Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baygınlığın getirdiği aksiyon arayışları / Gene istanbul'a gelmek istiyorum


Bone

Öne çıkan mesajlar

Evimde sakin sakin otururken BonePART'ın önerisiyle ve Eagle + Prawler'ın kombosuyla ani bir karar verdim ve bunlarla ayvalık'a gittim. 3 gün sonra annemlerle tatile gitmek zorunda olduğum için bunları ekmek zorunda kaldım.
Daha sonra aileyle Kemer'e gittik. Güzel bir yer felan. Ama bu yaştan sonra aileyle tatil çok kasıs olduğundan onlarla 3 günden fazla takılamadım. Çok sıkıldım. Ankara'ya geri dönünce pişman oldum Bone'larla bir gece daha kalmadığıma.
Daha sonra bir gün kafama esti İstanbul'a gelmek. Ne de olsa kaç yıldır görmemişim orayı. İlk başta çırağan sarayı, beşiktaşta bir yer diye düşünürken, aklımıza ankaradaki eski komşumuz geldi. Aradık onları. Meğersem yalovadalarmış. Babası iki gün sonra istanbula döncekmiş iş için. Ben de "iyi" dedim. Yalovaya gittim. Bunların yazlığında kaldım. İki gün sonra pazartesi öğleden sonra İstanbul hevesiyle ilk bulduğum deniz otobüsüyle Bostancıya vardım. Fenerbahçedeki evlerinde kaldım. Para iyice suyunu çekti İstanbulda. İşte bir gün de BonePART ve Tanthalas ile takıldım gece çok güzel bir biracıda... Para bitince yalovaya geri döndüm. Son paramla otobüs bileti aldım. Çok kalmak istemiyordum. Aslında iyi olurdu felan ama dediğim gibi yanımda az para kalmıştı. 2 gün yalova 3 gün istanbuldan sonra 2 gün daha yalova yaptım ve geri döndüm.

o kadar aksiyondan sonra evde pineklemek çok canımı sıktı. Baygınlık geçircem yakında.

Bu yüzden istanbula yeniden gelmeyi düşünüyorum. Tabii daha ilginç fikirleriniz yoksa...
Yalovadan pazar günü dönceklermiş herhalde.. Büyük ihtimalle pazartesi gelirim oraya.
Ama gelince de birşey yapmıyorsunuz ki. Neyse en azından gene istiklal caddesi felan takılırım. Topkapı müzesine girememiştim bakarım oraya felan...[hline]You are not bad afterall,
You just dress bad.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

çok pahalı abi müze filam kasış hiç uğraşmaya değmez... özeline cep telfonumu yolluycam bu sefer kesin ara frp ortamına gireriz.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
evet yarın sabah yola çıkıyoruz.
üsküdarda biryerde kalcaz
pazartesi ve salı akşamı buluşmak isteyen varsa söylesin bana.
büyük ihtimalle çarşamba akşamı döncez.
ama bir iki gün daha kalcağım zaman "kesin birşeyler yapıcaz senle" diyen olursa ayarlarım belki bişiler.
geçen sefer geldiğimde hayal kırıklığına uğramıştım.
Bonepart ve Tanthalas ile hoş vakit geçirmiştik o ayrı.

Şimdi o sefer gezemedeğim bazı yerleri gezmek için geliyorum. Mesela Topkapı müzesi.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

kaldığım yer valla adını tam bilmiyorum. babamlar ayarladı skk konuk evi mi ne, denize kıyıdaymış felan filan..[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki:
"SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...