jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bitti kuralarda gs ıyı kura cekmedı kotu bence sosciad la juve war ama bız bu sefer lazıo yu affetmıycez bundan emınım :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 lol bala bak 4. torbadayız gsden kolay grup çektik :) nihat gol gol gol :P aehhea süper ya 3. kez katılıyoruz ve şimdiye kadarki en kolay grubu çektik yehaa am en güzeli lazioooooooooooooo nioahaoha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 koaly deıl bızımkıde naptın sen[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 gs nin işi cidden zor yani.. beşiktaş bence 2. olarak çıkacak gruptan.[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Kuralarda anlamadığım birşey var:Beşiktaş niye E F G H torbalarına gidebildi?Hadi D de gs var da diğerleri noluyo?[hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bjk için gönül isterdi ki C grubu olsun ama olmadı sağlık olsun lazio oldu iyi oldu onlara iletecek bazı şeylerimiz var (hele ki inizaghi T.puna)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 beşiktaşın grubu: 1-chelsea 2 ve 3-lazio ve beşiktaş 4-sparta prag cimbomun grubu: 1-juve 2 ve 3-galatasaray ve sociedad 4-olympiakos olur diyorum. chelsea (chelski) ve juve acımaz ama onu söyliyim.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: jacabo, 28 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: koaly deıl bızımkıde naptın sen[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize abi nasıl değil sparta pragla geçen sene maç yaptık hatırlarsan biz 20 kişi fln oynattık yedekler fln herkes adamalr topu topu 14-15 kişi as kadro genel olarak 3-1 yendik ona rağmen. aynı şekilde denizli maçlarını da hatırla 1 sene içinde aşmadıysa çok rahat olacak lazioyu geç eaueauh intikam alacağız chelsea sağlam çok para harcadılar allahtan ilk 2 çıkıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 olympiakos maçlarındaki atmosferi küçümseme eahueh fenere olanlar gs ye yapacaklar aynen piskolojik olarak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Nukem_Verite, 28 August 2003 17:58 tarihinde demiş ki: chelsea yı çok büyütmeyin gözünüzde 1-Tecrübesizler 2-Birbirlerine alışık değiller 3-Çok şişirildiler 4-Üzerlerinde inanılmaz bir baskı var 5 ve en önemlisi Saldırıyolar bu bjknin en sevdiği rakip türü kontra atak gol eğer ilk maç inönüde chelsea ile olursa dünya basınına bomba gibi düşeriz diyorum[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Gel tanışalım önce, Ben kısaca fd ama sen bana uzun uzun seni seviyorum de çok az duydum bu sözleri bu yüzden hiç durmadan seni seviyorum de abi ingilteredeki chelsea maçını unut :) inönüde zaten yenilmemiz için geçen seneki lşazio maçındaki mallığı yapmamız lazım bayaa iyi kura ya süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 baskı olarak kastettim. ki ayrıca panadan kötü değil olympiakos zaten yunanistan şampiyonu [Bu mesaj Raid3r tarafından 28 August 2003 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 oha bjk'ye inanılmaz ballı bi grup çıkmış bea[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 hoca chelsea'yi şimdi büyütmeyin diosunda hasselbaink ---> beklenenin çok üstü bir performans gösteriyor joe cole ---> adamın kalitesi belli, performansıda iki maçtır yedekten girmesine rağmen çok iyi duff ---> süper bir oyuncu olması yanında takımdada iyi oynuyor geremi ---> buda çok iyi mutu ---> daha açılamadı, umarım açılmazda yoksa kalitesi tartışılmaz bu liste gidiyor daha, sağlam kadro kurdular iyide oynuyorlar, öle küçümsenecek takım değil ama lucescu yatar gruptan çıkarsınız gibime geliyor[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 LAZIOOOOOOOOOOOOOO!!! oley be şunları bi yenelim[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 said: Mans, 28 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: Kötü kura çektik.2 torbadan onca zayıf takım varken chelsea geldi.üçüncülük garanti en azından. abi yuh! ilk gruptan çekilebilecek en iyi takımı çektik. 3. gruptan yine çekilebilecek en iyi takımalrdan birini çektik e 2. torbadan da daha kolay çekseydik artık ayıp olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bjk'ninki kötü kuraysa gs şu anda CL'den çekilme kararı almalı[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Gs ye 4. torbanın en güçlüsü Bjk ye ise 2. torbanın en güçlü 2. takımı çıktı(1. zaten size çıkamazdı :P) Neyse umarım iki takımda çıkar ben bizden pek emin değilim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 aehean crespo da var chelsea de. hakkaten güçlü takım ama yenilmez de değil bence min. 2 puan alırız ama 1 de olabilir 3 de olabilir tabi bu eaehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Valla ben bir bjk li olarak çok umutluyum ne de olsa Lucescu faktörümüz var eğer defans 3 lümüz ve kalcimiz sakatlanmaz veya ceza almazlarsa (ALLAH KORUSUN TAHTAYA VURUN) Beşiktaş şöle bol beraberlikli grup maçları çıkartır kendi sahasında da bir veya 2 galibiyet alırsa 2. oalraka rahat çıkar. :) Ama ki beşiktaşın elindeki yıldızlardan birkaçı patlama yapsa (sergen, ilhan, pancu, ahmed hassan...) en azından her maç biri bişey yapsa bu gruptan çıkarız :)[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 16. Sept: BJK - Lazio 1. Oct: Chelsea - BJK 22. Oct: Sparta Prag - BJK 4. Nov: BJK - Sparta Prag 26. Nov: Lazio - BJK 9. Dec: BJK - Chelsea[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 galatasarayın maçları: ilk haftaya bu maç mı gelir be! neyse. yapıp rahatlayacaz juventus - galatasaray galatasaray - sociedad galatasaray - olympiakos olympiakos - galatasaray galatasaray - juventus sociedad - galatasaray şu 2-3-4. maçlarında yenilmezse baya büyük avantaj olur. son 2 maça çok iş bırakmaması lazım galatasarayın beşiktaşın maçları: geçen yıl bıraktığı maçla başlıyo gene beşiktaş. beşiktaş - lazio chelsea - beşiktaş sparta prag - beşiktaş beşiktaş - sparta prag lazio - beişktaş beşiktaş - chelsea ben juventus ve chelseaden puan alınmasını beklemiyorum pek. alınırsa büyük avantaj olur. olympiakos ve sparta prag'a da puan kaptırmamak lazım özellikle içerde. dışarda da en az 1 puan çıkarması lazım 2 takımın da. sürpriz puan kayıpları bütün hesapları bozabilir. lazio ve sociedad maçları kilit maçlar olur diye tahmin ediyorum. sociedad'ın bi eksiği tecrübe. ve geçen yılki oyunlarını sürdürebilirler mi la liga ve şampiyonlar liginde bilinmez. la liga da sürdürsünler de bizim grupta sürdürmesinler mümkünse :). beşiktaş lazio maçları da belirleyici olacak baya. bi tahmin yapamam ikisi de napacaa belli olmayan takımlar. bu seneki lazionun durumunu da çok iyi bilmiyorum. çok gollü maçlar olacaanı zannetmiyorum 2 takım da 1 gol atıp yatacak cinsten[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Bence bu grup gs ıcın ıyıdır.Gecen sene gorduk gs kolay grupda varlık gosteremedı Galatasaray zoru sever Avantaj olarak -Fatıh terım Juve yı ıyı tanır -Real ın tecrubesı yok cok abartmayın bence -Olympiakosuda gecerız İc saha maclarını alırsak Bu gruptan cıkarız Besıktasta Cıkar ınsallah Galatasarayımıza ve Besıktasa Kolay gelsın[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 umarım gs ve bjk başarılı olur ama fenerden önce tuttuğum takım juventustur...bu yüzden forza juve[hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 GS'nin şansı varsa 3. olur UEFA ya gidebilir, BJK 2. çıkar bu gruptan rahat.. İlk defa iyi bi kura çektik.[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 8 yada 10 puan toplar diye düşünüyorum beşiktaş için.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar