Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Günlük gün iyi başladı umarım böyle devam eder. Hadi günlük gaz ver bana.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" )
chagy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 günlük bugün doğum günüm :) ahhh ahhh bir yaş daha yaşlandık iyi mi[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 günlük patiye döndüğmn 2. günü yine pasta işine grdm doğum günü pastası yapıom:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
FireTiger Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Günlük artık 1 ay oyun oynayacağım[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
unac Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 kötü[signature][hline]imza mimza yok!dağılın ulen!
Lethious Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 süper bi gündü sevgili günlük[signature][hline]www.otostopcu.org My flavour is you babe...
miss_black Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Günlük yarın doğum günüm.Çok mutluyum.Yarın daha çok mutlu olacağım.İşte böyle:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 gunluk.. başım arıyo yaw..sabahtan beri nargile nargile içim dışım nargile oldu walla.. midem bulandı bişiler yiyim bari..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 günlük sabahtandır bna demediğini bırakmayan bi adm en sonnda yörnge dışı oldu uffff edemiyodum o küfr ederken ben ona sewiyelice bişeyy anlatayım:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Sevgili Günnük; Yarın dershanem var. Dört ders saatinin ardından bir saat ara verip; üç saat on beş dakika sürecek olan o "gıcık" deneme sınavına gircem. Saat 17 civarı eve geldikten 1 saat sonra, 18 civarı, hocam gelcek. Ne kadar mutluyum anlatamam, kthxbye...[signature][hline]Today has born the seventh one Born of the woman the seventh son And he in turn of the seventh son He has the power to heal He has the gift of the second sight He "is" the chosen one So it shall be written So it shall be done...
FireTiger Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Günlük 1 gün daha bitti. İyi geceler. *!Sabah erken kalkacağını hatırlar ve sayıp söverek yatar*[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 günlük, dün okulu asmıştım. bugün de uyuya kaldım, yarım gün yok yazılıcam gene. devamszlık tavana vurdu günlük, yan basıcam.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 günlük az kaldı 1 haftada 1000 post kasaca inat ettm 2. gnmde 220 msj da kaldım böle gidrse 1 haftaya yetştremm neyse yardmlarn içn saol;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Junr_Sx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 günlük bugun sabah şöförle kavga ettim yolcuyla kavga ettım hocayla kavga ettım bugun cok sınırlıyım allah hayır gostersın[signature][hline]"Askin ilk solugu mantigin son solugudur."
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 sevgili günlük nasısın kardeş bugün seninleyim okula gitmedim:)[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Gün kötü başladı günlük ya[signature][hline]I`m in love with my lust Burning angelwings to dust I wish I had your angel tonight G3NK
Whiskey Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Biyolojik saatim yine değişti günlük bu ara sistem şöyle öğlen saat 15.00 gibi yatıyorum gece 23.00 sularında kalkıyorum birazdan akşam yemeğimi yicem bakalım haftaya nolcak... [Bu mesaj Whiskey tarafından 04 Ocak 2006 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]
FireTiger Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Günlük bugün okula gitmedim. Mutluyum :)[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Loli-pop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 gunluk bugun okulda zaman geçmek bilmedi yaw.. kimseler yoktu hocalarda derse grmedi bide dun kulagımı deldirdim bgn bant taktım okulda bantı çıkarttıktan sonra bi acı warya..uykum da war.. offf.:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
melly Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 gunluk ben aşık oldum galiba hatta galibası bile fazla oldum eheheh :)[signature][hline]YA GÖZLERIN AKLIMDA, YA AKLIM ADINDA, YA BEN CILDIRIYORUM, YADA COK ÖZLÜYORUM, YA ÖZLEMEK COK GÜZEL, YADA ÖZLENEN COK ÖZEL
chagy Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 günlük,120 konuyu 23 günde nasıl çalışıcam,ben robot muyum?[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. 4 ocak-Çagi
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Bugun siradan bir gündü işte gene dersaneye gittim yilardir gitigim yer :( arkasindan arkadaslarla bisler yaptik hatirlamiorm basim catliodu eve kosp apranax ictim hede hödö simdi ANA bUGUN SINAV VAR =(([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 günlük bugun pati kapanıp durdu sıkıldım haliyle daha yenı geldı bakalım böle saldırmaya dvm eden arkadaslar daha dvm etmeyi dusunuyorlarmı mrk ıcındeyım[signature][hline]Kul olup bir güzele gönülden Geçtik her bağdan, her tövbeden Herkes koyu müslüman döner Biz putperest döndük kabeden
lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 lüzumsuz işler bunlar... peh.. ayrıcana garip bi şekilde mutluyum:)[signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 o zaman sen cok garipsin =) gunluk sana gelince artik yeter.. bisiler yapmali ve de harekete gecmeli =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance ku² + pi² = be² =)) * msn
Öne çıkan mesajlar