moonfall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 incredible machines :) fear neverwinter nights fallout 1-2 starcraft red alert 1 2 abi say say bitmezki bu halflife 1 2 icewind dale diablo 2[signature][hline]Open the door and the moon will fall..... başarı bi gun sizi bulacak :-) www.moonfall.garaj.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2005 Pc yalan... gelmiş geçmiş en iyi oyunları söylüyorum C64: river raid / commando / last ninja / mars saga / microprose soccer / hunt for the red october / airborne ranger Amiga: pirates / sensible soccer / civ 1 / eye of the beholder 2[signature][hline]None of us is as dumb as all of us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seph Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Final Fantasy 7 ve starcraft.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2006 RTS de en sevdiğim generals-zero hour, FPS de ise FAR CRY ama hala önceki yazdığımın arkasındayım[signature][hline]16'sında ve paticik'te bir kişi=>FIRAT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 kknd :adlı oyunun yapay zekası cok iyiydi age of empries :multiplayer cok zevkli oluyodu lord of realms 2:cok hosuma gitmisti (1997) warcraft :dota oynıyoz mutluyuz aslında bir cok oyun var hepsi farklı türlerde güzel oyunlar...[signature][hline]:))) !!! G3NK-Peryton ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2006 Mario[signature][hline]()_() ('o' ) <=== RabbiTs Aren't Sweet! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 said: RabbiT, 02 Ocak 2006 15:23 tarihinde demiş ki: Mario Mario, forever...[signature][hline]None of us is as dumb as all of us. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 en iyi bilgisayar oyunu olmaz oyun türleri arasında en iyi oyun seçilebilir bi nebze...[signature][hline]We want war, wake up ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frost Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Diablo II L.O.D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Phantasmogaria çok güzeldi.. Birde Broken Sword 3 ü çok severek oynamıştım.. Call Of Dutyi unutmamak lazım..[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Blizzard Oyunları, AOE serisi ve HL serisi.. sei.. ..si... ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2006 uo(başka hangi oyun bir oyuncuyu 6 yıl boyunca bilg başına hapsedebilir...)[signature][hline]Güç nedir?Güç insanları etkileyebilme becerisidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cinruhi Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 So far, SWG idir. Konu kapanmıştır :)[signature][hline] Seeing is believing! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lahoya Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 might and magic + baldur's Gate + Diablo + Heroes ve her türlü frp[signature][hline]Genç bir insanı olgun bi kadınla birlikte olmak kadar olgunlaştıracak başka bişe yoktur. TOLSTOY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2006 horace goes skiing[signature][hline]Nasıl? Neden?... Nerede? Okuduğumuzu anladık mı? Cevap verelim '91 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MAWWER Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 size önerecegim bir kaç oyun var bunlar; 1_Stubbs The Zombie 2_need for speed most wanted 3_ogame 4_warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2006 said: Finrod, 22 Aralık 2005 14:12 tarihinde demiş ki: said: Marl0_on, 22 Aralık 2005 05:34 tarihinde demiş ki: said: qsc, 21 Aralık 2005 23:16 tarihinde demiş ki: diablo II +1 bi + da benden bi artı da benden :)[signature][hline]~Push The Tempo~ duende, 02 Kasım 2005 22:44 tarihinde demiş ki: domuza asik oldum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rexar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 firmaların her bir oyunu kudurmuşcasına 3d yapma hevesleri yüzünden yıllardır oyun oynayamıyorum ve artık ümidimi yitirdim adam gibi bir oyun yapılabileceği konusunda. worms'u bile 3d yaptı gerizekalılar yaa. bi görseniz ne berbat birşey ortaya çıkmış. zaten kimse oynamadı. şimdi de heroes5'i iğrenç bir 3d olarak çıkartıp kakalarını yapma peşindeler güzelim seriye. 3d bir zorunluluktur, daha doğrusu fedakarlık. olması gereken değil. estetikten feragat edersin olabiliteye aktarırsın bu yüzden 3d yaparsın. gerçek estetik 2d'de kendini gösterir. bana göre bütün 3d oyunlar aynı. hl, swg, unreal, cs, doom, ao, wc..... hiçbirisinin birbirinden farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erox Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2006 wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjaXXAkn Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 ya arkadaşlar aanızda ninja saga oynayan var mı ben 61 lvlim secret talent alacam da hangisini alacağımı bilmiyom ateş elektrik elementiyim acaba explosive lava yı mı yoksa enraged forest ti mi yoksa demon sound u mu alsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 oha nası bi res attın aga sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 adam invis basıp rezlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 explosive lava al, diğeri iyi değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 shadowflame en etkilisi diye biliyorum, anlayana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Bu aralar bir sürü topic hortluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar