Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük artık tatile girdim sayılır yatılılar gitti. Özgürüm[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi???

[Bu mesaj FireTiger tarafından 31 Aralık 2005 16:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
günlük izmir pati ve logos ortamından elemanlarla kutluyorum baklım nasıl olucak :)[signature][hline]Ey dostum; şarap doldur, hep tut isterim,
Şu bembeyaz yüzümü, yakut isterim,
Saf şarapla yıkayın ölünce beni;
Bir de bağ kütüğünden tabut isterim!
Mesaj tarihi:
günlük dün şarhoştum bugün de sarhoşum haberin olsun. yalnızım lan![signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden
Kavga gürültü var heryerde
Trafik başka havası başka
Bitirdiniz beni bu yaşta
Karar verdim kaçmaya
Vericem kendimi börtüe böçee
Mesaj tarihi:
iğrenç bi gün sevgilim beni sattı..küçücük kaldı gözümde..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Mesaj tarihi:
günlük yılbaşı fln kofti bea![signature][hline]Brothers Everywhere,
Raise Your Hands Into The Air,
We're Warriors,
Warriors Of The World!
Like Thunder From The Sky,
Sworn To Fight And Die,
We're Warriors,
Warriors Of The World!
Mesaj tarihi:
gunluk 7. bardak kola, ölür müyüm sence? midem delincek ehuhu, gunluk inanabiliyor musun annemler benden gizli akmişlar ortamlara, ben de boyle bilgisayar basında kös kös oturdum, alacagı olsun diyorum. Senin de yeni yılın kutlu olsun günlük, yepisyeni başla sen de hayata, ben oyle yapicam:)[signature][hline]Do you ever think of me and get lost in the memory?
When you do, I hope you smile and hold that memory a while
Mesaj tarihi:
hastayım günlük midem bozuk 2 gündür..[signature][hline]Minibüste şöförün " arkadan vermeyen kaldı mı? " sorusu cinayet sebebi oldu [ 15 Aralık 1987 ]
Mesaj tarihi:
Beni şu nickin altındaki kalptekinden başka kimse sevmiyo heralde. Belki o bile sevmiyodur.[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için
önümüzde sonsuzluk var..
---------------
Kim demiş haram nedir bilmez Hayyam?
Ben haramı helalı karıştırmam:
Seninle içilen şarap helaldir,
Sensiz içtiğimiz su bile haram
Mesaj tarihi:
günlüük seni seviyom,herkezi seviyom,tüm patileri seviyom :)
yeni yıl kutlu olsun[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has...
msn gmail
Mesaj tarihi:
naber len günlük :)[signature][hline][b]HANİ MUTLULUKTU BU AŞKIN SONU,HANİ SEVECEKTİK BİR ÖMÜR BOYU,NASIL YAPTIN ZALİM SEN BANA BUNU
KADER DİYEMEZSİN SEN KENDİN ETTİN
Nickime Bugünde Dil Uzatanın Dilini Koparırım , El Uzatanın Ellerini Kırarım.
Mesaj tarihi:
günlük yeni geldim eve berbat olduğumu söyleyebilirm sana
akşam 9da başladım içmeye sabah 7 de son duble rakımı içtim
midem berbat yatmam lazım sanırım.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
günlük..
akşam feci şekilde koptuk.. içkiyide biraz fazla kaçırdık galiba.. turşu gibiyim şuan..ztn geö kalktım gerçi hala uykum war ama genede agrıyo her tarafım..özellikle bacaklarım çok fena..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Mesaj tarihi:
gunluk yenı yıl geldı de bana fazla bı değişiklik yok gıbı gelıoo jiç bişey anlamadım ya beyse boswer ben senı we patıleri cook sewıorummm ıykı burdayızz[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek...
Mesaj tarihi:
sevgili günlük ağlıyorum[signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS
------------------------------------------
FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...