Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 O büyüden 3 tanesi 300 damage demek fazladan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 mantıklı mıydı yani shadow vulnerability + cos ile 4k shadow bolt vurmanız ? bence gayet güzel oldu artık daha dengeli dmglar vurcak warlocklar. hala death coil ve chain fearla pvpde en güçlü classlardan birisiniz unutmayın :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 ya aslında milletin class ını bilmemesi bole sacma tartısmalara yol acıyo..warlock gercekten cok gucluydu..yukarda biri demis mage kadar crit vuran sb um nerf lendi die buna guler misin aglar mısın?mage kadar nereye ranged dps verecen onun kadar dmg vermenin class ının gercek gucu olduguna inanıyo musun..wow da warlock debuffer classtır..debuff larıyla adamı oldurur 2.5 k crit vuran shadowboltlarıyla degil..(olması gereken) 2 tane gercekten abartı fear inin yanına bi de death coil geldi adamlar ciddi ciddi aglatıyo milleti..bi de seduce var zaten evlere senlik bi cd si olur bisi olur bi seduce yaptın mı 1-2 dk cd si olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 daha da nerf lazım bence locka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greandisthas Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 [spo=sevap isleyin 1 ][/spo] [spo=sevap isleyin 2 ][/spo][signature][hline]Server: Burning Legion LvL 60 Nightelf Rogue Guild: Invadoriahttp://wow.allakhazam.com/profile.html?162005[Bu mesaj Greandisthas tarafından 06 Ocak 2006 12:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Sadece WoW'da değil diğer tüm oyunlarda şöyle bir kural vardır. Oyuncunun kendi karakteri herzaman diğer karakterlerden zayıftır. Diğer karakterler god modda dolaşırken oyuncunun karakteri herzaman en zayıf olup, en çok ezilendir. Bu, bir shaman olarak bana göre de öyle. Manamız çok az, hızlı bitiyor, zaten manası bitmiş shaman da ölü shaman demektir. Bu kural sadece sidik yarıştırırken bozulur. Ozaman o ezilen karakterler bir anda aslan kesilir. O yüzden bu nerf tartışmalarını bırakın arkadaşlar. Bunlar yalan şeyler. Bir kaç milyon üyesi olan bir firma karakterlere bir takım - ve + lar veriyorsa bunu kafasına göre yapmıyordur. Bir hata da yaptığında da bunu ilk pachte düzeltir. Ayrıca yapılana bir itirazınız varsa bunu paticik forumlarını kirleterek değil, yapılması gerektiği gibi Blizzard forumlarında belirtin. Burda nerf shaman nerf warrior yada "Warlock niye nerflendi" deyip bukadar çok tartışmanın hiç bir faydası yok. Boşuna sinirlerinizi de bozmayın.[signature][hline]Sargas >> lvl58 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 işin komiği hala locklar cok yuksek damage lar verıyorlar,suan locklar oyundakı charların yarısını tek seferde ındırebılıyorlar,casterlarınsa tamamını tek critle alabılıyorlar,sonrada arkadasımız cıkmıs nerfledıler bizi deyıp duruyor.sözde damage dealer olan magelerin über ekıpmanla ve critle verebılecegı damage ları normal olarak atıyorlar[signature][hline]mart ayı süresince yoğun işlerimizden dolayı kapalıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Hala +Dmg giyen var mi piyasada ? 3k 5k vurucakmush 300 vursun bana opsun bashina koysun.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 lol diyorum sana :) her resistance 300 heralde senin ^^[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cashar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 - debuffların % 10 olması gayet güzel bir buff oldu pve için... - bu duruma ağlıyanların çoğu gimp olupta yüksek dmg vurmak isteyenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hyperx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Vallaha yazık ya. Her patch te warrioru nerf ediyolar yazık kardeşim verdiğimiz emeklere. İyi itemler olmadıktan sonra pvp de en kötü char , hesapta warrior.tank nesi tank healer olmadan naası tank? Hadi geçtik dps e mortar strike nerflendi enrage gitti retelation 30dk c.down:(( anca evasion açmış rogue ye sürekli overpower vurur başka nasıl dps yapacaz anlamıyorum.[signature][hline]Yzctr:HumanWarrior Silvermoon BattleHymn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 yamadan beri iğrenç oldu warlocklar, yenmek imkansız hale geldi neredeyse. nedeni de fearın dmg ile filan bozulmaması. 4921hp var, kaç sefer fear yedim ve fearlıyken 4-5 kişi tarafından kafama vurula vurula öldüm. bozulduğu filan yok. howl of terror asla bozulmuyordu, fear da onun gibi oldu. poly filan halt etmiş, en azından poly iken millet öldüremiyor sizi. ciddi nerf lazım fearlara, kiminle konuşsam aynısını söylüyor bugünlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapriceXante Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Hakkaten burda bir warlock çıkıpta nerf geldi diger aglıyorsa diger classlar ne yapsın çok merak ediyorum.. Utanmasanız eskiden raid kesebiliyordum artık zorlanıyorum yazsaydınız :) Eskiden 3k vururken artık 1.5k vuruyorum demişsin gerçekten baya güldüm baya bir nerf gelmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 daha demin fear 1 sn sonra bozuldu abartma sam paladin paso bişe yapıyo zaten fear atılmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bungala Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Sorun şu fear bi tuttumu ya hiç bozulmuyor yada ilk sadisede komedi oluyor...Ki genelde bozulmuyor...Critlerle oynamadılar düzenleme yaptılar sadece en esas sorun feaaaarla oynasalardı keşke... Neyse düşük lvl bir warlockum vardı onu kasmaya niyetlenmiştim ama sanırım başka bişi açıcam bu kadar laf üstüne neyse du bakam...Birde hunterlar magelerin sorunu bence lockların değil...Neticede locklar kısa sürede kesiyor pardon boltluyor rakibini... [ Mesaj 01 Şubat 2006, Çarşamba - 21:41 tarihinde, Bungala tarafından güncellenmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2006 Abi ne diyorsun dün bana bir warlock shadow bolt ile 2200 vurdu hala etkisindeyim. Birde nerf demeyin Allah aşkına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 said: Delidumrul said: Hala +Dmg giyen var mi piyasada ? 3k 5k vurucakmush 300 vursun bana opsun bashina koysun. Öhhhöö öhhöö *Evil Laugh* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 arkadaş pyroblast(mage in hayvan bi büyüsü var adını tam bilmiyorum bu olmalı) ile 4k vurdu ab de gözümün önünde warlock nerf demeyin bana.ayrıca petlerimiz olağanüstü iğrenç.infernal ve doomguard olması gereken gibi değil.infernal i saatte bir 5 dakka için summonluyoruz büyük rezillik.doomguard zaten şans eseri alakasız yerlerde geliyor.inanılmaz damageleri her class vuruyor.bu açıdan bakarsak.hunter q bow herkesin elinde var ve dün bi hunter multi shot la 3 kişiyi öldürdü 1500 1500 1500 gelmeyin böyle şeylerle.mage gibi 1090598234 büyüyü arka arkaya atmıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damdaki_kedi Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 spark sen olayı anlamamışsın,4k vuran pyro için adamın über ekıpman toplaması,31 talenti yatırması,büyüyü cast edecek kadar yasaması ve fear vb yememesi gerekir.oysa aynı seviyede vurus yapan lockun yesıl itemler giymesi,once i win butonunu(death coil)kullanarak vurusunu saglama alması,yanındaki petiyle bilimum casti engelleyen seyler yaptırabılmesidir sorun.yani aşmıs ekipmanı olan herhangi bir sınıftan birini büyük bir yüzdeyle yeşil ekipmanla tek enfazla 2 vurusta alma ihtimali nere,full damage ve epic giyip okadar uzun süre caste dayanıp,31 talent yatırıp,crit vurup ,okadar fire resistantı saymayıp canını yarılamak nere? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
evans Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 biri bana yüzde 10 un nekadar fark edeceğini söyleyebilirmi.. 1.si lock la magei her sekilde alabiliyo petle vs hatta her class ı böyle planlanmıs bir saldırıyla alabiliyo ama ss niz yoksa gazaplara geldiğğinizin resmidir geçengün mountla badlansın oralardayım cafedeyim (yadnada dota turnuvası var ona bakıyorum) ana bi baktım ply olmusun bi dündüm mage firebal atmaya baslamıs bile fireyi yedim tabi bende ne sucubbus ne fel hunter hiç bisi yok adam da fantazı yapmıs frost fire olmus gabla nese ben plyim adam firbal attı sonra kosmaya basladı bir count attı yanımda frost nova+frost bolt+cone of cold + blast wave +fire blast eee artık siz düsünün warlockları tamam dmgde cok iyi bgletde süperde bi böle yakalandınmı sinir krizleri adama daha vuramadım count oldugundan frear aramadım o arada nova bünyeme fazla geldi birde lockta hersey ss isyo yeter be .. (summonlama iside fena olmuyo ama :) adamın biri geçen gün diyo 1 gold karsılıgı beni summonlarmısın ala ala member lzm diyom party lzm diyom adam sen noobsun diyo..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Sparkcaster sana guluyorum sadece. Ubrs itemlari ile evet pyro ile daha fazla vurursun, bizdeki locklarin 5.5k hp leri essek gibi dmglari (+400 dmg up civari diyordu bugun nilaylak) 210 SR ile ciktim gecen adamin karsisina 3 vurusta yatirdi.(Tip of the day, 375 yapcam simdi sr yi o zaman gorcem nilaylagi) 210 FR ile mage in karsisina cikiyim 300 300 vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nihlathak Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 456 dmg+ Trinketsiz % 18 spell crit 5k hp Bendeki durum bu suan. Mishundare yok, staff of shadow flame yok, ebonyflame gloves yok, broodlordun back'i yok, eksik cok baya aslida :) Bunlarda geldi mi bi +100dmg daha geliyor ediyor 550+ trinketsiz, daha ne olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BssM Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Resistance in - olamamasi curse ler inanilmaz bir damage nerfune sebep oldu eskiden 3000 vururken simdi sadece 1500 vuruyorum Vah,vah,vah...Artık mavi gearlı oyunculara instant kill yapamıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 tek söyleyebileceğim bi rogue olarak warlcoklara dalmadan önce 2kere düşünüyorum sonra arkamı dönüp gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Benim warrior'um var lvl 60, hayatımda hiç mc yapmadım, mc parçam yok (zgye başlicaktık ki eclipse dağıldı :( ), bg'lere de brs, scholo, strat ekipmanıyla giriyorum ki valor gerçekten hiç çıkmıyo, orda da blizz'in warriorlara bir gıcığı olduğunu düşünmeye başladım ki zaten valor en az boe itemı olan set(sadece 2 valor parçam var). Benim buff'sız canım 4500 civarında geziyo. Oyundaki paladinlerle birlikte en dayanıklı class olmam gerekirken, bu damageler nedir ya? 2000, 2500 damage'den bahsediyosunuz. Oyunun tank class'ı yeşil giyse bile nasıl olur da 2 vuruşta ölebilir ki?(aşmış olmayanlardan bahsediyorum, ama sonuçta wrath giyse bile adam 4-5 vuruşta ölücek bu damagelere bakarsak). Tanklığı elinden alıyosanız dps'ye bu kadar abanarak warrior'un bari damage vermesini sağlayın ki o da yok, anca overpower, mortal'la damage veriyoruz o da yeterli değil. Bu da yetmezmiş gibi memnun olduğum tek ability'i nerflediler %25 enrage'i artık atsak çöpe yeridir. Yani bize gidin rouge kesin başka da bişe yapmayın oturun yerinizde dediler(bayrak da kaçırılabilir ama alliance healerları heallamıyo :) ) ki rougelar da canımız az olmayınca yanımıza yaklaşmıyolar. Bu arada çok ağladım galiba, çevreme verdiğim rahatsızlık nedeniyle özür dilerim. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar