Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turkiyeye gelen oyunlari belirten......


mountaindew

Öne çıkan mesajlar

Türkiye'ye gelen orjinal kopya oyunları hiçbir yerde belirtmezler.
Sen büyük mağazalara gidip alman gerekir.

Ama zaten Level gibi dergiler bazı oyunların ne zaman çıktığını yazıyor. Ve bunların oynadığı oyunlar zaten orjinal kopya oyun alıyor.

İnternetten almak istediğinde zaten anlıyorsun oyun çıktı mı çıkmadı mı...

Sokaklarda korsan kopya satıyorlar, zaten orjinal kopya almaya kalkarsan ancak internetten alabiliyorsun. Çok azı Türkiye'ye geliyor.

Ha, sorunun, "ben korsan alıyorum, ancak bazıları alpha beta çıkıyor" ise, gene dergileri takip etçemsin. Ama bazıları erkenden geliyor, bazıları geç geliyor, dergileri takip etsen de alpha alabilme ihtimalin oluyor.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben walla her sene new yorka gidiom ordanm topluyom 10-15 oyun geliom eve oynuyom yeni çıkıyo alıyom falan gamestop die bi bilgisayar oyunları gaming zinciri var amerikaya yayılmış onlarda tut en eski oyunlardan en yeni oyunlara kadar var bide oyunlar aşırı ucuz tek cd oyunlar 15-20 dolar ve ben operation flashpoint 3lü paket 2 ek paket 1 normal oyunu aldım 30 dolara tuttu çok ucuz. Gidince toplıcam tüm mmorpg oyunlarını bu yılbaşında bide gidip orjinal doom3 falan çıkarsa alcam eheh....
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...