MaUWw Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günlük çok bi kötüyüm..walla, sinirim bozuk.*** bu arada mayhem nerde????*** nessse moralim bozuk, aslında kötü deilim ama aklım çok karışık..karışık işler! bşwr anlatmıym, unutym.[signature][hline]la la la..lay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 rezil bir gun gunluk bugun =), can sıkıcı aksamdan kalmanin verdigi bir durum ilginc estantenesel mizanzen[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 teşekkür'ü az bi farkla kaçırıyorum. lise hayatım boyunca hiç belge alamadım ühü. dershanede işler iyi , netler gayet iyi. iyi künner.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seckinc Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Günlük Bugün benim dogumgünüm arkadaşlarla dışarı cıkıp sabaha kadar içecez ( bu aralar cok fazla içmeye başladım hayırlısı... ) köyü geçen şeyler birer birer düzelmeye başladı dur bakalım galiba ii şeyler de oluyo bu hayatta? ne dersin günlük cevap var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günlük yarın hayatımın en berbat günlerinden birisi olucak kız arkadaşmdan ayrıldıktan sonra ilk defa dershaneye gidicem bakalım nasıl olucak onunla görüşmeden geçen bir dershane çok merak ediyorum nasıl olucak...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 İğrenç bi gün diye buna denir günlük.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım bunaldım[signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günlük, yusuf yine sordu soruyu soktu boruyu..[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günlük sanırım aşık oluyorum.[signature][hline]Mu Online, Navy Field, RF Online, Space Cowboys, D&D Online, DaoC, Dark n Light, Dofus Online, Goonzu Online, Guild Wars, Silkroad Online, Ultima Online, WoW... Mmorpg portalı her türlü bilgiyi buradan alabilirsiniz ve yukardaki oyunların forumları bulunmaktadır. www.mmoturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Pff yine haftaici yine is - guc yorgunluk.[signature][hline]Sex is like playing Bridge, if u don't have a good partner you'd better have a good Hand Woody Allen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Günlük,canım çok sıkılıyor,şöyle değişik birşey yapmak istiyorum[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin. Çagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günlük dün babaannem birden öldü.çok kötü başladık yıla be günlük[signature][hline]adıma yazılmış şarkı bile var olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Günlük bana sevgili bul philips :([signature][hline]Bu arada açılmıştı bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günlük veb iptalim yau.. arkadaşın annesi vefat etti. yıla zaten kavgayla başladım... anasın sattımın 2006sı 2005ten daha kötü geçerse ben cidden iptale bağlarım yani.. yardım lazım günnük pöef.[signature][hline]dwinz .ƒ drums of darkness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melly Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 günluk çok mutluyum çooookk :)[signature][hline]YA GÖZLERIN AKLIMDA, YA AKLIM ADINDA, YA BEN CILDIRIYORUM, YADA COK ÖZLÜYORUM, YA ÖZLEMEK COK GÜZEL, YADA ÖZLENEN COK ÖZEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Ben uyuyorum gunluk herkese sevgiler saygılar yarının herkes için iyi bi gun olması dilegiyle hoşçakalın.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 igrenc bi gün..neyse gene bitti[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ... FEzAGezer:noooooo Tam bu sıralarda bi ses O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 günlük imdat!! tiksiniyorum rizeden yapcak hiçbişey yok... pehh yılbaşında bana para çıksaydı buraya alışveriş merkezi açtırcaktım en lüks versiyonundan[signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 günlük icimde bi ayi var sanirim . 17:00'a kadar uyudum bugün ve dolayisi ile kalkinca , kendimi pek bi $ükela hissedemedigim icin matematik yalan oldu . yarina kaldi artik . bu sefer de yalan olursa artik toptan yalan olacagim.[signature][hline][/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde msn'de demiş ki: ''Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 2 senelik universite hayatımda ilk defa oturup essay yazıyorum,çok heyecanlıyım.ama ben boyle 1500 1700 kelimelik kısıtlamalara gelemiyorum dolup tasıyor içim,hislerimi aktaramazsam ne anladım ben bu esseyden[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 günlük alsancakta takıldık bugun ızmırlı patilerle falan 18 e de gırdım öle güzel bişeydi işte yarın görüşürüz ama buradayım yatmıyorum daha :)[signature][hline]Benim varlığım senin yaptığım bir nakış Türlü güzel renklerini senden almış Kendimi düzeltmeye nasıl varsın elim Senden güzelini yapmak bana mı kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 günlük, ismini demlik olarak deiştirdim.. evt sıkıldım.[signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lilynessy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 günlük napsam yatsam mı?[signature][hline] Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 essay bitti ya, ilk defa bitiridim boyle bi essayı, çok farklı bi tecrubeymiş.ama çok yoruldum valla billa[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ji_Ber Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 uffff be gnlük tekrar post kas zor oluo bnle aynı lafan atan admlar ban yemedi ben yedm neyse hırs oldu 1 haftada geri alacm 1k post madalyasını senn büyk yardmlarn içn tşk gnlük;)[signature][hline]nick/lwl/karakter/server/ırk rodrigueztr/60/ezikmage/ares/human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar