Cozefhine Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 arkadaşlr ben The Miracle nin verdatasını indirdimdim anim+tile+hues inide ama ben yeni item yapmaya kalkıştığımda oyunda cıkıor tıklıorum iki kere iteme giyiyor Paperdollda gözüküur ama Oyun içinde üstümde bişi cıkmıor tile.mul anim.mul u da indirdim nasıl yapcam lutfen anlatın NOT:GE-TA Baya anlatmış ama bişi anlamadımmmm sizlerden yadımlarınzı bekliorum...
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ben de miracle'ın verdatasını kullanacam verdata.mul'u,anim.mul'u,tiledata.mul'u ve hues.mul'u da ekledim ama nası itemleri oyuna ekliyeceğim bi annatır mısınız?[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Bu threadlerden bir tane daha acarsan butun fake acclarinla beraber bolum disi edilmen icin basvuracagim, bilgine. Git eskileri upla.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) | www.gesparts.org L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111
Öne çıkan mesajlar