Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aranıza yeni katıldım, nasıl öğrenirim bu oyunu

Densiz

Öne çıkan mesajlar

60 olana kadar kimse holy veya shadow olmanı takmaz 60 oldugunda ise Molten Core veya BWL instance larına gidene kadar yani sağlam bir guild bulup 40 kişi instancea gidene kadar sorun değil. Ama instancelarda her zaman healersın yani shadow olsanda 2. bir healer yoksa sen heallemek zorundasın ki zaten heallemez isen herkse ölür :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Bana sorarsan allianceım ben, night elf aç derim (ki kendim dwarf açtım ayrı, onu da istersen tercih edebilirsin, ama tek bildiğim avantajı damage over time etkilerinin stealthini bozmasına karşılık dwarfların racial abilitysi olan stoneformun bunu yok etmesi)

Fakat sen horde istiyorsun, onu bilemeyeceğim, sanırım undeade yönelmiş insanlar ama nedendir bilmem bilmek de istemem. İşim olmaz çürümüş cesetle, ancak meraba meraba o kadar =]

edit: evet ya dwarf rogueun night elfe bir avantajı da gay gibi görünmüyor olması eheh
[signature][hline]
Nefir of BL
Godon Onerous - BL

[Bu mesaj Nefr tarafından 05 Ocak 2006 16:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak yalancı çıkardın abso beni, bilmekte istemem demiştim ama merak ettim şimdi neymiş UD racialı? =]

Alliance - Horde beraber ancak BGda takılır, onda da birbirinizi kesersiniz eheh
Onun dışında emotelar harici konuşamazsınız bile, bırak alışverişi beraber gezip tozmayı. Harici bir programla iletişimi çözseniz ve alışverişi neutral bir auction housedan yapsanız bile rahat huzur yok, sizi beraber gören her iki taraf da muhtemelen dalacaktır arkadaşların ya da sen durduramadan. Safe zone kalmaz yani aynı anda hepinize birden =]
[signature][hline]
Nefir of BL
Godon Onerous - BL

[Bu mesaj Nefr tarafından 05 Ocak 2006 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

her levelda stat gelir. çift levellarda yeni skiller gelir girip trainerdan para karşılığı öğrenirsin. level 10dan itibaren her levelda yeni bir talent gelir , talent menüsünden istediğin şekilde dağıtırsın onları.

bu arada görünüşe önem vermem diyosan orc rogue da iyidir 25% stun resisti var. ama will of the forsaken çok işe yarayan birşey ayrıca undead roguelar en karizma rogue ırkı bence :)[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist
It's actually a popular misconception that everyone was a noob at some point. Some of us were just born pro.
Sosyal ağlarda paylaş

Her 2 lvlda bir trainera gidip yeni skiller veya eski skillerinin bir lvl üzerini ogreniyorsun bu menüyü P tuşu ile görürsün. LvL 10 olduktan sonra ise N tusuna bastıgında bir ekran çıkıyor ve senin 3 ana özellikten hangisinde ilerlemek istiyor isen ona puan veriyorsun.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak

Sosyal ağlarda paylaş

Talent puanların 10. lvldan itibaren her lvl 1 tane gelecek.

Skill puanın lvl ile gelmiyor tam olarak, her 2 lvlda bir, öğrenebileceğin yeni ability ve speller var, class trainerına gidip öğrenirsin.

Bir de lvl atladıkça skill capin artar silah skilllerinde, ama geliştirmek için kullanmak zorundasın, zamanla kullandıkça artar skill, yoksa skill cap kaç olursa olsun otomatik artmaz. İlk etapta bldiğin silah skilllerine ek yapmak ister isen gidip weapon trainerlardan öğrenebilirsin yenilerini.[signature][hline]
Nefir of BL
Godon Onerous - BL

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Densiz, 05 Ocak 2006 15:15 tarihinde demiş ki:
Priest açmamdaki neden, Pvp yaparken eğlene bilmek. Yine bu forumlardan okuduğum kadarı ile pvp de solo gezebiliyorlar. Millete heal atayım onlar eğlensin ben onları eğlendireyim gibi bir düşüncem yok! Kendim eğlenmek istiyorum. Pvp önemli benim icin. Şimdi undead priest i silmelimiyim?

Ek olarak oyundayım şuan level ım 5 fakat sadece tek bir büyüm var. Level aldığımızda herhangi bir point geliyormu (stat veya skill point gibi bişeyler). Bu potintleri nasıl kullanıyoruz.
abi bosver milleti, seni bi priestten daha iyi kimse anlayamaz : )
Shadow priest gayet damage deal sinifidir, PvP si felaket keyiflidir ve umarim bir sonraki patchde priestlerin talentlar ayarlandiginda cok daha zevkli olacak : )
Bir holy priest olarak (ki 60 warriorim var pvp icin) felaket özeniyorum yani shadow priestlere : /

Nefr arkadasina healer istediginden öyle söylüyo ahah[signature][hline]WoW EU - Magtheridon
Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess
Emilo, Level 60 Gnome Warrior
Elandra, Level 60 Night Elf Huntress

[Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Ocak 2006 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 05 Ocak 2006 17:16 tarihinde demiş ki:
abi bosver milleti, seni bi priestten daha iyi kimse anlayamaz : )
Shadow priest gayet damage deal sinifidir, PvP si felaket keyiflidir ve umarim bir sonraki patchde priestlerin talentlar ayarlandiginda cok daha zevkli olacak : )Bir holy priest olarak (ki 60 warriorim var pvp icin) felaket özeniyorum yani shadow priestlere : /

Nefr arkadasina healer istediginden öyle söylüyo ahah

desem? :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 05 Ocak 2006 10:39 tarihinde demiş ki:
serverdaki Türk nüfusu - en önemsiz etken bu olmalı, ama yine de Türklerin yoğun bulunduğu serverlarda oynamanın da bazı avantajları var. Kendi dilinde sohbet etmek keyifli oluyor sonuçta günde 6-7 saat beraber takıldığın adamlarla =P Yalnız her ne kadar ben WoWda çok cıvığının çıktığına şahit olmamış olsam da, biz MMORPG ahlakı konusunda pek başarılı değilizdir genelde, o yüzden sırf Türk diye insanlara fazla güvenme.

Katılmıyorum.. Serverda fazla Türk varsa kaç girme derim.. emin ol haklı sebeplerim var.. Şimdi burda her türk kötüdür demiyorum ama bu oyunu kafede arkadaşlarıyla counter strike oynar gibi küfürleşe küfürleşe oynayanını çok gördüm..[signature][hline]I was lost in the pages
Of a book full of death
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nefr, 05 Ocak 2006 16:59 tarihinde demiş ki:
Trainer = Eğitmen
Trainera = Eğitmene =P

Türkçe - İngilizce karışık yazınca oluyor böyle

:D hehehe şaka maka ciddi olarak kullanmaya başladık bu ingilizce kelimelere türkçe ek olayını. Ama ben en azından büyük harfle başlatıp, tırnak ile ayırmaya çalışıyorum sanki özel isimmiş gibi düşünerek. (Trainer'a gibi) Ancak yinede bazen beni sinir ediyor bu kelimeleri ingilizce olarak kullanıyor olmamız.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...