Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Bilgle Beraber bi Wc3 Edincem, Frozen Throne da alimmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bilgisayarım p3/450 gf2mx, sevmiorum düşük kalitede oynamayı, herneyse frozen throne almaya değer mi orjinal multip için yoksa *coughs* denemek için *cough* backup mı takılim[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
Mesaj tarihi:
cuma günü yani dün gelmiş olması lazım tr'ye FT'nin daha doğrusu satışına başlanmış olması lazım gelmişti daha önceden[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
türkiye distribütörü öyle acaip bi firma ki
olayla alakası yok, berbat bi firma
umarım wow u da bunlar getirmez...
4 temmuz da bütün avrupada çıkan oyun bu adamlar yüzünden burada yeni çıkmış pehh[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
Mesaj tarihi:
yurt dışından alırım
birlikte alacak bir sürü kişi tanıyorum shipping fiyatı da sorun olmaz böylece
ama ülkemde almayı tercih ederim bana koyan asıl olay o.[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3::::::::
Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
Mesaj tarihi:
said:
galaxy, 22 August 2003 19:25 tarihinde demiş ki:
almassan ayıp edersin[hline]druid misin talonmusun frost wyrm mısın nesın yol al bea ! zuzuzuzuzuzuzu zuzuzuzuzu

bence de[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife)
"This little light of mine, I'm gonna let it shine
Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead
Mesaj tarihi:
eeee ne anlami var o zaman wc3 ü almaya...Ft olmazsa..bunun başka bir yolu yokmu?Ben şimdi Blizzard dan spariş etsem gelirmi?

[Bu mesaj RipeFlash tarafından 27 August 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...