Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Arakdaşlar içime bir daralma geldi. Okul başlayana kadar şöyle eğlenebileceğim ve internetten oynayabileceğim(illa internet olmasa da olur ama insanlarla iletişime girmek istiyorum) yüksek bilgisayar özellikleri istemeyen... bağımlılık yapmayacak oynamak için orjinalını almamız gerekmeyen bir oyun istiyorum... Çok şey mi istiyorum??[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 warcraft[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bilgisayar kaldırmıyor ya :) int. kafede oynuyorum baya ama evde oynayabilmem lazım...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 lionheart yeni başka çıkmadı istediğin özelliklere sahip[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 illa yeni olması gerekmez :) lionheartın demosunu çekşiyorum şşimdi nasıl birşeymiş bakacağım. teşekkürler.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 TetriNET arkadaşlarını ayarla, çok eğlenirsin benden sana söylemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 lionheart demo ile çok farklı haberin olsun kesinlikle tetrinet ! inanılmaz zevkliydi uzun zaman önce oynuyorduk klanımız vardı serverı var mı hala sanırım anette oynuyorduk biz nerede oynuyorsun ben de geleyim[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: I really tried,I did my time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 soldat[hline]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 MrBombbiklgisayara format atmadan önce baya oynuyordum soldat ethernass ve nebula da... Ethernass kapandı mı peki? web sitelerini açamadım. Bir de oynanabilinecek başka hızlı sunucular var mı? ArcaneTaa kızılaya gittim Lionheartı aldım geldim. Bakalım nasıl çıkacak:) RiglousTeşekkür ederim tetrineti de deneyeceğim. Hatta seninle bile oynayabilriz belki:)[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 CS yada jk.Arkadaşlarınla toplanırsan Red Alert çevirin.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 akşamüstü genelde toplanıp oynuyoruz biz... Paticik tayfasıyla oynayalım biraz; yani toplanmak gerek :). 4 kişiyi bulunca başlarız oynayama. Başka gelen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 her turlu sıngle oyun'un multısi.. jk, wolfensteın, cs, ra2, aoe2.... varsa char'ın yada gırgırna takılabılırım powerplayerlıga gecmede dıyebılıyosan uo frp sevıyosan www.nightmist.co.uk ing. yazılı mud eglencelı bı arkınla gırersen rahat bır ıkı gun oyalar... liero! hele bıde yanaın oynıcak bırını al offffff offfffff![hline]Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Star Wars:Galaxies oynayamayacağım için; kendimi fahri Bounty Hunter/(veyahut)Jedi ilan ediyorum, izninizle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ilk saydıklarından bir tek cs yi kaldırabiliyor bilgisayar... Aslında olabilir patch ler çok büyük değilse yüklüyüm. Bir de ra2 var ama onu oynayacak arkadaş yok :) UO ya bir daha hayatta dönmem. Zor bıraktım zaten. MUD olabilir bak onu da deniyim.[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar Volfied, 27 August 2003 14:06 tarihinde demiş ki: En onemli seyi soylemis sana Dracula iste goz kontagi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Aragorn- Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 adam war3 ü kaldırmıo makinem diyo arkasından gelen öneriler jk2, wolfenstein vs. :)[hline]Oski lvl50 The Hero Gayzerker RR3+ Excalibur | Hibernia / EU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 All Seeing Eye yükle bul ordan blood2 falan server varsa tabi. Sonra blood2 yi nerden bulcam deme haa bul biyerden arkadaştan falan. Örnek olarak fifalardan eskiler de olabilir aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar