Karate_Chop Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Bilgisayarım p3/450 gf2mx, sevmiorum düşük kalitede oynamayı, herneyse frozen throne almaya değer mi orjinal multip için yoksa *coughs* denemek için *cough* backup mı takılim[hline]Chibi Maymunlar Dünyayı Ele Geçirecek ve muzlar tükendiğinde bizi(!) yiyecekler, yani sizi, ben de onlardanım
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2003 battle net için kesinlikle değer orjinal almaya[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
galaxy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 almassan ayıp edersin[hline]druid misin talonmusun frost wyrm mısın nesın yol al bea ! zuzuzuzuzuzuzu zuzuzuzuzu
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Ben warCraft III ün orjinalini alacam ama artik millet Frozen Throne oynuyor...Türkiye'de de yok FT.o yüzden alip almama arasinda kaldims :/
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 FT siz WC yanlız bir WC dir bir başka değişle FT kesinlikle al wc alacaksan[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 cuma günü yani dün gelmiş olması lazım tr'ye FT'nin daha doğrusu satışına başlanmış olması lazım gelmişti daha önceden[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 türkiye distribütörü öyle acaip bi firma ki olayla alakası yok, berbat bi firma umarım wow u da bunlar getirmez... 4 temmuz da bütün avrupada çıkan oyun bu adamlar yüzünden burada yeni çıkmış pehh[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yurt dışından alırım birlikte alacak bir sürü kişi tanıyorum shipping fiyatı da sorun olmaz böylece ama ülkemde almayı tercih ederim bana koyan asıl olay o.[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Dreaming of Zion awake Sleeping awake Dreaming of Zion awake Can't stop sleeping awake
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: galaxy, 22 August 2003 19:25 tarihinde demiş ki: almassan ayıp edersin[hline]druid misin talonmusun frost wyrm mısın nesın yol al bea ! zuzuzuzuzuzuzu zuzuzuzuzu bence de[hline]Infernal, the fallen paladin of comanchero enstitüsü (kılım bu aket-atum denen herife) "This little light of mine, I'm gonna let it shine Let it shine, let it shine..." - Chepito from Land of the Dead
Denizzz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2003 paran varsa al orjinal w3 ve tft. ama tft daha gelmedi ve bu gidişle de geleceği yok valla.
RipeFlash Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 eeee ne anlami var o zaman wc3 ü almaya...Ft olmazsa..bunun başka bir yolu yokmu?Ben şimdi Blizzard dan spariş etsem gelirmi? [Bu mesaj RipeFlash tarafından 27 August 2003 19:43 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2003 amazon fln tarzı yerlerden etsen gelir fakat shipping ucreti vermen gerekir az vercem diosan geç gelir :d[hline]KoC
Öne çıkan mesajlar