Asgard Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 nightwish-long lost love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Placebo -> Meds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Circle II Circle - F.O.S. Waiting for a chance Like a fallen angel That's been lost among the sands In an hourglass of illusion It's a momentary lapse Of concentration that I had As I slip into this world of darkness Searching with my Searching with my hands Madness starts to play Fills my mind with images too horrible to say Scenes so real and twisted Are they temporary thoughts To disappear when I awake? Or are they soon to be realities That I must undertake Once again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Opeth - Windowpane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Opeth-April ethereal It was me, peering through the looking-glass. Beyond the embrace of Christ. Like the secret face within the tapestry. Like a bird of prey over the crest. And she was swathed in sorrow, as if born within its mask. Her candlelight snuffed, the icon smiled. Emptiness followed by her wake. I could clasp her in undying love. Within ghostlike rapture the final word was mine. She faced me in awe. 'twas a token of ebony colour. Embodied in faint vapour. Wandering through April's fire. Compelled to grasp and to hold the one that was you. I will endure, hide away. I would outrun the scythe, glaring with failure. It is a mere destiny I thought, a threshold I had crossed before. The rain was waving goodbye, and when the night came the forest folded its branches around me. Something passed by, and I went into a dream. She laughing and weeping at once: "take me away". I don't know how or why, I'll never know when. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 death - empty words Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Sagopa Kajmer - Hayat Arabamla 2005 Mil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Sentenced - Despair Ridden Hearts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 sonata arctica-eternal glory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 zeki müren-gözlerin doğuyor gecelerime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 sagopa kajmer-leyli kadehlerimi senin adına kaldırdım dün gece. savaşa gittim, kendi mevkilerimde ateş açtım kendime. hileli zarları gördüm bir bir... sorularımı cevapladı duble kadehleri. tirtir titredim ve bir pir gibi daldım. gençlik tufanlarımın deryalarına karışan zehir,ölümüne içir. ateş attım başım allak bullak. bir seni bir fondibi sek içtim. seke seke nerelere varabilecek sago?...go!,go!,go... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Antimatter - Dream How it's changed from my dream, Did I stray from the path laid out for me? How it's changed, Did I fail in some way? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Pain Confessor - Soul Eraser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Iron Maiden - Journeyman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 bayhan - seninle olmak warya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 [b][b][b]TeomaN/AşK_KırıntılarI[/b][/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Blackmore's Night - Diamond And Rust as i remember your eyes were bluer than robin's eggs my poetry was lousy you said where are you calling from? a booth in the midwest ten years ago i bought you some cufflinks you brought me something we both know what memories can bring they bring diamonds and rust ---- now you're telling me you're not nostalgic then give me another word for it you who are so good with words and at keeping things vague because i need some of that vagueness now it's all come back too clearly yes i loved you dearly and if you're offering me diamonds and rust i've already paid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 judas priest-defenders of the faith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2006 Paradise Lost - As I Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Jan Johnston - Unafraid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Dimmu Borgir - Spellbound Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Dream Theater - As I Am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2006 theater of tregady-black as the devil painteth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 kafkef a.k.a miccheck-terapi Zaman ellerimde kum gibi dağılırken,yıllar beni taşa çeviren hokkabaz gibi Avaz avaz bağırır.Hükümlü kapıda kilit,sigarama kibrit!... Kollara zincirden bileklik,parmaklıklara sadık yaşamak. Artıkları arşivlemek yeni baştan ,tantanalara kulak as!... Karalama defteri silgiye ilgi duyarken bir diken batar diline. Yarıştırılan s.dikken,birkaç minik daha gider elden. Aslında hayat bayat ekmek,ilk fiil üsluplu düşünmek. Buyrulan iki göze itaat etmek,son eylem olmalı kin beslemek. Hadi diyelim toz pembe yaşıyorum,koz bende biçimi takılıyorum. Bozukluklarımı cebimde taşıyorum. Saygım senin .rospun olsun ,kaygım benim aşkım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2006 sago-günlerim ağlak [i]tükürün suratıma ateşim düşsün..[/b] [ Mesaj 23 Mart 2006, Perşembe - 15:07 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar