Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öss Sonuçları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eh ama daha risklidir daha zordur ameliyatlar ölüm riski vardır ki bu sakat[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Mesaj tarihi:
benim babam beyin cerrahı, biraz ondan esinlendim sanırım; su anda hedefim göz veya beyin cerrahisi ama degisebilir tabii ki 6 yıl icerisinde.

biraz yanlıs soyledin gibi, babam haftada 3 ameliyat yapıyor, ameliyat fiyatları da o kadar uçuk degil.

amacım para degil zaten bu meslegi secmemde, içimden geliyor :)

asıl para gözcülerde, burdaki uni'deki gozculer haftada 100'e yakın göz ameliyatı yapıyor (katarakt -dogru mu yazdım?- vb.)
Mesaj tarihi:
heh ben 5. den gircem kesin atılım universitesi[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
eh be geçmiyor zaman
9.45'te açtım bilgisayarı forumları okudum vs vs
9.51 hmp[hline]Bu göğüslerse Huda'nın ebedi serhaddi,
"O benim sun'-i bediim,onu çiğnetme" dedi.
Asım'ın nesli diyordum ya,nesilmiş gerçek.
Çiğnetmedi namusunu işte çiğnetmeyecek!
Mesaj tarihi:
hay kafama hiç bi yere girememiş yazıyo kafayı yiycem form yırtıktı ondanmı ki[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe. canınız mı sıkıldı, vurun paticiğe... ooooh vallahi, şahane... çay da ister misiniz yanına?
Mesaj tarihi:
Sonuç:Bir yükseköğretim programına yerleşemedi.[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
abi millete bak yaw wanderer nasıl olsa metropolun onune gelicen[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
abi işallah kıbrıs kayıtları dolmamıştır işallah açıkta kalmam off da off[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
işallah olmazsa formum yırtıktı ösym ye gitcem okutamadılarsa diye[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA)
TIP FAKÜLTESİ
TIP (İNGİLİZCE)

çok mutluyum ya yıllardır hedefim olan yerdeyim su anda, havalardayıımmmmm.

Hepimize hayırlısı olsun arkadaslar...
Mesaj tarihi:
said:
SM0KE, 23 August 2003 10:44 tarihinde demiş ki:
yaw bi arkadaşa bakmam lazım ama ilk verilen linkten girdiğimde sadece puanları yazıyor. tam bi adresi verebilirmisiniz lütfen

osys.osym.gov.tr
Mesaj tarihi:
amin kafam allak bullak ankarada osym nin yerini bilen varmı ?[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
saol bugun bi ankara buluşmasından sonra gitcem

adamlardan bidaha okutmalarını istiycem[hline]Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...