Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük bugün doğum günüm :)
ahhh ahhh bir yaş daha yaşlandık iyi mi[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
Çagi
Mesaj tarihi:
günlük patiye döndüğmn 2. günü yine pasta işine grdm doğum günü pastası yapıom:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human
Mesaj tarihi:
Günlük artık 1 ay oyun oynayacağım[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Mesaj tarihi:
gunluk..
başım arıyo yaw..sabahtan beri nargile nargile içim dışım nargile oldu walla.. midem bulandı bişiler yiyim bari..[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
günlük sabahtandır bna demediğini bırakmayan bi adm en sonnda yörnge dışı oldu uffff edemiyodum o küfr ederken ben ona sewiyelice bişeyy anlatayım:D[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
Mesaj tarihi:
Sevgili Günnük;
Yarın dershanem var. Dört ders saatinin ardından bir saat ara verip; üç saat on beş dakika sürecek olan o "gıcık" deneme sınavına gircem. Saat 17 civarı eve geldikten 1 saat sonra, 18 civarı, hocam gelcek. Ne kadar mutluyum anlatamam, kthxbye...[signature][hline]Today has born the seventh one
Born of the woman the seventh son
And he in turn of the seventh son
He has the power to heal
He has the gift of the second sight
He "is" the chosen one
So it shall be written
So it shall be done...
Mesaj tarihi:
Günlük 1 gün daha bitti. İyi geceler.
*!Sabah erken kalkacağını hatırlar ve sayıp söverek yatar*[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Mesaj tarihi:
günlük, dün okulu asmıştım. bugün de uyuya kaldım, yarım gün yok yazılıcam gene. devamszlık tavana vurdu günlük, yan basıcam.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Mesaj tarihi:
günlük az kaldı 1 haftada 1000 post kasaca inat ettm 2. gnmde 220 msj da kaldım böle gidrse 1 haftaya yetştremm neyse yardmlarn içn saol;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk
Mesaj tarihi:
günlük bugun sabah şöförle kavga ettim yolcuyla kavga ettım hocayla kavga ettım bugun cok sınırlıyım allah hayır gostersın[signature][hline]"Askin ilk solugu mantigin son solugudur."
Mesaj tarihi:
sevgili günlük nasısın kardeş bugün seninleyim okula gitmedim:)[signature][hline]Biliyorum bugün kulakların bir başka çınlayacak, anlayacaksın seni yine nasıl andığımı, özlediğimi. Ellerin titreyecek, gözlerin yollarda kalacak, sende hissedeceksin yüreğimde neler hissettiğimi!
Mesaj tarihi:
Biyolojik saatim yine değişti günlük bu ara sistem şöyle
öğlen saat 15.00 gibi yatıyorum gece 23.00 sularında
kalkıyorum birazdan akşam yemeğimi yicem
bakalım haftaya nolcak...

[Bu mesaj Whiskey tarafından 04 Ocak 2006 09:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Günlük bugün okula gitmedim. Mutluyum :)[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???
Mesaj tarihi:
gunluk
bugun okulda zaman geçmek bilmedi yaw.. kimseler yoktu hocalarda derse grmedi bide dun kulagımı deldirdim bgn bant taktım okulda bantı çıkarttıktan sonra bi acı warya..uykum da war.. offf.:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
gunluk ben aşık oldum galiba hatta galibası bile fazla oldum eheheh :)[signature][hline]YA GÖZLERIN AKLIMDA, YA AKLIM ADINDA, YA BEN CILDIRIYORUM, YADA COK ÖZLÜYORUM, YA ÖZLEMEK COK GÜZEL, YADA ÖZLENEN COK ÖZEL
Mesaj tarihi:
günlük,120 konuyu 23 günde nasıl çalışıcam,ben robot muyum?[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
4 ocak-Çagi
Mesaj tarihi:
Bugun siradan bir gündü işte gene dersaneye gittim yilardir gitigim yer :( arkasindan arkadaslarla bisler yaptik hatirlamiorm basim catliodu eve kosp apranax ictim hede hödö simdi ANA bUGUN SINAV VAR =(([signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
günlük bugun pati kapanıp durdu sıkıldım haliyle daha yenı geldı bakalım böle saldırmaya dvm eden arkadaslar daha dvm etmeyi dusunuyorlarmı mrk ıcındeyım[signature][hline]Kul olup bir güzele gönülden
Geçtik her bağdan, her tövbeden
Herkes koyu müslüman döner
Biz putperest döndük kabeden
Mesaj tarihi:
lüzumsuz işler bunlar...
peh..

ayrıcana garip bi şekilde mutluyum:)[signature][hline]
Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Mesaj tarihi:
o zaman sen cok garipsin =) gunluk sana gelince artik yeter.. bisiler yapmali ve de harekete gecmeli =)[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...