SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Efem birçok topinkte gördük okuduk diyorki paticik gençleri "Bize bir grup söyleyin öyle bir grup olsunki hem içinde Nightwish benzeri kadın vokaller olsun hemde şuna benzesin buna benzesin." Olayı kökünden çözmek amacı ile bir yerlerde gezerken rastladığım şöyle bir homepagevari siteyi takdim ediyorum bilgilenelim bakalım sevelim bu siteyi. Bu site ne yapıyor; bu site heavy metal, black metal, doom, gothic vesaire gibi türlerde vokal yapan kadıncağızların kısa bir biyografisini ve kimlerden etkilendiklerini hangi gruplarda çalıştıklarını ve çalışmakta olduklarını ne iş yaptıklarını her birşeyi yazıyor. Peki diyeceksinizki hangi site yazıyor? işte bu site yazıyor[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" [Bu mesaj SadButcher tarafından 25 August 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 sağol kardeş.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 bunun sticky olmasını talep ediyorum. [hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza [Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 25 August 2003 19:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 sağol üzgün kasabım benim. ;)[hline]WtF!?!?! PawligeR, 23 August 2003 17:41 tarihinde demiş ki: senı doverım asarım pipini keserım.
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Hayallah ilk defada yapışkanlı topiim oldu ya vatana millete hayırlı olsun. :)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher"
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 sadbutcher imzandaki story of sadbutcher daki alakayı anlayamadım?[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Filmi izlemen lazım :)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher"
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: SadButcher, 26 August 2003 00:58 tarihinde demiş ki: Hayallah ilk defada yapışkanlı topiim oldu ya vatana millete hayırlı olsun. :)[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" bana borçlusun euhueh[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 bi mod'dan burdaki gereksiz mesajların silinip bu topicin de kitlenmesini rica ediom[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 bende sana katiliorum![hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b]
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Kilitlemeye gerek yok, gereksiz mesaj atmazsiniz kendisi durur orda guzel guzel, mesaj atilabilitesi olan bi topic cunku, biri gelip burda su eksik bunu da ekleyebiliriz diyebilir.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 tarjanın fotoğrafı iğrenç ya... o kadar güzel ffotoğrafı varken gazeteden kesme gibi duran fotoğraf koymuşlar...[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 bir de belki herkez ordaki links'e girmez die buranin linkini veriim dedim zira burasida faydali bir site bu konuda: aha bura
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Cadaveria hoşuma gitti. Ya japonyadan felan çok kişi varmış. Niye Türkiye'den kimse yok?[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 bu stickydi ya noldu ???[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
ehoca84 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 abi matthew Barlow un kız kardeşi cok güsel sölüo esasinda ya:) Bkz. A Question of Heaven
Öne çıkan mesajlar