Mira Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 hangi şair olduğunu şimdi hatırlamıyorum , ayşe kulin in nefes nefese kitabından alıntıdır : " Siz uyursunuz tüm gece Ben bir ilmek daha atarım gecelerden gecelere.... " Sizleri de gerçekten etkileyenler var ise paylaşalım hep beraber arkadaşlar...[hline]Make a wish , it's for your bliss Enter the world of pink dreams , Here are the keys ... ( - RN - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 hepden sonra hiç olmaz, hiçten sonra hep. bu mu dersin donmuş taşlardaki sükuta sebeb? bana göre mezartaşlarını en iyi şekilde anlatan dizelerdir. niye bilmem her zaman etkilemiştir beni :) kara "hepimiz ölüciizzz" kedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Ve cellat uyandı yatağında bir gece Tanrım dedi, bu ne zor bilmece Öldükçe çoğalıyor adamlar, Ben ise tükenmekteyim öldürdükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2003 sende illa yanlış yazacan dimi Turo yazarı seni :-P alala al sana başka bir şey... Sinemadan çıkmış dönüyordum eve Birden bir bağırtı duydum Kaldırdım başımı baktım Bir anne çocuğuna bağırıyor Yürüdüm... Karanlık sokakda yürüdüm... Öfke dolu sokaklarda Düşen bombaları görüyorum Her yer alev alev Bütün bir şehir yanıyor Öfkenin hakim olduğu Koca bir şehir Bir adam elini kaldırmış Vurmak üzere bir başkasına Yoldan geçenler yürümekte Ben yürümekte Her yer kan Her yer ölüm Her yer vahşet Her yer acı Birden gözümü kapatıyorum Gözümün önünde sen Elin elimde Bir anda için ısınıyor Ben eve yürüyorum Sen içimde yürüyorsun İçimi ısıtan o gülüşünle Karanlığı parçalıyorsun Gözümü açmak istemiyorum Yine dönmek istemiyorum Yine görmek istemiyorum Sadece seni istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Kim Senin Yasanı çiğnemedi ki, söyle ? Günahsız bir ömrün tadı ne ki, söyle ? Yaptığım kötülüğü, kötülükle ödetirsen Sen, Sen ile ben arasında ne fark kalır ki, söyle ?[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Clair de lune (Moonlight) Your soul is a chosen landscape charmed by masquers and revellers playing the lute and dancing and almost sad beneath their fanciful disguises! Even while singing, in a minor key, of victorious love and fortunate living they do not seem to believe in their happiness, and their song mingles with the moonlight, the calm moonlight, sad and beautiful, which sets the birds in the trees dreaming, and makes the fountains sob with ecstasy, the tall slender fountains among the marble statues![hline]Let him who desires peace, prepare for war. - Vegitus, 4th Century Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Neylersin ölüm herkesin başında Uyudun, uyanmadın olacak Kim bilir nerde nasıl kaç yaşında Bir namazlık saltanatın olacak Taht misali o musalla taşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mira Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: Dralnu, 20 Şubat 2003 03:19 tarihinde demiş ki: Kim Senin Yasanı çiğnemedi ki, söyle ? Günahsız bir ömrün tadı ne ki, söyle ? Yaptığım kötülüğü, kötülükle ödetirsen Sen, Sen ile ben arasında ne fark kalır ki, söyle ?[hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Doğru yalnış , gerçek yalan Farketmiyor aslında Dünya döner , geçer zaman Hiçbirşey kalmaz ardında ... ( Pentagram ) Yazdıkların güzeldi dostum ...[hline]Make a wish , it's for your bliss Enter the world of pink dreams , Here are the keys ... ( - RN - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Basibozuk Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Don't talk to strangers 'Cause they're only there to do you harm Don't write in starlight 'Cause the words may come out real Don't hide in doorways You may find the key that opens up your soul Don't go to heaven 'Cause it's really only hell" Bazı kelimelerin sembollerini kitaplar arasında aramayın, onlar hep yanı başınızda uzanıp giden yolda birer tabeladır ve sizin o yoldan geçmenizi, geçerken görmenizi beklerler.[hline]And Vandora came forth, with fire from the sky upon her lips, and sanctified the sacred fountain with her kiss. Thus, she said, he who follows me shall cast off the bonds of flesh and become as elusive as the mist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Palin Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 said: Dralnu, 20 Şubat 2003 03:19 tarihinde demiş ki: Kim Senin Yasanı çiğnemedi ki, söyle ? Günahsız bir ömrün tadı ne ki, söyle ? Yaptığım kötülüğü, kötülükle ödetirsen Sen, Sen ile ben arasında ne fark kalır ki, söyle ? Ömer Hayyam [hline]Fist in the air, in the land of hypocrisy Ömer Hayyam olduunu belirtseydin ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 "başım omzunda iken sayıkladığıma bakma beni istediğin yere götür ikimiz de ne uykudayız ne uyanık" asaf halet çelebi[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stirner Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 bu sefer işim bitik tipiye yakalanmış alman ordularından farkım yok ve de komünistlerden omuzları düşük yürüyen gazetelerini katlayıp eski çizmelerinin içine sokmuş verdiğim sözler daha da berbat hatta daha da kötüsü zafer o kadar yakındı zafer hemen oradaydı aynamın karşısında dururken çok daha genç ve çok daha güzeldi şimdiye kadar tanıdığım bütün kadınlardan metrelerce uzunluktaki saçlarını tarıyordu... Bukowski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Basibozuk Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 "Ya aklini dinleyeceksin ya da gönlünü, eger farkli seyler söylüyorsa bu ikisi. Olur da ikisini birden dinlemeye kalkarsan ne gönlün sana yar olur,ne de aklin sana yol gösterir. Biraz duygusal ve biraz akilli adam olup kaliverirsin orta yerde. Öyleyse, akilsa gerekli olan, akildan yana koy tercihini... Yok, duygusal olman gerekiyorsa, koyver kendini gitsin... Varacagin yer, aklin da varacagi yer olacaktir.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mira Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 " be hey dürzü ne ararsin tanri ile aramda!... sen kimsin ki orucumu sorarsin? hakikaten gözün yoksa haramda basi açiga niye türban sorarsin? raki, sarap içiyorsam sana ne. yoksa sana bir zararim, içerim. ikimiz de gelsek kildan köprüye, ben dürüstsem sarhosken de geçerim esir iken mümkün müdür ibadet? yatip kalkip atatürk''e dua et. senin gibi dürzülerin yüzünden, dininden de soguyacak bu millet isgaldeki hali sakin unutma. atatürk''e dil uzatma sebepsiz. sen anandan yine çikardin amma baban kimdi bilemezdin serefsiz. neyzen tevfik " Neyzen tevfik , herkese tavsiye ederim .[hline]Make a wish , it's for your bliss Enter the world of pink dreams , Here are the keys ... ( - RN - ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar