Densiz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Merhaba, Aranıza yeni katıldım ve WoW oynamaya başlayacam nasipse. Oyunu kurdum şuan patch in bitmesini bekliyorum patch i burdan indirdim ftp://mirror.sparkz.no/wow-patch/enGB/WoW-1.9.0-enGB-patch.exe bir sorun cıkmaz herhalde. Şimdi oyuna yeni başlayacagıma göre neler bilmem gerekiyor. yada 0 dan başlayanlar icin anlatılmış bir konu varmı. (ben baktım bulamadım) EU serverında olcam. neler bilmem gerekiyor nasıl öğrencem bu oyunu ben :b[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 en üstteki başlıları tek tek oku baya işine yarar[signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Baya bi okudum fakat pek bir şey öğrenemedim açıkcası. Sinirim bozuldu hatta. Saatlerdir oyuna nasıl başlayacam neler yapcam anlamaya calısıyorum :P Karar verdim ve Şimdi UNDEAD PRIEST acıyorum. Charı açtım oyuna girdim diyelim ya sonra ne yapcam auhau[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 oynarken ogrenirsin, baya kolay bir oyun diger mmo lara gore zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolme-eu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Aaa Namessar :)[signature][hline]Burning Legion - Undead Mage Tolme/Rank 11 UO: Dr.Dre Eriador / Yumos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 hocam naptın sen ya undead priest açılır mı...(lol)[signature][hline]War, War never changes... http://wow.allakhazam.com/profile.html?697975 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Açılmaz mı? En iyi shadow priest'in undead olduğu söylenirken undead priest neden açılmasın?[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Şimdi ilk iş yeniden gir oyuna, sil o açtığın karakteri, sonra dwarf, gnome, human, hadi o da olmadı night elf aç bir tane, yoksa neme lazım horde falan olursun =P Ne seviyorsan onu aç tabii de, önce iyice bir incele ırk ve class özelliklerini. Sonra da kafana takılan birkaç classtan -ki takılacak nasıl olsa o mu bu mu diye ne kadar incelesen de- birer tane aç, hepsiyle yaklaşık lvl 20ye kadar oyna, beğendiğinle devam et. Priest açacaksan da "priest" gibi oynadığın sürece rahat edersin, grup sorunun olmaz, her yerde alkışlanır el üstünde tutulursun. Ancak eğer sadece dmg vermek, bireysel takılmak veya PvPde tek başına über olmak gibi amaçların varsa priest açma bence, onlar için ayrı classlar var. Birde hangi serverda başladın? Başladığın serverın özelliklerini kontrol etmeyi unutma. Önemli olanlar sırasıyla; server türü - PvP serverlarında çok daha fazla eğlenebilirsin, ancak belli bölgeler dışında her an saldırıya uğraman olası. RPlerde ise PvP için battleground var, dolayısıyla üstünde mob (NPC) varken birinin sana arkadan saldırması veya seni üstüste 28 defa kesmesi gibi durumlardan kurtulmuş olursun, ancak bunlardan kurtulmanın bin türlü yolu PvP serverlarında da var. server nüfusu - çok az olması iyi değil, grup bulmak ve ticaret zor olur ama çok kalabalık olursa sıra beklemek sinir bozabilir. ben BLda oynuyorum, arada sırada server full olduğundan beklemem gerekiyor ama genelde 10-15 dakikayı geçmiyor. serverın yaşı - yeni serverlardan biri olursa oyuncuların lvlları sana yakın olacağı için instance ve quest grubu bulman daha kolay olur; oysa eski bir serverda (misal BL ;]) oyuncuların çoğu çoktan lvllarını sınıra dayamış oldukları için biraz newbie kalırsın, ama yine de bence çok da sorun değil. serverdaki Türk nüfusu - en önemsiz etken bu olmalı, ama yine de Türklerin yoğun bulunduğu serverlarda oynamanın da bazı avantajları var. Kendi dilinde sohbet etmek keyifli oluyor sonuçta günde 6-7 saat beraber takıldığın adamlarla =P Yalnız her ne kadar ben WoWda çok cıvığının çıktığına şahit olmamış olsam da, biz MMORPG ahlakı konusunda pek başarılı değilizdir genelde, o yüzden sırf Türk diye insanlara fazla güvenme. Aklıma gelenler bunlar, ekleyen çıkar birşeyler herhalde. Hoşgeldin, ister Horde ol ister Alliance, iyi oyunlar. Ancak BLda Horde olmayı seçersen bir 50 - 55 lvl sonra BGlarda yersin aimed shotımı kafana gözüne ;P[signature][hline] Nefir of BL Godon Onerous - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Nefr'in sırf "Türk" olduğu için insanlara güvenme olayını genişletelim. Eğer oyunda bilmediğin birşey olursa bilen bir arkadaşına sor. Yabancıda olsa türkte olsa bilgisi olmayan insanları keklemeye çalışan bir sürü kişi var. insanlara hemen güvenme. :)[signature][hline][/i]"Lightning strikes at my command. By Storm and Earth, Axe and Fire, We come to claim this land."[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Evet, Türk olursa güvenme anlamında değil tabii ki. Hani zaten direk güvenmediğini varsayarak, "Türk olsa bile sırf o yüzden güvenme" mealinde söyledim onu Demirmaskenin dediği gibi =] Tek fark Türk olduğu zaman karşındaki ister istemez bir fazladan yakınlık duyuyorsun, bazı iyi niyetli arkadaşlar da bunu bildikleri için düşük lvl Türk gördüklerinde atlayıp kontrol ediyorlar hemen durumdan fayda çıkartıp çıkartamayacaklarını. Ben hunter oynattığım için pet isimlerinden genelde Türk olduğum anlaşılıyor, öyle birkaç deneme yaşadım güldüm genelde. Hala farkında olmadığım bir kazık atan varsa bana aranızda çıksın ortaya =P Guild çok önemli birde, eğer girdiğin guilddaki muhabbet hoşuna gitmez ise çok da kasma derim. Sonuçta benim için en öncelikli şey guilddaki sohbet muhabbet ortamı, şaka değil; günde 6-7 saat ciddi bir süre. Itemmış, raidmiş, guild nüfusuymuş ikinci sırada benim oyun tarzım için. edit: imla hatası yapmışım yav [signature][hline] Nefir of BL Godon Onerous - BL [Bu mesaj Nefr tarafından 05 Ocak 2006 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 UD Priest cok güzel bir secim eger priest ve horde istiyorsan. Shadow priest olarak tadindan yenmez özellikle. Zaten level 58 e kadar shadow olacagindan (yani önerim odur : ) ) cok rahat oynarsin. Priest hakkinda buradan daha fazla bilgi alabilirsin. Alliance olacaksan gnome öneririm : )[signature][hline]WoW EU - Magtheridon Penthesilea, Level 60 Night Elf Priestess Emilo, Level 60 Gnome Warrior Elandra, Level 60 Night Elf Huntress [Bu mesaj Penthesilea tarafından 05 Ocak 2006 11:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 yalnız arkadaş doğru söylemiş.En üstteki SSS bölümünde çok fazla bilgi yok yeniler için :D Bende okudum kafa karışıklığından farklı değil ama son 1 ay yazılan konulara baktım biraz bilgi sahibi oldum :D[signature][hline]Eamer, 14 Kasım 2005 01:56 tarihinde demiş ki: Superman'ın neden donunu dışarı giyeceğini ilerki bölümlerde öğrenebilecek miyiz? Tık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ud pri devam et cok uygundur pri için dp tow iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 orc shaman aç sen sonra çok memnun olursun :)[signature][hline]Nerf Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Priest açmamdaki neden, Pvp yaparken eğlene bilmek. Yine bu forumlardan okuduğum kadarı ile pvp de solo gezebiliyorlar. Millete heal atayım onlar eğlensin ben onları eğlendireyim gibi bir düşüncem yok! Kendim eğlenmek istiyorum. Pvp önemli benim icin. Şimdi undead priest i silmelimiyim? Ek olarak oyundayım şuan level ım 5 fakat sadece tek bir büyüm var. Level aldığımızda herhangi bir point geliyormu (stat veya skill point gibi bişeyler). Bu potintleri nasıl kullanıyoruz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 60 shaman olduktan sora warri açtım pek bi yavan geldi.[signature][hline]Haydan gelen huya giderde, "hay" ne olaki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pandaalf Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 OD şimdi priest oldum ama milleti heallemem diosan pvp önemli diosan okey ama kötü itemlarla pvp lere giripde rakipten dangada dang uber dmg lar yersen ve şaşırırsan 2. ss modelini uygulaman gerekir ki bu da end game lerde heallemek demek oluo (zaten bunu yapmazsan kimse seni end game raid e dahil etmez gibin). Sora bide lvl 60 a kadar instance larda yine healer normal olarak sen olcaksınki. Bide oyun sadece player vs player diil party vs party savaşlara da önem verio. Bence hiç priest açma başka char seç, cok uyuz oluo instance da heal den cok başka işlerle uuraşan dallama priest ler. Adam gibi priest bulmak zor, herkes kendini bir clint eastwood bir terminatör 2 sanıyo sora wipe yiyosun. Onların arasına katılma, tercihini non-priest ten yana yap lütfen. Maksat senle aynı partide olmasakta aynı partide olcak adamların benim çektiim acıları çekmemesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Tamam kasarken heal tabiki veririm! Pvp de savaşlarda felan (savaş varsa tabi) millet pvp yapsın arkadan ben heal atayım diye açmadım charımı. Birde stat veya skill point kısmında yardımcı olurmusunuz. 1 tane attack büyüm varda![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Twisty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 priestle pvp yapamassın pvp de eglenemessin pve dede eglenemessin teketek duellerde eglenirsin ancak bence shaman ac warlock mage falan oyle bisiler ac.[signature][hline]Twisted Und Pri - EU Burning Legion Calia Und WarLock - EU Chromaggus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Hmm bence bu durumda priest yanlış seçim. Aşağıda bak 10 sayfadır tartıştığımız bir topic var bu konuda, onu bir oku sonradan pişman olma derim. Eğer solo gezebilmek ve ne başkalarını ayakta tutmak ne de başkalarınca ayakta tutulmak istemiyorsan bunun için uygun classlar PvE de hunter, PvP de de rogue. Bu iki classın özelliklerine de bir bakmadan prieste kesin karar verme. Çünkü ben bir priesti partyme dahil ediyorsam dmg versin diye etmiyorum, o işi yapabilecek, üstelik inan çok çok daha iyi yapabilecek classlar mevcut. Eğer partymdeki priest tankı heallemek yerine 3-5 puanlık dmg vermeye kasıyorsa moba, o priesti bir uyarırım iki uyarırım üçüncüde çıkartırım partiden, adını da not ederim bir kenara. Öte yandan priest adam gibi heal atarken aggro çekerse warriorın hatası veya şanssızlık sonucu, öleceğimi bilsem o mobu üstüme alırım, herkes de priesti korumak için atlar anında zaten. Priest classının normalde varoluş amacı heal, karamurat olacaksan warrior var, rogue var, hunter var. Ben healing olayını seviyorum ama başka hiçbirşeyim olmazsa olmaz dersen de paladin var druid var mis gibi. Blizzard priestlere çok şık bir shadow tree vererek classı amacından saptırmış olabilir, ama benim bir priesten beklentimi değiştirebilmiş değil ehe Priest shadow priest olunca dmg veriyor tamam; ama yine de rogue kadar faydalı değil partyye saf dps olarak, hunter gibi inanılmaz aggro yönetme yeteneklerinden yoksun, tanklık yapamaz warrior gibi, ayakta kalamaz bir başına paladin gibi. E druidden daha iyi heal de edemiyorsun shadowa ağırlık verince madem, niye alayım seni bu gruba derse karşındaki ne diyeceksin o zaman? =][signature][hline] Nefir of BL Godon Onerous - BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Nefr in söylediği sınıflara ek olaraktan paladinde seçebilirsin ama ayakta kalman için 60 dakikada bir Ironforge u ziyaret etmen gerekecek. :) Totems totems totems...[signature][hline]in "game experience may change during online play" we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 ozaman undead priesti kafamdan siliyorum. Şimdi yeni bir char acıyo olsam. Pvp ye dayalı bir char istiyorum (oynaması zor olması sorun değil. Elim hızlıdır :P ) Ne açayım? biraz fazlamı oluyorum bilmiyorum ama. 60 olduktan sonra KEŞKE demek istemiyorum![signature][hline] [Bu mesaj Densiz tarafından 05 Ocak 2006 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 shaman hunter warrior mage rogue ama shamanda end game'de healer olursun. diğerlerinde Damage dealer ve warrior'da tank.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 oyundan soğudum valla. ilk izlenim olarak, pek eğlenemeyeceğimi düşünmeye başladım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Hunter oynuyorum ben. Çok çok ciddi keyif alıyorum, sağlam bir dmg dealerım, aggro kontrol abilityleri sayesinde çok güzel PvE sololayabiliyorum, instancelarda halen aranan adam olamamış olsa da benim sınıfım maalesef herkes hunterın işini yapmaya kalktığı için, yine de girdiğim gruptan dırdır işitmedim şu ana kadar bir kez olsun. (öğrenme ve abilitylere alışma aşamasında hep arkadaşlarla girdim kekliklerime noobluklarıma katlandılar sağolsunlar heh) PvP de ise BGlarda çok rahat ediyorum, çok güzel dmg verip ciddi killing blow bonusları alıyorum, genellikle ilk 5 teyim HK countta (öldürdüğün / öldürülmesine katkıda bulunduğun rakip sayısı) BG genelinde mass dmg sayesinde. 2 hafta kadar sada solda PvP yaptıktan sonra bir hafta günde 2-3 kez AB (Arathi Basin, kısa Battle Groundlardan biri) yaparak 3. ranke çıktım rahatça. edit: BG dışında da 1 vs 1 de süper olamasam da epeyce iyi sonuç alıyorum. Pet olarak oyunun en hızlı attack speedine sahip olan broken tooth kullanıyorum, o yüzden kendi lvl aralığımdaki casterlarla 1vs1 (yani aslında 1vs2 tabii petimi de dahil edince =]) takılırken pek inmiyorum karşımdaki cidden iyi değilse. Outdoor PvP de keyifli yani hunterla, trapler, stunlar, yavaşlatma efektleri falan kullanabiliyor epeyce kombinasyon yapabiliyorsun. Öte yandan, hep rogueların dps ve PvP abilitylerine özeniyorum, bir tane de rogue açtım bu bitince onu da kasacağım. Rogue bir arkadaşım var çok eğleniyoruz beraberce PvP yaparken ve cidden çok başarılı oluyor roguelar hem ondan hem BGlardan gördüğüm kadarıyla. Üstelik keyfine göre ister takım ister solo başarılı olabiliyor rogue. O da güzel yani, onu da öneririm. Priest konusunda kafanı karıştırmak istemem ama bir dip not düşeyim; priest olarak heryere her zaman çok çok daha rahat grup bulursun diğer sınıflara göre. Ancak işte bunun nedeni healer olduğunun varsayılmasıdır dediğim gibi, onu da gözönünde bulundurmak lazım =][signature][hline] Nefir of BL Godon Onerous - BL [Bu mesaj Nefr tarafından 05 Ocak 2006 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar