Laorx Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 scientology'e laf soktuktan sonra stan'le scientology fanları arasında "sue me!!11!" faslı geldi sonra hemen bitirdiler, belki gerçktende dava ederler diye mr&mrs. smith'e(brad pitt'de scientologist:)) isimlerini yazdılar ehe:D ben bunu çıkardım belki başka bi iğneleme fln vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Hiiiieeeaaaowdy Hoooo!!! :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dufrasne Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2006 John Smith Amerika'da en çok rastlanan isim-soyad kombinasyonu. Eh haliyle Jane Smith'de öyle. Dava olasılığına karşı öyle yazalım demişler heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Evet yeni sezon başladı CNBC-e 'de severek izliyoruz ama kafama takılan birşey var. Son 2 haftadır niye sezon başındaki bölümleri tekrar gösteriyorlar ? Bu sezon sadece 7 bölümmüydü yani ? (tabii olamaz da) Pek takip edemiyorum yazıları vs. bu sene sadece CNBC-E'de izliyorum.Takip eden,bilen,birşey okumuş olan varsa paylaşabilir mi ? [ Mesaj 09 Nisan 2007, Pazartesi - 23:09 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Evet 2 haftadır eski bölümleri veriyor. Hibrit arabalar ve mr.towel :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 11. sezon gayet iyi şu an özellikle the snuke u tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2007 2 haftadır eski bölümleri yayınlamakla sinir etti cnbc e,$eytan diyor git indir hiç bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2007 mr.towel dediğiniz "towelie" ise ot çeken ve konuşan süper havlu hani, o baya eski bölüm abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 nileppezdel yok towelie bir suru bolumde oynuyor, 10 sezondada kendi bolumu var. bu arada 11 sezon gercekten cok guzel gidiyor, snuke bolumunde 24 le dalga gecmisler herkesin izlemesini tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2007 son bölümde yine towelie li bölüm verdiler eski olanı pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 bugün de al gore lu bölümü veriyorlar yine haydaaa cnbc e istifa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Ya Kenny ne zaman canlandı ki?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Severim ama surekli takipcisi degilimdir, World of Warcraft'la ve 300 ile ilgili olan bolumleri pek hostur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2007 ya biri araştırsın şunu niye böyle ya yeni bölüm izlemek istiyorum illahi netten mi çekeyim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2007 netten cekin bence (: http://mrtwig.net/ rm uzantili cekerseniz bi bolum 36-37 mb oluyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 yine tekrar, alamadı mı cnbc-e sezonun gerisini yoksa sadece 8 bölümden mi oluşuyor bu sezon :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2007 11. sezonun ikinci yarısı başladı 8. bölüm ile bu topiği update ediim dedim =) İzleyenler varsa yorumlarını aliim [spo]baya bir south park fanı olmama ramen, ben pek beğenmedim açıkcası.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar