b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bunları nasıl yapabiliriz lütfen biri adam akıllı bi bilgi versin bazı shardlarda bunnarın kalıcı olarak çözümleri var biri annatırsa sevinirim[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ya Taz olm ne manyak adamsın herif soru soruyo sen supersin diosun muhahah Harbiden bivrip süpersin Arama fonksiyonun kullan[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee
Pisko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 azzuahu bilmiyorum sağlam bi scp bulabilirmisin armada zannetmiyorum da ama gene ara yazmaya kalkma çok sağlam scp bilmen lazim hatta aşmiş olman lazim. (bence)[hline]:tebrikz:
ivan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Tazmanyak, nesin sen ya off ne ukala bi adamsın. Bi threade adam gibi mesaj at be.[hline]Remzi the Bard LVL 45 @ Excalibur|Hibernia
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bırak ya post kasıo **** beyler arama yaptım ama elle tutulur bi şey bulamadım[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 SCP ile olcak is degil. Bu konu daha oncede tarsildi burdada aynı seyler soylenecek aynı sonuca varılacak.Baska cikar yolu yok cunku http://www.paticik.com/forum/view.php?id=39751[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it.
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 yaa bana bi mantıını anlatsalar yaparım arkadaşlar[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Skymaster Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 :)[hline]E-Mail : Skymaster Icq Uin : 740943 | Fovori Site : Oyunix.com, Oyunix.net [Bu mesaj Skymaster tarafından 28 August 2003 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Ya Pff işinizmi yok gidin programlama öğrenin kendi emulatorunuzu kendiniz yazın Sphere le uğraşmaktan iyidir :p[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 abi programlama biliorum ama mantığı lazım bana ya[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Dark_Eye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Bivrip, 28 August 2003 17:58 tarihinde demiş ki: abi programlama biliorum ama mantığı lazım bana ya[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel Demekki programlayacak kadar bilmiyorsun.[hline]Bilgi paylaşılırsa değer kazanır
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 lan olum biri annatsa yane dese şööle şööle olur yaparım[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Öne çıkan mesajlar