yeni uyaniyorum.insanoglu kaldirir.yok birakin uyusun..oldu bak saat kac 16:18 yuh.gitti gunun 4te 3ü..

bol $ans en guzel geceler bizlerim olsun o zaman..[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Mesaj tarihi:
günlük eski erkek ark.ımı fena halde özledim.çok kötüyümmmm..onu hala seviyorummmmmmmmmmm...........ve o da bir patici ama hayatta bulamaz beniiiii....E....
Mesaj tarihi:
gunluk..
uykum war pati gidip gidip geliyo ztn sinirliyim herşey ust uste...:(
offffff[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
Allah kahretsin!![signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
günlük,niye aşırı duygusalım ben bugünlerde,her izlediğim filmin sonu trajik bitiyor ve ben ağlıyorum hayret bişey.
Komedi falan izleyeyim en iyisi.[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
4 ocak-Çagi
Mesaj tarihi:
sevgili günlük,aslında günlük tutmam tutanı da sevmem.Ama nedense son bi kaç haftadır ciddi ciddi günlük tutmaya başladım.Bugün okula gitmedim ayrıca yarın karne alıçam :D.Karne sorası pc me veda ediçeem.Çünkü babamla sene başında bi anlaşmam olmuştu zayıf gelirse pc kaldırılçaktı ortalıktan.Ve zayıf gelio.Hep o biology cinin suçu.İnadına tüm sınıfa 1 verdi o karı!!.Sadece 1 kişiye 5 verdi onun da annesi biologycinin yakın arkadaşı die.Bööle hoca olmas olsun.Yakaçam ben bu hocanın evini en sonunda.Kardeşim bare not sat.Onu da yapmıo.Direk 1 verio yaaaaa.İnsan 20m e falam 2 verir.Yok onu da yapmıo.Ama arkdşına gelince kızına 5 vermeyi bilio.Bb paticik bile diebilirim şu an.Pc gidio çünkü.Bugün yatmak istemiom çünkü kalktıımda okula gitçem.Gelince pc açamııçam.

Çok duygusal mı oldu ne?
ama yinede :tebrikz:[signature][hline]NedeN Ki?
Mesaj tarihi:
bende günlük tutmam.tutanı sevmem. hatta tiksinirim. döverim. buda günlük değil zaten. aylık... ayda bir yazarım ben böle şey. mevsimlik bile olabilir.... kışda bitti haaa. havalar ısındı lan bayaa.[signature][hline]* Son gülen sen olacaksın. Çünkü geç anlıyorsun.*
Mesaj tarihi:
Günlük babam sistem geri yükleme yapmış, tasarladığım web sitesi gitti yokoldu şimdi. iyi mi? değil![signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

G3NK
Mesaj tarihi:
dynun bu babalardan çektiiimiz nedir bööle yaaa.Benim babamda bana pc yi yasaklıo.Kardnemde 1 war die.Yaa hiç 1 gelmedi şimdiye kdr bi kerede 1 gelse noolçak.Gelde annat işte :([signature][hline]NedeN Ki?

[Bu mesaj FromTheHell tarafından 06 Ocak 2006 04:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
günlük napcam şimdi ben? okula gdicem yarın ve eğer şimdi yatarsam nası kalkıcam? yatmazsam bütün gün nasıl dayanıcam?
off....[signature][hline]miniminibirkuşdonmuştupenceremekonmuştu
Mesaj tarihi:
yeni bigüne daha başladk günlk şuan 400 postm war ufff banlandktan sora tekrar kasmak çok zor oluo her neyse go go go 500 post[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...