Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alt komşu sorunu - Yüksek sesle müzik dinleme...

MeSh

Öne çıkan mesajlar

bigün bizde öyle parti yaptık bi gece... saat 04-05 gibi polis gelmiş(ben sızmıştım). o saate kadar yüksek sesle çalıyodu müzik ama millet rahatsız olmasın diye polislerden 10-15dk önce kıstık sesini. neyse kapı çalıyor.
işte yüksek sesle müzik dinliyormuşunuz şikayet var diye.. babam: sen müzik sesi duyuyo musun?. p: hayır. b: e niye geldin o zaman..

bamba bi güzel polisi gönderiyor. polisler gittikten sonra benim kuzenim. kapıyı açıp. kim şikayet ettiyse ...... diye sövüyor.. kimseden ses çıkmıyor fln..

40yılda bir oluyor azcık saygı kardeşim ya...

arada bende yüksek sesle müzik dinlerim ama hiç şikayet gelmedi. zaten yukardaki teyzenin de televizyon sesini dinlemek zorunda kaldığım zamanlar oluyor. bende sesimi çıkarmıyorum. diziyi dinlemek zorunda kalıyroum yada müzik açıyorum..

ama severim üst kattaki teyzeyi arada yemek yapar bizede verir falan(bekar evi :))..

öyle işte..

ama bence gidip konuş. össye hazırlanıyorum. müzik sesinden rahatsız oluyorum diye.... anlayışla karşılayacaklardır... öyle olmazsa tehdit et polise şikayet edicem diye..

büyük ihtimalle kısarlar yine kısmazlarsa.... hatta polis aleyhine birşeyler söylerlerse polise olayı tamamen anlatırsın.. o zaman polis daha iddialı bir şekilde dayanır kapılarına.. sadece çevreye rahatsızlık vermekten değil polis memuruna hakaretten faln da...
delili istemezler zaten bu tür olaylarda çünkü ya ceza yazarlar yada rüşvet alırlar ama alcakları parayı arttırlar...

iyi çalışmalar :)[signature][hline]a.k.a. fastreload
Sosyal ağlarda paylaş

said:
deathcore, 06 Ocak 2006 11:37 tarihinde demiş ki:
loud noise to kick up a row ! diyorum ben onlar gürültü cıkarıyorsa sende gürültü cıkar eski apartmanda alt kattakı ogrencıler geceleri techno muzık acıorlardı son sesde e malum bızde dururmuyuz ? durmayız ! bizde roots bloody roots sarkısı eslıgınde son ses + pogo yaparakdan karsılık werdık ses seda kesildi :)
[signature][hline]the god you've called can not be reached at the moment please try again later .... or kill your self !
Sosyal ağlarda paylaş

Mesh adres ver geliyorum. Bizim aşağı katta aynı gürültüyü televizyonla yapan bir eroinman vardı. Gecenin yarısında inip adama polisle ilgili tehtidler savurma yöntemi ile o tvyi sonsuza kadar susturmuştum :D[signature][hline]-Little angel go away, come again some other day.
Devil has my ear today, I'll never hear a word you say.
He promised that I'd find a little solace and peace.
Whatever just as long as I don't feel so desperate.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
MeSh, 05 Ocak 2006 20:23 tarihinde demiş ki:
Şimdi efendim, ben öss'ye hazirlanmak bi yana uyku düzeni diye birşey olmadigi için her saat yatip 10 saat uyuyabilen bi insanım. (evet evet insanım.) Herneyse, Bu bizim aşşağıdaki komşu olacak insanlar ( bunlardan emin degilim. ) yaklaşik 1-1.5 aydir feci yüksek sesle müzik dinliyorlar. Derse oturduysam konsantrasyon kalmiyor, uyuyorsam derin uykumdan uyaniyorum ki ben kütük gibi uyurum.

Derdimi anlattıktan sonra geleyim asıl soruya, polis çağirmayi planliyorum, hatirladigim kadariyla belli bir saatten sonra yüksek sesle müzik dinlemek yasak. Hangi saat dilimleri arasinda geçerli bu olay? Yüksek sesli müzik dinlediği için kapisina polis gelen veya polise şikayet eden var mi? Varsa polisler ne yapiyor? Etkili oluyor mu? vs vs.. Teşekkürler şimdiden.

merak etme sende üniyi kazandıktan sonra aynı şeyleri öğrenci evinde sen yapıp komşuların beynini zikiceksin..[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
fr3nzy radio dj & istek msn = [email protected]
tik tak listen
most beautiful songs are played...
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Gece git paspaslarına benzin döküp tutuştur kapı önlerini, kapıyı hayvan gibi çal kaç. Sesi kısmazlar ama çok eylenceli olur heralde:b.

Araba kornası al, duvara daya, 12v veren kuvvetli adaptörlerden al. Sesi açtıklarınca kornaya aban.
Plastik çekiç al(kaliteli ki boyamasın duvarları), sesi açtıkca hayvan gibi duvarlara vur, plastik çekiç duvara zarar vermez ama felaket ses çıkartır. Siyaha boyarsa kauçuk etrafına naylon gibi bişi sar. Dedim kaliteli al diye dimi:b.

Hala kısmazlarsa katlarının ana sigorta panelini bul, şalteri aç kapa aç kapa aç kapa. Müzik seti yanar büyük ihtimalle:).
Elektrikten anlıyan bi tanıdık varsa aşırı yükleme yapıcak bi devre iste. Şarj olucak sonra aniden voltajı arttırıcak. Böyle bişi vardı biliyorum. Elektrik yoluyla müzik setlerini yakabilirsin yani.

Aklıma şuanda gelen bunlar:).
Sosyal ağlarda paylaş

karton bi kağıda onları ne kadar sevdiği yazıp senin pencerenden onların penceresinin önüne sarkıt. hatta daha iyisi şu bayramlarda satılan torpillerden al onu yakıp onu sarkıt pencerelerine. cam kırılmayabilir ama mesajı alırlar heralde. off yapsammı lan alt komşuya..çok ii fikir lan..
Sosyal ağlarda paylaş

polis çağirdim zaten, saat 24'den sonra ilgilenebileceklerini sölediler, belediye ellerinden yetkiyi almiş. birşey yapamiyorlar pek. Aşai inip kapilarini da çaldim. Açmiyor kapiyi tirsak kari, sanki yiyecem. Son olarak evde top oynamaya başladik.. eheh hem zevkli hemde deli ses gidiyor aşaği. :P
Sosyal ağlarda paylaş

şalter olayı güzel ama. ehuh hele bide onların şalteri bi şekilde kendi odana kadar döşersen süper olur (ne kolay bişey dimi) .

alternatif olarak su vanası doğalgaz vanası gibi şeyleride kapamanı öneriyim ben :) . mesela doğalgaz vanalarını kapasan direk kombi bozuldu sanarlar, bide kombi servis parası girer bi taraflarına eğlenceli olur.

tabi bunların sesi engellemekte ne gibi bi etkisi olur bilmiyorum.

[ Mesaj 03 Şubat 2006, Cuma - 01:07 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...