sir Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 günlük bugün paticikte seviye düştü, bırakmaya karar verdim. ancak tam topici açtıktan sonra seviye birden yükseldi, bi iki post okudum, hoşuma gitti cevap yazdım, ama o sırada yanlışlıkla topic de açmışım elveda diye, seviye de tam düşme noktasına gelmiş, ama son anda kurtardım stop tuşuna bastım yoksa seviye çok pis düşüyodu.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 bugün insight ile nargileye gittik dersanede sınava girdik. güzel geçti.[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gunluk sir adli arkadasin mesajina baya guldum. allah iyiligini versin onun.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 günlük, sir e hastayım günlük sufentaya da aşığım ayrıyeten agent47 de cok güldürdü beni, ona da hastayım bagla beni günlük.[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 monoton[signature][hline] Aşk Oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Mavi, 26 Eylül 2005 19:11 tarihinde demiş ki: monoton eski çıktığım kız dün yeniden olmaz dedi,bugünse 1 önce çıktığım kız yeniden olalim dedi ben napicam yaw?[signature][hline]Herseye ragmen! =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gozlerini kapat ve kalbine sor.[signature][hline]:."You could be my unintended" Çöl çiçeği kediciğe yuva arıyoruz! tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gunluk hayatımın en kötü günlerini geçiriyorum.yardım et[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 gunluk, hmm.. ilk defa yaziyorum ya neyse... yine boku yemis durumdayim, simdiden 3 kupa kahveye ulastim, kalkali 5 saat oldu... sonum hayrola...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 günlük, abi var ya... keşke scream vokal yapabilsem yine hazırlıktaki gibi...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 said: VipeR, 26 Eylül 2005 19:17 tarihinde demiş ki: said: Mavi, 26 Eylül 2005 19:11 tarihinde demiş ki: monoton eski çıktığım kız dün yeniden olmaz dedi,bugünse 1 önce çıktığım kız yeniden olalim dedi ben napicam yaw? 1 önceki çıktığın kıza evet de :)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 günlük istanbula alıştım sayılır, okul güzel ama izmiri özlüyorum, haberin olsun.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 günlük...hersey düzelicek inanıyorum..[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 günlük...arkadas kalalım lafın kafam girsin[signature][hline][b]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" MSN g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Günlük gözüme silgi yedim kırmızı leke kaldı.İnş düzelir psikopat gibi göüzüküom leke yüznden[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hmm.. 5 ay yattıktan sonra ilk kez ehliyet derslerine girmeye başladim. günün 1-2 saati daha hizli geçmeye başladi sanki, özlemişim ya dersleri, sınıf ortamını falan (pek sınıf gibi değil gerçide) öss maratonundan bi ay sonra baymayacak olsam keşke...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 günlük yarın twistedemo'yu görecem. birlikte nete girip sana yazı yazarız len.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 günlük dibe vurdum ben[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 bidiğiniz üzere çok berbat günler geçiriyorum....bu gün dayımın ezdiği adam öldü....boku yedi iki aillede[signature][hline]mazeretim vaaaaar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Bebegim bugun sanki daha bir cok istiyorum seni.. Derlerdi inanmazdim zordur sevmesi uzaktan acitir icini derinden yagmur bile hirpalar seni... imza : Dayaniksiz Ev Aleti[signature][hline]Saeros, 01 Eylül 2005 22:36 tarihinde demiş ki: O.o mum ışığında mı oynadınız warcraft'ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 günlük twistedemo geldi, birlikteyiz, mutluyuz, var mı lan senin sevgilin he söyle :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Günlük yalan parçasını dinliyorum, gerçekten güzel yapmışlar. Tam bana göre *!Çayını yudumlar...*[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 günlük senin ...[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarah Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: sarah, 22 Eylül 2005 12:50 tarihinde demiş ki: günlükkk, günler sonra yazıorum sana... çook mutluyum :9 günlükkk, bıktım! mutluluk dedimiz ne ki bi anda uçuyo? bazen istememe rağmen bişey yapamıyorum elimden bişey gelmiyo, bana sedece susmk, dışardan bakmak düşüyo! günlükkkk konuş bE! neden hep herşey iyi derken benim müdahale edemeyeceğim şekilde sorunlar çıkıyo ve içim acıyo! günlük ya yakıcam seni de![signature][hline]ne senden vaz geçmek sayılır ama bu... ne de bir yangını bölüşmek seninle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 gunluk umudum yok bılıomusun öölesıne yasıyrum amacım için sadece yoksa mutluluk umudum yok emınım olmayacak da...................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar