dunno Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 mhahahah zag kopardi beni gunluk.. ben de bole hissediyorum sana karsi bazen... ama sustuun ne desek eyvallah dediin icin seviyoruz seni biraz da...koyun arkadas istiyoruz ve zor bulunuyo onlar... ama hakkaten cok bi suskunsun gunnukcum ya.. canlan artik biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Günlükle niye konuşursunuz ki, niye kişileştirisiniz? Defter işte , o kadar! :) İlerde okurum diye tutuyosanız, ki genelde sebep budur, kendinize yazın! Sevgili ben, Bugünüm de bok gibi geçti. Kız arkadaşımdan ayrıldım, sınıfta kaldım, denemeden 0 çektim, babamla kavga ettim, intiharı düşünüyorum. Hatırla da moralin bozulsun. Ya da alay et "ne kadar salakmışım o zamanlar" diye. Gül. Tabi sen ununu eledin eleğini astın. Tesbih çekip cenneti beklemektesin şimdi, derdin tasan yok. Oohh. :D Daha yazardım ama üşeniyorum :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 bugün kafam karmakarışık. artık hiçbirşey düşünüp planlayamaz oldum. akışına bırakıyorum herşeyi ister istemez... şunu farkettim ki hayatı çözmek çok zor... kim çözdüm diyorsa yanılıyor.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sevgili günlük , bgn korkumu yenip dişçiye gittim ve doktor tabiri caizse azıma s.çtı yani..o kdr çok korkuyorum ki kapıdan girerken bacaklarım titremeye başladı.. neyse oturduk ben gene titiriyom bi fıs fıs ve bir igne..o anda afakanlar bastı ve bana kalabalık bi şeklide gelmeye başladılar.. nese 5 dk sona diş uyuştuktan sonra işleme başladı bu arada kanal tedavisi oluyom.neyse önce acıyo mu dedi hyr dedim ama taki derinlere inene kdr.. sonra dayanamadım acıyo dedim bi ilaç sürdü ve 10 gün sonra tekrar gel dedi.bu arada hala dişlerime bakıp orda bi çürük var onu da alim mi demzmi bende oldu deidm başka..ben sana 10 gün sonra ne gelcem be dicektim ama mecburuz gidicez yani.. bide ilaç sürdü ilacın tadı azıma geliyo hep.. çok uyuz bi gün dü yani..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sevgili günlük sarhoşum :S[signature][hline]bu ne biçim bir imza dediğinizi duyar gibi oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sevgili günlük; üstte bi yazı farkettim gibi geldi ama farketmedim herhalde..bana öyle gelmiş olabilir... 8-)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 sevgili günlük sanki sana yazdığım şeyleri herkes okuyabiliyo gibi geliyo.. yoksa sen gammazcı, ispiyoncunun teki misin ? ayıp edersin günlük bari sen yapma...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Bu sabah istanbul yolcusuyum, belki bir ihtimal eski sözlüm ile görüsebilirim, yeni sevgilimi sevemiyorum..![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça; Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık! [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeNseii Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 gece gece kendini bilmez kurtlar vadisi nden kaçmış adamın biri ile paticikte atartışıyorum..topuklarıma sıkacakmış..ne yapsam yaa.. bi fikir verin :P[signature][hline]sensei.....shirio dojo....ben bir küçük samurayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Saat sabahın 5i birazdan giyinip mayh3mle corba icmeye gidecez iskembe peeeeh bol sirke ve bol sarımsaklı. Simdiden azım sulandı :)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 ey günlük , yapıcak işim yok yine bu makinenin başında oturucam tüm gün...ha işim var , Credence'te dün bakmadığım biryer var , ona bakıcam...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 günlük;bugün denize gitcektik..kalktığımda hava bulutluydu gitmedk..yarına artık inşallaa...[signature][hline] =o= ='o'= (='o'=) /_/ (='o'=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 günlük sabır ver bana.[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 günlük evden sigara almak için inşaat amelesi gibi çıktım sabahın köründe. ama markette çok güzel bir kıza rastladım... sonra kendime baktım. söylene söylene eve geri döndüm... çok şansızım be günlük çoook[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan , tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 sevgili günlük bgn iğrenç bi gunda btn gun evde durmaktan kalabalık geldiler.. yemekk yokdu içecek bişi yoktu öle ot gibi oturdum evde..müzik dinlemekten beynim patladı..şu an gece gece birz kendime gelmeye başlıyorum dorusu..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 ey günlük , tatile gidicem yakında...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Gaddar günlük, derdin ne senin ?[signature][hline] «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Rap'de başbakan bu kajmeran !!! [b]>>>X+ Projéct web design<<< Şebnem Ferah Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 günlük sana kafam girsin :D[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 günlük, çok acıktım ne yesem ?[signature][hline]silence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 günlük, yarın denize gitcez hava ve deniz güsel olur inşallaa..[signature][hline] =o= ='o'= (='o'=) /_/ (='o'=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 günlük bu bilgisayara bakmaktan şaşı olcam yakında ben[signature][hline]İdealist kısa dönemi düşünmez.Çıkarcı uzun dönemi önemsemez.Gerçekçi ise kısa dönemde yapılan veya yapılmayanların uzun dönemi belirlediğine inanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2005 said: somebody, 15 Haziran 2005 11:21 tarihinde demiş ki: günlük sana kafam girsin :D +1[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ey günlük , Pizza Hut'ı batırıyoruz bugün ; hadi kolay gelsin bize...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 efes extra ve rhcp vazgeçilmez ikilim, günlük.[signature][hline]silence.. [Bu mesaj uncla tarafından 16 Haziran 2005 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 etrafım niye hep beni sinir eden insanlarla dolu günlük?[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar