Karate_Chop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bilgisayarım p3/450 gf2mx, sevmiorum düşük kalitede oynamayı, herneyse frozen throne almaya değer mi orjinal multip için yoksa *coughs* denemek için *cough* backup mı takılim[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 battle net için kesinlikle değer orjinal almaya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
galaxy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 almassan ayıp edersin[hline]druid misin talonmusun frost wyrm mısın nesın yol al bea ! zuzuzuzuzuzuzu zuzuzuzuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Ben warCraft III ün orjinalini alacam ama artik millet Frozen Throne oynuyor...Türkiye'de de yok FT.o yüzden alip almama arasinda kaldims :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 FT siz WC yanlız bir WC dir bir başka değişle FT kesinlikle al wc alacaksan[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 cuma günü yani dün gelmiş olması lazım tr'ye FT'nin daha doğrusu satışına başlanmış olması lazım gelmişti daha önceden[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 türkiye distribütörü öyle acaip bi firma ki olayla alakası yok, berbat bi firma umarım wow u da bunlar getirmez... 4 temmuz da bütün avrupada çıkan oyun bu adamlar yüzünden burada yeni çıkmış pehh[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yurt dışından alırım birlikte alacak bir sürü kişi tanıyorum shipping fiyatı da sorun olmaz böylece ama ülkemde almayı tercih ederim bana koyan asıl olay o.[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: galaxy, 22 August 2003 19:25 tarihinde demiş ki: almassan ayıp edersin[hline]druid misin talonmusun frost wyrm mısın nesın yol al bea ! zuzuzuzuzuzuzu zuzuzuzuzu bence de[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denizzz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 paran varsa al orjinal w3 ve tft. ama tft daha gelmedi ve bu gidişle de geleceği yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 eeee ne anlami var o zaman wc3 ü almaya...Ft olmazsa..bunun başka bir yolu yokmu?Ben şimdi Blizzard dan spariş etsem gelirmi? [Bu mesaj RipeFlash tarafından 27 August 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 amazon fln tarzı yerlerden etsen gelir fakat shipping ucreti vermen gerekir az vercem diosan geç gelir :d[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar