mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Antuda birisi yazmış; said: M£R_W£, 04-01-2006, 23:02 tarihinde demiş ki: Bu pfdk tahkim ve federasyon ve diğer bazı güçler çokgeni arasında biçok futbolsever gibi bende kafayı yemek üzereyim ya bunlar insanı salak yerine mi koyuyo yada herkesi kendileri gibi salak mı sanıyo ne demek önce 55 milyar ceza ver sonra mavi bayrak ver ya diyorum acaba yönetim cezaya itiraz etti de bunlar haklısınız bizi uykudan uyandırdınız size mavi bayrak verelim filan mı dediler 15.haftada mavi bayrak almışız iyi hoş da hem 55 milyar ceza hem mavi bayrak ne iş onu anlamadım anlayan varsa lütfen biri anlatsın...yani o 55 milyarı ödediyse kulüp bence hemen itiraz etsin ne demek önce 55 milyar arakla ondan sonra siz centilmensiniz size mavi bayrak...haberi antuda okudum daha sonra fener tvde duydum ne meçı olduğundan emin olmak için fikstüre baktım trabzon maçıymış...... Komedi yaw hem ceza ver hem mavi bayrak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 çok görmemek lazım ee türkiyede neler döndüğü belliii[signature][hline]1-) Bir 2-) İki Kalp İçin Feyk açan masum pati log off olmayı unutunca :) mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: askımm nbr _mamut_, 09 Kasım 2005 19:19 tarihinde demiş ki: iyiyim cnm benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Şimdide Fenerbahçeden alınıp bjk'ye verilmiş :) Bayrağı napıcaklarını şaşırdılar, en çok küfür eden taraftarlı klübe mavi bayrak vermek ilginç valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Rezillikleri yapıp yapıp sonra yapmamış gibi davranan başka taraftarlara bok atıp kendi rezilliklerini örtmeye çalışan taraftarlı takıma (!) verilmesi ne kadar ilginçse Beşiktaş a da verilmesi o kadar ilginç[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime Artardım bile Şimdi ne yapsam nafile!... Ve Kim demiş "can eskimez" diye Bu can tedirgin bu tende Can da eskimiş ben de /Bedri Rahmi Eyüboğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Bazı kurumlar daha ele geçmemiş.[signature][hline]Bir erkek için en yararlı site. www.beer.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2006 Yeni sistem sarmadı beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar