Deniz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 pısımın resımlerı gelıo yarın gunluk.cok ozledım onu ya:(hemen patı pete koyucam herkes gorsun bebeemı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yarın pisımın resımlerı gelıo gunluk.onu cok ozluorum:(hemen pati pete koyucam zaten hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)sen de bak taam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 yarın pisımın resımlerı gelıo gunluk.onu cok ozluorum:(hemen pati pete koyucam zaten hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:)sen de bak taam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 andaç yazısı andaç yazısı nereye kadar be günlük.yaz yaz bitmiyo:D[signature][hline]Deli eder insanı bu dünya; Bu gece bu yıldızlar bu koku Bu tepeden tırnağa çiçek açmış ağaç... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 sevgili gunluk cok guzel bir iliski yasiyorum ona sarildigimda dunyaya karsi koyacak gucu buluyorum kendimde hadi optm kendine iyi bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Dün gece Voltran'ı oluşturduk günlük.[signature][hline]Fake_Malkavian 3, 12 Ağustos 2005 19:59 tarihinde demiş ki: ELVEDA ÇÜNKÜ TAVNOÇ GELDİ [Bu mesaj Mavi tarafından 13 Aralık 2005 18:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 günlük ben piize gidiyorum gelcenmi?[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
death_cuk Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 ahh ahhh bende ole diodum ama kızlara guven olmuo uzaktayken sizi bilemiom ama bence sorun sadece O'nda nediiim zaten yarına ing sınavı war otur çalış dio içmden bi ses[signature][hline]ben hiç mutlu olamıyacakmıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Günlük bugün de bitiyor, yatağımı özledim.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke (,,.( (=' :' ) (,(" )(" ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 günlük, matematiğin de... yusuf hocanın sorularının da...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pegasus_end Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2005 gunluk kendimi kaptirmayacagim sonu belli olan bir sey icin hayatta ne olursa olsun dimdik olucam[signature][hline]Bak milletin aşk falan dediği şey kaybetmenin kılıfıdır eger bana aşık oldum dersen sana kaybetmek uzeresin deriM(dostun tavsiyesi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aysiku Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 yaa ödev kaldı gene yaa pyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 günlük hayat kısa be.[signature][hline]DIDO! No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 günlük saate bak hala uyumadım a.q:)[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 günlük suan okuldayim, ibne fizikcimiz kopya cektiimi sanip kagidimi aldi... anasini becercem onun :@ bu öss stresinin arasinda böle salakliklarla ugrasmaktan biktimm..:@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 günlük fizikçi olmama rağmen fizik hocalarını (lise) sevmediğimi ben de belirtmek istiyorum yukardaki pati kardeş solonora ve öss de başarılar diliyorum kendisine hehe. günlüüüüük. olm lan internetim geldi sonunda 6 aralıkta bi gitti. 1 hafta blok yedik bilkentten. açıldı ama format yüzünden kayan bilgisayarda driver cdsi olmadığından kafayı duvarda patlattım. neyse 40 kaıt bayıldık. mis gibi xp home (orjinal) gitti ama neyse şimdi bilgisayar eski halinde. toefla gelince 25 gün felan kaldı 14 reading 3-4 listening 4-5 de structure daha yaptım mı geçiyorum toefldan. yapıcam bu işi yau. hadi bakalım bana kolay gelsin. sen de garbage oldun be günlük neyse :D[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage (31arcane/20fire !) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 günlük dersaneye gitcem ben şimdi hiç de içimden gelmiyo taşınmamız lazım ev yok ortada valla nolcak bilmiorum iice strese soktular bni annem yrn işe yeniden başlıo babamı ztn pazardan pazara görüorum OH! :)[signature][hline]N-c, 08 Aralık 2005 13:25 tarihinde demiş ki: albino nedir bilirmisin saçı beyaz teni pembe gönlü güzel insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yigito2005 Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 lanet olsun kredi kartı borcum 315 milyon yine aç kalcaz allah kahretsin[signature][hline]falling away from me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Sevgili günlük.. Sanırım öldüğümde M.Kemal Atatürk ün yüzüne bakamayacağım..Neden dersen ne yaparsam yapayım bu gençleri bu bataktan kurtarabilicek bir formul um yok..Sanırım çark sisteminde ezilip kaybolacağım.. Günlük nedesem boş değil mi?Senin bembeyaz bir sayfa ile bu sayfayı da eritebiliceğini biliyorum ama bak gene de yazıyorum..Sanırım bu yaşam gibi birşey..Üzülüceğimizi bile bile umutla yaşamakla eş.. Günlük beni arayıp sorma..Bende sormayacağım zaten..[signature][hline]Sırlar aldatır. AA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oZeNc Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 gunluk cok snv var..sinirler gergin.. konusmuyo gunluk..anlamiyo da..naapsam.. salla diolar ama nasi sallarim..[signature][hline]"ölene kadar" diye söz verilmi$tir ama "ölüm yolunda" ba$ka tercihler belirmi$tir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 gunlukkkk ınanılmaz hastayım ya öluyorum fecı grıp oldum yatıorum ben ya dayanamıcammm ama mutluyum be gunlukkk heyoo hapşuuu :-)[signature][hline]I'm gonna be your number 1!!!! :)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 günlük selam denemden geldim kafam cok karısık poffff[signature][hline]Let me die Give me the light I'm waiting for death to knock on my door To release my pain My sadness in the night Forevermore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FireTiger Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Uffff. Bugün sabah 8den akşam 5e kadar okuldaydım sıkıldım be[signature][hline] Dün gece yatağıma uzanmış Empire Strikes Back'i izliyordum. Sonra düşündüm de, tavana plazma televizyonu kim yerleştirdi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 günlük lan.. kafam bozuk ya cnm sıkkın ben ne kdr sorunlu biri olmaya başladım artık ya..:([signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz. -apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin. -hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2005 günlük, canıms, yorgunluktan ölüyorum.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar