Othranx Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2006 satanistler gibi çıkmısız be=)bisonraki yaza artık=)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 aslında bende o günle ilgili çok önemli fotoğraflar var. açboyun oyun oynarken bile cheeseburger yiyebilmesi ve othranxın monitöre yapışmış bi şekilde oynayabilmesi... ama nereye upload edebilirim bilmiyorum o ayrı:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 ya sen ziple rapidshare e upload et olm biranönce hadi=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 eğlenceliydi ya (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 işim yok, isimleri yaziym bari. ahmet, hasan.. lan bunlar kim tanımıyorum gelenlerin yarısını. işte levent var barış var oğuz var orhan var gerisi de öyle nikneymler yok harbi canım çok sıkıldı o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 anneme gösterdim resmi. kim bunlar saysana dedi. ehm şey dedim bilmiyorum dedim kadın kıllandı =P sonra saydım nicknameleri ile isimleri ne onları söyle dedi valla bilmiom dedim şu top gibi görüken ouz dedim ok dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2006 lan benim ismimi bilmiyon mu mendebur?!*1!*? saysaydın ya beni de! aramızdaki herşey bitti barış ananı da al git pls bi de "lan" şukela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 top mop dıyorsunuz ama akılda en çok kalanda benim isim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vanilla Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2006 Topsun ondan direk akla sen gelion önce ZUAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yalnız harbiden yeni gelen arkadaşlar kendini tanıtmadı ya. gelcek buluşmaya lütfen herkes tanıtsın kendini yaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yakalara isim asalım! ya da isimlere yaka asalım! höre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 en iyisi selam beyler ben hede hede demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eshevar Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 okulun önündeki toplaşmada tanışma faslı oldu ufak bir, ama o aralar tanıyordu çoğunluk birbirini (ben arada kalmıştım zaten (: ) büyük çoğunluk kafeye geçtikten sonra geldi zaten (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 yapılıcakmı başka düşünülüyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 şu zürafa gibi şey benim... sırık varya arkadaki hah o işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 cyth, unutuyom olum ben öyle. =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 hee o zmn allah yardımcın olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2006 9 sayfadır nabız mı yokluosunuz bea =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2006 yokladık bitti çoktan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemshit Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 karşıyaka tiyatro sokağındaki es kafe bayaa açık kalıyo. orda olabilir bence. ben gelirim!!! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2006 ya hadi aradaki tüm sayfaları okumuyosunuz da, bari son sayfayı okuyun mesaj atmadan önce =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar