Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 sevgili günlük nassın canım iisin inşallah? =) bu gün acayip kötüyüm neden acaba ? ilginç!!!! hadebe ordan.... bırak şimdi benle bıdı bıdı!!![signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kickass Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 bu günlük yeter :)[signature][hline]Misiskickass, 26 Aralık 2005 00:56 tarihinde demiş ki: rezil etcem seni ayrıca attırcam seni tek amacım bu :) benimle hiç ilgilenmiyorsun bu pati yüzünden !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 günlük duşa gircem üşeniyom la napsam acep[signature][hline]if you lost your everything,you can do everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 ya battım bütün sınavlar feci geçti bitmicek okul pofff. Diyodum bu dönem bütün dersleri geçimde bitireyim bu yıl, nerdeyse derslerin yarısı kalacak ama çıkmamış candan ümit kesilmez. Dua edin bana da geçeyim tüm dersleri:D[signature][hline]Gölgelerin Yutucusu Her Zaman Arkanda... ---ASSASSIN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Günlük bana çook para lazım be günlük!! =([signature][hline]()_() ('o' ) <== Be Horrible! Like Me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 gecersin.. gecersin.. tek derdin ders olsun yeter[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ulan sıyırıcam sonunda ya.bunedir arkadaş bigün kafam rahat geçsin ya bigün bunalmayalım ya.herşeyin başı sağlık diyoruz fiziki sağlımız yerinde ruhen desen bitmişiz.herşeye parlıyoruz herşeye patlıyoruz.bıktım ulan bunedir ya!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 günlük,sabahın 6.40'ı ben hala elektronik çalışamadım :-p[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sevgili gunluk; katatonia esliginde sigara almayi planliorum sarkiyi dinlemekten -aslinda usenmekten- assagiya inip bi cigar alamiorum =), bi kosu para verip alsana abisi.. *!Avcuna 3,2YTL sıkıstırır ve soyle der, "Hadi Kos abisi, Winston Kutu, Bak kirmizi olanlardan tamammi ? bakkala soyle aynen bunu o sana verir, hadi goriim seni" ..*[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sevgili günlük,saat oldu 9.05 ben hala çalışamadım bi yardım et :-P[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Gunlugunden ders calismasina yardim etmesini dileyen genc ertesi sabah okulda; elinde kacaman bir 0 yazan kagitla bulundu..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 günlük vize perşembe günü daha var ama sen bana silisyum atomunun bor atomu ile katkılanmasını anlat en iyisi[signature][hline]Even the most beautiful woman in the world can not give more than she has... msn gmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ve bu cocuk halen devam eder.. uslanmaz.. gunlukten olup olmadik vede akil almaz isteklerine devam eder.yetkililer bu cocugu karantinaya almaya karar verdiler.. gunun diger haberlerine ise 3 ölü 5 yarali 7 si agir 9 u hafif edit: eik yazmak icin =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn [Bu mesaj MyDyingBride tarafından 27 Aralık 2005 09:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Die_Human Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ulan günlük se se se se söle bana nası geçer bu hayat sıkıntıdan patlıcam hergün kafede kalıyorum nası olcak bende evimde paşalar gibi sıcacık yatağımda sıcacık yemeğimin onümde olmasını istiyorum nasıl yapacaz bu işi???[signature][hline]Haumarush Turkgucu Tauren Shaman 31 Charomaggus Malkoçoğlu Human Paladin 8 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gunluk.. gunler hiç güzel geçmiyo ya.. walla bugun iki yazılıdanda kötu alsaydım hiç çekilmezdi..nese ki atlattık..şşimdi güzel bi yemek yiyim ve rahat bi tv izliim hiç bişeyim kalmaz..:)[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 günlük ben denizi özledim hemde çok. şimdi garbıçta fotolarını gördüm iyicene özlediğimi anladım:([signature][hline]Redogskim benim, Biricik gay sevgilim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 valla elli beklerdiğim matematik sınavından 88 alabilmiş bi kişiliğim ben, tap bana günlük:) ve o bence benden nefret ediyor...[signature][hline]when the poor young girl was deeply in love with the young boy, it was too late for everything, what a shame... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ozluyorum ya[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki: herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 sewgili gnlük sen olmasna hiç psot kasamıyacan son zamnlarda dokunduğm bütn topicler garbage de umarım senide çöpe atmazlar ben dokundum die:horace:[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:60 Server:Ares Karakter:Ezik mage:D Irk:Human ( bilen emir diye bilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 hastayım günlük kızlar eve gelip bana çorba bile yapmadı önceden gelmişlerdi pişmanlar sanırım :)[signature][hline]Bu mesaj 01.01.2008 tarihinde değiştirilcektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 gece 3'e gelirken yatmıştım sabah 8'de çoook zor uyandım projoemi de yapmışım derse gitmemek olmaz giyindim süslendim nutellalı ekmek yedim gittim ama ama ama hoca gelmedi olsun iyki gelmedi tepe carrefoura gittim sonunda sevgilime yılbaşı hediyesini aldım hemde 3. girdiğim yerden (genelde her yere bakar bulamam ;p) weoo ondan sonra bir mutluluk geldi üstüme okula geri döndük ayçayla yemek yedik ekonomi projemizin tüüüüm gerekli kağıtlarını topladık saatlerce kütüphanede kalmamız gerekti ama şimdi onları okumam & çook iyi anlamam tekrar kendim yazmam gerek. ki bu işi gilmore girls ü izledikten hemen sonra yapıcam. iyi mi =p[signature][hline].i.grew.up.wishing.on.a.star. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demorah Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bugün en tatlı günlerimden birini yaşadım Onunla geçecek hayatın ne kadar harika olacağını anladım Ama aynı zamanda büyük bir hüzün var içimde umudum kaybolmaya başladı Bir hafta oldu gelmeyeli Sıkı sıkı sarılıyorum kalan son umut parçacıklarına Nolursun gel artık oğlum[signature][hline]güzellik bir karaelfin kılıcının ucunda solar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 günlük linear algebra girdi,hemde doğrusal l girdi. acıdı baya[signature][hline]freeeeeeeeeeeeeeeedom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
melly Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 merhaba günlük.. birisiyle tanıştım çok eglenceli biri ve ondan hoşlanmaya başlıyorum galiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 günlük yarın calculus2 vizem var ikinci kez alıyorum bu dersi ilk vize 0, ikincisinden bi 40-50 alsam güzel olucak. yoksa sıçtık[signature][hline]Holigan Team The Paticik Cup =o= II Radio =o= Garbage wj tóqqíé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar