Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ´istiklal marsi egitilmemis bir sesin soyleyebilecegi oktavlarin disinda, yazan nasil yazmis dusunememis anlamadim, degisitirilse daha iyi olabilir´[hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 haksız bi laf diil aslında ama değiştirilsin demesi komik tabi. amcamın sölediği süperkopuk çok laf var. Bu sönük kalıyo onnarın yanında. Bi yandan saygı da duyayım bari.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 saygi duymak lazim gene duayenlerden ama bunu duyduktan sonra oeh dedik :)[hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Biri de şeydi. Ben türkiyede yanıma çıkabilecek adam tanımıyorum. O yüzden sahnelerden uzağım. DÜnyada da bika tane var da onların işi var tadında bişiler sölemişti bi attığı soloyu bidaa atamayan uzun saçlı kel amcamız.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: uzun saçlı kel amca buyur abi?[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 uzun saçlı kel amca dedim.[hline]Böyle de kültürlü bi insanım yani.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ...tamam o zaman[hline]The clash of honor calls to stand when others fall
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 kharon pes etti galiba :D bende ilk okuduğumda onunla aynı tepkiyi verdim[hline]Aket Atum, Founder and the mentor of the Comachero enstitüsü. Avatar of Odin Rogman, 20 August 2003 13:30 tarihinde demiş ki: ahah 5 kişi den 8 sayfalık thread cıkmıs hll walla.. (şu anda 28 sayfa) [b]frp olmak isteyenler comanchero enstitüsüne
GICIK2 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 istiklal marşı aslında çok eleştiriliyor ama artık değiştirilmesi mümkün değil tabi. Meslea korkma sönmez bu şafak-larda yüzden al sancak. Bu yanlış birşey cümle bölünüyor hemde ekinden.[hline]Nebula/Locus :: Tommy Parker Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg Tut biraz: www.geocities.com/hebelegebele/tutbiraz.waw
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 funda arar bence o kadar kötü gibi gelmedi. özellikle kıraç funda arar - sevgiliye şarkısında birbirlerine çok uymuşlar gibi geldi. Seni düşünürüm şarkısı da çok güzel. Ama hande, izel gibi şarkıcıların tarzında kaldı, daha öteye geçemedi.[hline]Sam, 09 Nisan 2002 02:40 tarihinde demiş ki: "SATILIK MINIGUN ARANIYOR. AZ KULLANILMIŞI OLMALIDIR. YANINDA BİR OTOPARKI HURDA EDECEK KADAR MERMİSİ BULUNMASI TERCİH SEBEBİDİR."
Öne çıkan mesajlar