tunca Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 ensiferum - one more magic potion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2008 Sezen Aksu - Tükeneceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Yüksek Sadakat - Katil & Maktül Tek bir oyun, sonra kalkıp gidersin Sen her zaman risk almayı seversin Ben inerken en dibe ağır ağır Sen ilk gördüğüm günden bile güzelsin Oyunun adı aşk, kan ve gül Sen katilsin bense maktül Çek hançerini Son kez öp ve beni öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Yaşar-Hayırdır inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2008 Kanye West - Homecoming http://www.dailymotion.com/relevance/search/homecoming%2Bkanye/video/x50irz_kanye-west-feat-chris-martin-homeco_music kanye west'in warryn campbell ile birlikte yazdığı homecoming'de common'ın i used to love h.e.r. parçasının sözlerinin bir kısmı kullanılmış. klibte common'ı bu yüzden görüyoruz diyebilirim. şarkıyı dinleyenler cris martinin söylediği nakarat kısmında hafif bi john legend tadı alabilirler. bilakis ilk kayıtlar john legend ile birlikte yapılmış ve sonrasında cris martin, john legend yerine dahil edilmiş. [piyanolar falan da john legend'la oluşturulmuş. aslında john legend olsaydı şarkı daha iyi olabilirdi belki. en azından loyiyoyi-yo demezdi.. ama böyle de farklı bi şi olmuş. john legend+kanye yi her an birada görebiliyoruz. dimi ama] klibi hype williams çekmiş ve açıkçası kanye her zamanki gibi ağır abi havalarında gezerkene cris'i feci ezmiş. adam nedense garipçe ve kambur çıkmış.. şarkının baş kısmında kanye'nin chi city dediği şey ise chicago demek efenim. netekim güzel bir şarkıdır, zevkle dinleyiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Yüksek Sadakat - Katil & Maktül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sezen Aksu - Tükeneceğiz Ne böyle senle ne de sensiz Yazık yaşanmıyor çaresiz Ne bir arada ne de ayrı Olmak imkansız hiç sebepsiz Ne hayallerle ümitlerle Mutlu olmaktı dileğimiz Suçlu ne sensin ne de benim Şimdi sensizim sen de bensiz Bir an gelip de küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Bir an gelip de küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşluk ki asla bitmeyecek Herşey bir anda anlamsız gelecek İşte biz o gün tükeneceğiz İşte biz o gün tükeneceğiz Bir an gelip de küllenince Yüreklerimiz dinlenince Başka sevgilerde teselli bulunca İşte biz o gün düşüneceğiz Etrafımızı sarıverecek Bir boşluk ki asla bitmeyecek Herşey bir anda anlamsız gelecek İşte biz o gün tükeneceğiz İşte biz o gün tükeneceğiz İşte biz o gün tükeneceğiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Sezen Aksu-Kalbim Egede Kaldı Cigaramı sardım karşı sahile Yaktım ucunda acıları Ağları attım anılar doldu Ağlar hasretimin kıyıları Yareme tuz diye Yakamoz bastım Tek şahidim aydı Aman aman Bir elimde defne Bir elimde sevdan Kalbim Ege'de kaldı Kadehimi vurdum Karşı yakaya Efeler kalktı şerefe Sevgimi attım dostlarım tuttu Bir ağıt yaktım kadere Aman efendim Ayrılık ölümden beter Canım efendim Yeter bu hasretlik yeter Aman efendim Bana bir merhaba gönder Canım efendim Canım efendim ahh canım nasıl bir Rakı masası çekti ahh ahh.İzmirim güzel İzmirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Vex'd - Start Bomb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Moonsorrow - Jumalten Kaupunki/Tuhatvuotinen Perintö Tuhannen vuotta ja veljet toisensa pettävät. Niin jumalten kaupungin kauneus edessämme katoaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metal Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Yuxu-Hazarın sahilinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Moonsorrow - Jumalten Kaupunki/Tuhatvuotinen Perintö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 katatonia - consternation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Ensiferum - Lai Lai Hei There's a place in the North, far far away Home for the wandering man Dreaming fields with skies so pale Calm is the glorious land Flames will send the sign to the sky That we have come to feast tonight The lakes are echoing with our song Shadows are dancing on the forrest wall Shadows are dancing on the forrest wall! Enchantment of the fire and moon Lost in the whispering night The raven's magic enthralls the woods Crawling in the sweet starlight We have gathered in this distant land Full of wisdom, secrets and tales The morning will never rise again Roaming wolves are howling for the dead Roaming wolves are howling for the dead! Oh yea! LAI LAI HEI! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Sylvan - One step beyond Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Cynic - Adam's Murmur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Silent Force - Spread Your Wings Spread your wings, little man Grab the sun, the hopes and dreams Of everyone lies in your arms Spread your wings, little man Embrace the love that sends you on your way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 The Pixies - Where is my mind (^.^)/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Esmeray - Unutama beni Gölgen gibi adim adim Her solukta benim adim Ben nasil ki unutmadim Sende unutma beni, unutama beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Rush - The Way The Wind Blows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2008 Leman Sam - Anladim Ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Moonsorrow - Jumalten Kaupunki/Tuhatvuotinen Perintö Saattue pysähtyy lämpimään sateeseen. Jossain kaukaisuudessa pronssitorvi soi - kuunnelkaa! Tie aukenee laaksoon, vedet ain' virtaa alaspäin. Ikuisuuteen aika vie, kultaiseen taloon jumalten. Ukkonen valaisee seinämät vuorten jylhien. Vesi rummuttaa kattoa metsän sen kansaa raviten. Tuhannen vuotta kulunut kai on siitä kun täältä lähdimme. Vihdoin olemme kotona kaupungissa ikuisten. Tie aukenee laaksoon, vedet ain' virtaa alaspäin. Ikuisuuteen aika vie, kultaiseen taloon jumalten. Puisen pöydän äärellä esi-isät juhlivat. Sirpaleissa rikotun lumouksen jalat veressä tanssien. Vesi kadonneen järvenselän iäisyydessä lepää. Heikko pinta peilityyni väreilee vain kosketuksesta ihmisen. Tuhannen vuotta ja veljet toisensa pettävät. Niin jumalten kaupungin kauneus edessämme katoaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2008 Zülfü Livaneli - Nefesim nefesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Spiral Architect - Spinning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2008 Yüksek Sadakat - Katil & Maktül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar