Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Askerlik


cold_p

Öne çıkan mesajlar

Ben bisey solemek istiyorum ben ankarada oturuyorum ve terminale yakinda bir yerdeyim yilin bu gunlerinde sabahlara kadar ''en buyuk asker bizim asker'' die bagiriyorlar bu sartmi ya.askeri havaya firlatip tekrar tutuyorlar allahim askere gitmeden sakatlanacak.yani adam gibi sakince ugurlasalar gýtlerinde ciban mi cikar ?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gayet de güzel yapıyolar, bağarsınlar, fırlatsınlar tutsunlar. Yazık adam kaç ay sevdiklerinden, ailesiden uzak kalıcak en azından askere giderken mutlu gitmek istiyo, bu da senin bi yerine mi batıyo? Hey allahım ne diye var ki böyle insanlar.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bağırmaları birşey değil saatinde yaparlarsa saat 2030'dan sonra insan kafasını dinlemek istiyo,kornayla konvoy yapmak ise gün içinde saate kaç olursa olsun çekilmez birşey.[hline]less talk,more glock!
infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki:
yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam Atısınlar bende gıdıyorum 5 ay sonra ınankı sende gıdecegın zaman anlarsın benı su an bıle sıkıntısı sardı gıden arklarımdan goruyorumda bı dusunsene askere gıderken kım kosa kosa gıdıyor.ama senın yaptıgın bu eglence senı ınankı rahatlatacaktır.

offf geldı cattı askerlık[hline][b]Email:[email protected]
[b]Ultima Zone Editoru
Ultimazone
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaa saçmalığın daniskası. Askerlik çok uzun yıllardan beri zorunlu bir seçenek Türk erkekleri için. Bunun ne A.B.D nede A.B bağımlılığıyla alakası var. Kıbrıs'a çıkartma yaparak hakkımızı koruyan ve A.B.D yi şaşkına çeviren Türk askeri değil miydi? Nasıl oluyor da bu askerler A.B.D dayatmasıyla toplanmış oluyor. A.B.D yi suçluycaksan bile mantıklı bir sebeple suçla, bilip bilmeden sallama, komik duruma düşme.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vay dede kaca kacsın bende gelıyorum 4 ay sonra ya tek korktugum yer acemılık cunku acemılıkte cok ezıyorlarmıs.
offf ama ne yapalım askerlıkten kacılmıyor askerlıgın en ama en ıyısı bıle kotudur.Anlayan Anlar Yanlıs anlamayın anlamayanlara sozum yok.
bu arad ınvader ankaranın neresınde askersın goruselım ya ıstersen.[hline][b]Email:[email protected]
[b]Ultima Zone Editoru
Ultimazone
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Son an gelince anlar bağzı arkadaşlar.
askerlik çok farklı bişey örneğin hasta olsan yanında kimse olmayacak tek başınasın istediklerini yapamayacaksın ailenden sevdiklerinde hep uzakta olacaksın. herşeyin değişecek oturup kalkman yemen içmen yolda yürüyüşüne kadar herşey bırakın o son ayrılış gününde istedikleri kadar bağırsınlar. zor iş askerlik dışarıdan kolay geliyor içine girmeden anlaşılmıyor işin aslı :)
15 ay dile kolay az değil.:)

(not : Ş: 170 :) )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...