redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Evet kardeşiniz sizin için üşenmedi liste yaptı hadi bakalım şimdilik şöyle eğer gelmiycek yada gelcek olanlar adını yazsın; redge(ben) pyro madcat othranx levie spawn77 eshaver metboy saeros hardter edurus 77 Lexius Redogski Llama slayer77 Eldarduil GEd[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 zaeroz geliyo mu be? herif aylardır nette gözükmüyo. ÖSS ye verdi kendini... bi de beni ikiyle çarpın. arkadaşı da getiricem.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee [Bu mesaj MrLevie tarafından 05 Ocak 2006 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 öss kendini bana versin be. yeni msn almıştım, herkese verdim sanıyodum, pardon levü. geliyom ben evet.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yok zaeroz çizdim olm seni ben... alma listene falan istemiyorum.[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bende gelebilirim 9unda eger 9undaysa 10 unda doum gunum var ondan gelemıyebılırım[signature][hline]Anarchy In The School ♦ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Eno? hehe Eno gelmiyo mu:D?[signature][hline]Kaçmak lazım bu şehirden Kavga gürültü var heryerde Trafik başka havası başka Bitirdiniz beni bu yaşta Karar verdim kaçmaya Vericem kendimi börtüe böçee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 gelmez o.i$te olur o saatte(!) :)[signature][hline]death øwnz lìfe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Tamamdır liste belli saat belli redge(ben) pyro madcat othranx levie 77(spawn+slayer+Edurus) :p eshaver metboy saeros hardter Lexius Redogski Llama Eldarduil CythraulAkhera Alsancak-Sevgiyolu Elit internet cafe(sanırım) 9 Ocak 12-13 arası :) Not: Cafeyi bilmeyen varsa sevgiyolunda beklersiniz oradan alırıs :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 güzel ben de sorun olmazsa arkadaş getiririm 20leriz siz de bulabilirseniz getirin bikaç kişi[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 nerde o cafe? tarif edebilirmi biri. olmadı önceden gidip araştıracam.[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - DandirikForum ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Alsancak sevgiyolunca sonunda aşşağıya doğru yürü kumpircilerin sokağında 1. yada 2. sokaktan sola dön sağa bak orada olması gerek.Hatta izmir lan ilk buluşmasında bir cizim vardı cafenin yerini anlatmak için :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] [Bu mesaj slayer77 tarafından 05 Ocak 2006 15:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hmm saol gözümde canlanmadı ama yerihakkında bilgi edinmiş oldum. :D saol slayer77 . bi aksilik çıkmazsa kesin odayım. umarım çıkmaz.[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - DandirikForum ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya yer sorun olmaz toplarız sizi sevgi yolundan falan da , arkadaş getirin yanınızda hehe=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ya ilk buluşmada kaç kişiydik biz hatırlamyorum bide acil elit le konuşmak lazım bayram bide kış çok kalabalık oluyo orası[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 walla en erken yarın konusabilirim o da yol yorgunluğu fln geyiğine öbür güne kalabilir, orada gönüllü varsa bugün sölesin ön kayıt gibi devamını hallediim ben=)[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yaa bnde gelmek istiodum ama ankarada olcam 9unda :( pfff[signature][hline]Apeiron mmm_dobar C&M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 redge(ben) pyro madcat othranx levie 77(spawn+slayer+Edurus) :p eshaver metboy saeros hardter Lexius Redogski Llama Eldarduil CythraulAkhera HADİ MİLLET BU KADARMI? ARKADAŞLARINIZIDA GETİREBİLİRSİNİZ TAARİH :9 Ocak Yer: ELİT NET. CAFE Saat : 12:00 - xxxxx[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* [Bu mesaj redge tarafından 05 Ocak 2006 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 euheu benden bir tane var redge :) iki kere yazmışın listeye :)[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - DandirikForum ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ehhe OTHRANX othranx oThranx gibi diğer kişiliklerimi de getiriyorum ben=) bu şu anda teorideki daha konusamadık ki adamlarla ya biri arayıp konussa ya[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 metboy satar bence ona bi soru koyalım:D[signature][hline]"If chess is a trade, GO is a philosophy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 valla ben daha cafenin yerini bile bilmiyom. şuandada bu topic e Eldarduil, Othranx, Redge bakıyor. beni ele direk olarak geriye Othranx sen kalıyorsun demekki sen gidip konuşcan. :P Sanki biri daha vardı *kafasını kaşır*[signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - DandirikForum ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! [Bu mesaj Eldarduil tarafından 05 Ocak 2006 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 tel no sunu bulmaya çalışıcam[signature][hline]Bir şeyi beceremiyorsan ya onu çok istemiyorsundur yada onun için pazarlık ediyorsundur *!Bir Bakış Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yarın bütün gün alsancakta olucağım için ben konuşurum hem drsnmede yakın sorun olmas :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria[Dondu] Ellerosse/Hunter-Invadoria[Dondu] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bi hafta bilgisayarımız yoktu die hemen gizlice lan party yapın aaa :D neyse bnde warım[signature][hline]Rest In Peace.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Fotoğraf makinesi getirin. Çekiliriz hatıra olur :) Digital olsun yanlız. bide fotoğaf çıkartmakla uğraşmıyalım. benim yok olsa getiririm :([signature][hline]Kings Of Metal .:. - Orphaned Land .:. - DandirikForum ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL - ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar