Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

AshK

Öne çıkan mesajlar

Günlükle niye konuşursunuz ki, niye kişileştirisiniz? Defter işte , o kadar! :) İlerde okurum diye tutuyosanız, ki genelde sebep budur, kendinize yazın!

Sevgili ben,
Bugünüm de bok gibi geçti. Kız arkadaşımdan ayrıldım, sınıfta kaldım, denemeden 0 çektim, babamla kavga ettim, intiharı düşünüyorum.
Hatırla da moralin bozulsun. Ya da alay et "ne kadar salakmışım o zamanlar" diye. Gül. Tabi sen ununu eledin eleğini astın. Tesbih çekip cenneti beklemektesin şimdi, derdin tasan yok. Oohh. :D

Daha yazardım ama üşeniyorum :D[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

bugün kafam karmakarışık. artık hiçbirşey düşünüp planlayamaz oldum. akışına bırakıyorum herşeyi ister istemez...

şunu farkettim ki hayatı çözmek çok zor... kim çözdüm diyorsa yanılıyor.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük ,
bgn korkumu yenip dişçiye gittim ve doktor tabiri caizse azıma s.çtı yani..o kdr çok korkuyorum ki kapıdan girerken bacaklarım titremeye başladı.. neyse oturduk ben gene titiriyom bi fıs fıs ve bir igne..o anda afakanlar bastı ve bana kalabalık bi şeklide gelmeye başladılar.. nese 5 dk sona diş uyuştuktan sonra işleme başladı bu arada kanal tedavisi oluyom.neyse önce acıyo mu dedi hyr dedim ama taki derinlere inene kdr.. sonra dayanamadım acıyo dedim bi ilaç sürdü ve 10 gün sonra tekrar gel dedi.bu arada hala dişlerime bakıp orda bi çürük var onu da alim mi demzmi bende oldu deidm başka..ben sana 10 gün sonra ne gelcem be dicektim ama mecburuz gidicez yani.. bide ilaç sürdü ilacın tadı azıma geliyo hep.. çok uyuz bi gün dü yani..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük sanki sana yazdığım şeyleri herkes okuyabiliyo gibi geliyo.. yoksa sen gammazcı, ispiyoncunun teki misin ? ayıp edersin günlük bari sen yapma...[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Bu sabah istanbul yolcusuyum, belki bir ihtimal eski sözlüm ile görüsebilirim, yeni sevgilimi sevemiyorum..![signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

günlük evden sigara almak için inşaat amelesi gibi çıktım sabahın köründe. ama markette çok güzel bir kıza rastladım... sonra kendime baktım. söylene söylene eve geri döndüm...
çok şansızım be günlük çoook[signature][hline]paraaaaa kazannnnnnnn tıkla ibuxdan hem araştır öğren hemde para kazan ,
tıkla ayda en aşşaa 24 dolar kazannn herkez kazanıyor neden sen kazanmayasınki
tıkla kazan olmadı merak ettin at bir pm anlatayım sana bonustan daha karlı bir iş bu
Sosyal ağlarda paylaş

sevgili günlük
bgn iğrenç bi gunda btn gun evde durmaktan kalabalık geldiler.. yemekk yokdu içecek bişi yoktu öle ot gibi oturdum evde..müzik dinlemekten beynim patladı..şu an gece gece birz kendime gelmeye başlıyorum dorusu..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...