Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kas nasıl gelişir

mondain

Öne çıkan mesajlar

said:
Mortis, 25 Şubat 2003 18:56 tarihinde demiş ki:
barfiks herseydir bilek, on kol, pazu (biceps), arkasi (triceps), karin, sidik torbasi ustu, sirt, popo ustu, ve omuz her ama her yerini gelistirir[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

Zaten vücüdü olmayan biri 2 3 ten fazla barfiks çekemez... Zaten çekeninde başka çalışçak şeyleri olur , kendi vücüdünu kaldırmak zordur..[hline]"başkalarının bilgileri ile bilgin olabilsek bile, ancak kendi aklımızla akıllı olabiliriz..." montaigne...
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere şunu söyleyeyim. Hani şişmanlara vücut geliştir, yağların kasa dönüşür derler ya. Yok öyle birşey.

Sonuçta ilk önce fitness yapmanız gerekiyor, öyle höt diye kas geliştiremiyorsunuz. Sonuçta yağlarınızın erimesi ve bir miktar da kas yapmanız gerekiyor önce.

Ben 2 ay gitmiştim bir salona. Ben 85 kilomla ilk haftamda bench press'te 35 kilonun altına zor girerken, gözümün önünce 70 kiloluk adam 70 küsür kilonun altına giriyordu. Hiçte öyle iri yarı gözükmüyordu.

Şunu anladım eğer kası kuvveti yerinde bir adam varsa, isterse 60 kilo olsun kodu mu oturtur. Kilonuza güvenmeyin ekük.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Brad, 25 Şubat 2003 20:08 tarihinde demiş ki:
hamsın yane....

hehehe kelek karpuz... valla hiç kas mas umrumda olmadı hayatımda hiç dambıl çalışmadım beden derslerinde adam zorlamadı ben zorlanmak istemedim güç kompleksim olmadı arkadaşlarımla kavga etmedim dayak yemedim dayak atmadım ama azıcık kaslı olsam da buzdolabının kapağını açsam en azından[hline]....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 25 Şubat 2003 20:09 tarihinde demiş ki:
yuh hehe
ben 80 kiloyum 60 sinaw cekiorum 1 seferde (rekorum ama bu :P )[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar

Sly ya sen şınav çekmeyi bilmiyorsun, yada göğüs kısmın epey gelişmiş.

Göğsünü tam yere değdirmeden ve ellerini koyman gerektiği şekilde koymadan daha rahat yapılıyor sonuçta ya.

Seni hatırladığım kadarıyla.. hm... yaparsın sen hehe. En son gördüğümde epey iriydin.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki:
emlamı yad aincirli biskrem rullaz

[Bu mesaj Mirage tarafından 25 Şubat 2003 20:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...