redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ben getiririm büyük ihtimal foto ama getiremeyede bilirim garanti olsun bi kişi daha getirsin:D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 şimdi neler anlatıcam bakın ben size [spo1=Elitin Nosu]4222888[/spo] ayrıca ben 2 kişi daha getiriyorum. oldu olacak dijital fotoğrafmakinası da benden. hadi iyisiniz yine.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hehe kahraman oldun sen şimdi[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 levieee kahramanımız :D[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 pyro madcat othranx (+2) levie (+2) metboy ( bu adam satar %100) saeros slayer77 spawn77 llama Edurus eshaver redge hardter Lexius Redogski Eldarduil CythraulAkhera amip gibi türüyoruz lol. edit:pilleri unutma leviğğğ... [signature][hline]death øwnz lìfe [Bu mesaj Pyro tarafından 05 Ocak 2006 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 nihaha metboyun parantesi çok güzel olmuss:D[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 20 kşi iyi beyler ordaki gay duruyo mu hala pyro ya asılmasın gene :D:D[signature][hline]Viva La SémiH irin, 09 Ekim 2005 14:58 tarihinde demiş ki: EVERYTHİNG OUT!LEXİUS İN !! bLackcha0s, 09 Ekim 2005 02:54 tarihinde demiş ki: kaç kişi lexius a yazılıyor ? anlamadım ben bunu herkes aşık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daggerfunclub Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bende gelmek isterim ama ben istenmeyem adamım gelipte huzurunuzu bozmayım :( aslında çok isterim ama :( (gothic) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Üşenmedim saydım 19 kişi olmuş listede. Alın size +1 Tremour77 said: (77lerin altına biyere ekleyin lütfen :) )[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW]Valandir Nightelf warrior(60)[Inbadoria] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 pyro madcat othranx (+2) levie (+2) metboy ( bu adam satar %100) saeros slayer77 spawn77 tremour77 llama edurus eshaver redge hardter lexius redogski eldarduil cythraulAkhera öeh 22 ki$i.mümkünatı yok böyle bir$ey gerçekle$emez.hele izmir'de asla..[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 benide yaazzz!!! :D kesin tarih nezaman ama o war 10 undan önceyse gelebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 şuan 9 u kararlaştırıldı ama daha cafe ile konuşulacak. haa bu arada noldu aradınızmı kafeyi?[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - DandirikForum ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 gerçi ben şu an elitteyim ama sahibi olan adam yok şu anda. veledin teki var o da unutur munutur beni bulaştırmayın zaten. bu arada üst kattaki bilardo masası yerine de bilgisayar koymuşlar artık kesin sığarız üst kata. beyler satış koyacaklar kesin gelmiyorum desin de ona göre çocuk rezervasyon yapsın.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: Pyro, 05 Ocak 2006 21:07 tarihinde demiş ki: edit:pilleri unutma leviğğğ... yok güzelim unutmam ben merak etme unutamam zaten şarjlı alet özel pili var hehe.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 bu arada burdaki oyunları da yazayım ben(evet canım sıkılıyo şu an); Quake 4 NFSMW COD2 GUN BF2 - Vietnam - 1 AOEIII SW Battlefront BFME Generals (hala duruyo) falan filan arkadaşlar gelirken oyun getirin bu ne böhü:( buarada baktım 3 mesaj olmuş kusura bakmayın[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee [Bu mesaj MrLevie tarafından 06 Ocak 2006 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ya 22 kişi olmasıgüzel olur olmasına benim artı 2 lik kısmım kesin olmayabilir yaklasık 20 22 kişi şeklinde arayacağım birazdan[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 walla satanı döwüyorum 9 ocak pazartesi günü öğlen 12 den xxx kuşağına kadar artık bilinmez ayarladım kişi sayısını 20-22 kişi olarak belirttim artarsa (ki sanmıorm) belirtiriz adama tamamdır güzeller[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daggerfunclub Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 said: daggerfunclub, 05 Ocak 2006 22:52 tarihinde demiş ki: bende gelmek isterim ama ben istenmeyem adamım gelipte huzurunuzu bozmayım :( aslında çok isterim ama :( (gothic) kimse bişi demedi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 toplandık, oynadık, patide açıldı. yok mu şu anda patide buluşmaya gelenlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2006 fotolar levie de onunda haberi yok galiba acıldıgından,msnde konu$uyorumda patide hiç görmedim.yarın hatırlatırım atar fotoları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2006 10 gün geçmiş, nerde hani fotolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 hah. şimdi şu içerde çekilen: http://img114.imageshack.us/img114/8446/icerde4wu.jpg şu da dışarda çekilen: http://img96.imageshack.us/img96/8349/disarda6lc.jpg isimleri yazmaya kasıcak varsa hodri meydan =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 kassam mı acaba yok yok vazgeçtim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2006 baya güzel kalabalık falan ohh bi daha yapıcakmısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar