lahoya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 arkadaslar bu konuyu özellikle açtim kimler Dss ci ögrenmek istiyorum[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 murat yılmaz yıldırım dss'nin 2 Murat'ından biriydi..kavga ettikten sonra murat çelik de o da yalnız devam ediyorlar..murat çelik direk kendi adıyla devam edyor ve bence o daha iyi.. murat yılmaz yıldırım ise düş sokağı (son s olmicak yani ;) ) adıyla devam ediyor..ve "öpüş benimle kraliçem" diye giden şarkısı hariç sevmiyorum.. yani kısaca sorayım dss seven mi soruyorsun yoksa murat yılmaz yıldırım seven mi soruyorsun?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir [Bu mesaj CthuLhu tarafından 05 Ocak 2006 09:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Valla pek hayranları değilim ama müziklerini beğeniyorum. Murat Yılmaz Yıldırım -> Acıları Bana Bırak DSS -> Hüzün Kovan DSS -> Ayrılık Sevdiğim parçaları yok değil yani :)[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 bu arada murat yılmaz yıldırım ayrı degil. adamın adı murat soyadı yılmazyıldırım.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ayrılık we huzunkowan +1 aşırı bayılmam ama sewerım iidir hostur...[signature][hline]sonunda boğulmak olsa da benim o sularda yüzmem gerek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Bathory, 05 Ocak 2006 14:29 tarihinde demiş ki: bu arada murat yılmaz yıldırım ayrı degil. adamın adı murat soyadı yılmazyıldırım. o zaman posterlerini bile yanlış yazıyorlar..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 O adam manyak yahu O_o Yüxexex'e konuk olmuştu bir keresinde dedi ki;21 yaşıma kadar hayatın güzelliklerinden kendimi soyutlamıştım et yemiyordum vs...[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miss_black Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 İzler 1.Başka bir şey diyemem.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Cnn turk te frekans tı sanırım öyle bi programda röportaj yapmıştı. Ben geniş yaşarım ben sadece kendim için besteler yaparım dedi. Sunucu hayranlarınız falan dedi. Ben kendim için yaparım beyenen beyenir dedi. O gün bu gündür o adama gıcık bir gözle bakarım. Ki saten tarzını beyenmem de bu laflar kötü yani. 12lik bi tablet neler yaptırıyor insana işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 DSS'yi seviyorum.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ilginizden dolayı teşekkür ederim[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Yılmaz Yıldırım olcak o ![signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman... Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar