Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 güzel şeyler ekleniyor yeni sürümle. bütün release notlarını okudum demin. en güzelide RvR alanında lvl 35 olan birinin lvl 50 ye sarı gözükecek olması :) lvl 50 ler lvl 35'e kadar olan tüm charları RvR de sarı olarak görecekmiş :) yeni battlegroundda güzel oldu çok.(lvl 16-19)[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Efet gayet igrenc birsey olur boyle bir sey olursa ne demek!!!! lvl 35 ler gitsin bg de rvr yapsinlar ne geziyorlar emainde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 lvl 35+ bg ye giremez[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Obscura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 zaten oda lvl 35 üstü dememişki lvl 35 ler bg ye girsin demiş ayrıca lvl 35 altı olanlarda emaine fln gidebilir işte yeni patchdede 35 olanlar lvl 50 lere sarı gözükücek demiş adam[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY [Bu mesaj Obscura tarafından 24 Şubat 2003 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 mina azıcık daha dikkatli okuyup terimleri sentezlersen dediğimin o olduğunu anlayacaksın...[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 burda demeye çalıştığım şey RvR'de yani Emain'de lvl 35 ten itibaren herkesin karşı tarafların lvl 50 lerine bile sarı gözükecek olmasıydı.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mina Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Gene kotu gene kotu ...... illaha mualefet ne bilim yaffff!!!!!bugunlerde Daoc hafif baydida mualefet olmaya basladim ozur ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ben kasmisim 50 olmusum adam kalkmis 35de karsima gelmis, ben 50ye verdigim damagei vericem ona, nesi guzel ki bunun? Bu nukede yigmam lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Gittim okudum simdi, con haric hicbisey degismiyomus, dmg vs.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… trunbrelenor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 arkadaslar 35. levela 50 ye verdiginiz damage i vermek gibi bi olay hem mekanik hem de mantik olarak imkansiz. bu kadar kolay yapmayin yorumlari ya. sadece sari gozukecek yani attack etmeden once aman bu bana sari diye bi dusuncek insanlar o acidan. bunun da tek amaci kolay level yapabilmek için ra almak istiyen low lvl char lara yapilan lamerlikleri onlemektir. adam gri yesil dinlemio rvr de illa yapacak lamerliini. he bence o levellarda rvr deneyimini yasayan bi char 50 de cok daha deneyimli cok daha organize oynayabilir. bu da oynayan herkese keyif verir bence. acikcasi karsimdaki adamin newbie gibi davranmasi ve bi duzgun hareket yapmadan olmesinden cok zevk almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mekanik olarak imkansiz oldugunu nerden biliyorsun, mythicde developerlik yaptin sanirim? Sari gosterebiliyorlarsa ayni dmg'i de bal gibi verdirebilirler ayrica, mantik olarak cok sacma tabii ki.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Brelenor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Oncelikle Glatheros biraz bilgi vereyim sana, bircogu icin gereksiz ama sanırım sen bilmiyorsun. 3 tane BG var: 1. Level 20-24 - Thidranki 2. Level 25-29 - Walla buna HIC gitmedim adini unuttum :P 3. Level 30-35 - Caledonia Yanin senin anlayacagın level 35 BG'si var. Hatta 30'ken gidersen 35'ler sana kırmızı. Baggio: Heralde yazıları okumadın Trun'un soylediginden once. Sana level 35, level 50'yi sarı gorecek demiyorlar, Level 50 - Level 35'i sari gorecek diyorlar. Level 35, Level 50'yi yine MOR gorecek. Dolayısıyla da SARI damage'i diye bisey yok level 35'e level 50 icin. Senin mantıgınla herkes 35 yapsın, nasıl olsa 50'ye sarı damage'ı verebiliyolar(!). Trun'un da acıkladıgı gibi YESIL veya GRI goren direk ona dalıyo ve level 35'ten sonra BG olmadıgı icin de level 36 ve ustu RP almak icin MUTLAKA bir realm'a veya kendi frontier'ına gitmek zorunda. Adamların yiyecegi damage da aynı, verecegi damage da. Olay ilk onların olmesini bir olcude engellemek. Sanırım yeterince acık oldu.[hline]Odion - Level 50 Wizard Yored - Level 50 Cleric Brelenor - Level 50 Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 brelenor arkadaşım emrak etme ben bg ne biliyorum 1.5 yıldır oynuyorum bu oyunu demişim ki 35+ bg ye giremiyor sende aynı şeyi demişsin bana ee?[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yani ben kısaca lvl 35+bg si yok diyerek minaya cevap vermek istemiştim sende onu uzun uzun yazmışsın lvl 35+ bg olmadıı için rvr ye gitmek zorunda[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Baggio, 25 Şubat 2003 09:59 tarihinde demiş ki: Gittim okudum simdi, con haric hicbisey degismiyomus, dmg vs.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Bu yazimin uzerine hala bana ayni seyleri aciklamaya calisip bilgili takilman bisey ifade etmiyor acikcasi bana, Glath'a da ayni seyi yapmissin, yorumsuz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Trun'un da acıkladıgı gibi YESIL veya GRI goren direk ona dalıyo ve level 35'ten sonra BG olmadıgı icin de level 36 ve ustu RP almak icin MUTLAKA bir realm'a veya kendi frontier'ına gitmek zorunda. Adamların yiyecegi damage da aynı, verecegi damage da. Olay ilk onların olmesini bir olcude engellemek. Sanırım yeterince acık oldu. lol yeşile griye dalınır mı?önce high lvl ları olduruceksin. yeşil in grinin yaptıı dmg dan nolur?hem gri öldürmek ayıp. yapmayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot yeni sürüm... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 zaten oda lvl 35 üstü dememişki lvl 35 ler bg ye girsin demiş ayrıca lvl 35 altı olanlarda emaine fln gidebilir işte yeni patchdede 35 olanlar lvl 50 lere sarı gözükücek demiş adam[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY [Bu mesaj Obscura tarafından 24 Şubat 2003 20:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 mina azıcık daha dikkatli okuyup terimleri sentezlersen dediğimin o olduğunu anlayacaksın...[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 burda demeye çalıştığım şey RvR'de yani Emain'de lvl 35 ten itibaren herkesin karşı tarafların lvl 50 lerine bile sarı gözükecek olmasıydı.[hline]Sungur the Scout Albion Kay Server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Gene kotu gene kotu ...... illaha mualefet ne bilim yaffff!!!!!bugunlerde Daoc hafif baydida mualefet olmaya basladim ozur ......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ben kasmisim 50 olmusum adam kalkmis 35de karsima gelmis, ben 50ye verdigim damagei vericem ona, nesi guzel ki bunun? Bu nukede yigmam lazim.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Gittim okudum simdi, con haric hicbisey degismiyomus, dmg vs.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trunbrelenor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 arkadaslar 35. levela 50 ye verdiginiz damage i vermek gibi bi olay hem mekanik hem de mantik olarak imkansiz. bu kadar kolay yapmayin yorumlari ya. sadece sari gozukecek yani attack etmeden once aman bu bana sari diye bi dusuncek insanlar o acidan. bunun da tek amaci kolay level yapabilmek için ra almak istiyen low lvl char lara yapilan lamerlikleri onlemektir. adam gri yesil dinlemio rvr de illa yapacak lamerliini. he bence o levellarda rvr deneyimini yasayan bi char 50 de cok daha deneyimli cok daha organize oynayabilir. bu da oynayan herkese keyif verir bence. acikcasi karsimdaki adamin newbie gibi davranmasi ve bi duzgun hareket yapmadan olmesinden cok zevk almam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Mekanik olarak imkansiz oldugunu nerden biliyorsun, mythicde developerlik yaptin sanirim? Sari gosterebiliyorlarsa ayni dmg'i de bal gibi verdirebilirler ayrica, mantik olarak cok sacma tabii ki.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brelenor Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Oncelikle Glatheros biraz bilgi vereyim sana, bircogu icin gereksiz ama sanırım sen bilmiyorsun. 3 tane BG var: 1. Level 20-24 - Thidranki 2. Level 25-29 - Walla buna HIC gitmedim adini unuttum :P 3. Level 30-35 - Caledonia Yanin senin anlayacagın level 35 BG'si var. Hatta 30'ken gidersen 35'ler sana kırmızı. Baggio: Heralde yazıları okumadın Trun'un soylediginden once. Sana level 35, level 50'yi sarı gorecek demiyorlar, Level 50 - Level 35'i sari gorecek diyorlar. Level 35, Level 50'yi yine MOR gorecek. Dolayısıyla da SARI damage'i diye bisey yok level 35'e level 50 icin. Senin mantıgınla herkes 35 yapsın, nasıl olsa 50'ye sarı damage'ı verebiliyolar(!). Trun'un da acıkladıgı gibi YESIL veya GRI goren direk ona dalıyo ve level 35'ten sonra BG olmadıgı icin de level 36 ve ustu RP almak icin MUTLAKA bir realm'a veya kendi frontier'ına gitmek zorunda. Adamların yiyecegi damage da aynı, verecegi damage da. Olay ilk onların olmesini bir olcude engellemek. Sanırım yeterince acık oldu.[hline]Odion - Level 50 Wizard Yored - Level 50 Cleric Brelenor - Level 50 Infiltrator Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 brelenor arkadaşım emrak etme ben bg ne biliyorum 1.5 yıldır oynuyorum bu oyunu demişim ki 35+ bg ye giremiyor sende aynı şeyi demişsin bana ee?[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yani ben kısaca lvl 35+bg si yok diyerek minaya cevap vermek istemiştim sende onu uzun uzun yazmışsın lvl 35+ bg olmadıı için rvr ye gitmek zorunda[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Baggio, 25 Şubat 2003 09:59 tarihinde demiş ki: Gittim okudum simdi, con haric hicbisey degismiyomus, dmg vs.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Bu yazimin uzerine hala bana ayni seyleri aciklamaya calisip bilgili takilman bisey ifade etmiyor acikcasi bana, Glath'a da ayni seyi yapmissin, yorumsuz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Trun'un da acıkladıgı gibi YESIL veya GRI goren direk ona dalıyo ve level 35'ten sonra BG olmadıgı icin de level 36 ve ustu RP almak icin MUTLAKA bir realm'a veya kendi frontier'ına gitmek zorunda. Adamların yiyecegi damage da aynı, verecegi damage da. Olay ilk onların olmesini bir olcude engellemek. Sanırım yeterince acık oldu. lol yeşile griye dalınır mı?önce high lvl ları olduruceksin. yeşil in grinin yaptıı dmg dan nolur?hem gri öldürmek ayıp. yapmayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot yeni sürüm... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yani ben kısaca lvl 35+bg si yok diyerek minaya cevap vermek istemiştim sende onu uzun uzun yazmışsın lvl 35+ bg olmadıı için rvr ye gitmek zorunda[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Baggio, 25 Şubat 2003 09:59 tarihinde demiş ki: Gittim okudum simdi, con haric hicbisey degismiyomus, dmg vs.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Bu yazimin uzerine hala bana ayni seyleri aciklamaya calisip bilgili takilman bisey ifade etmiyor acikcasi bana, Glath'a da ayni seyi yapmissin, yorumsuz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Trun'un da acıkladıgı gibi YESIL veya GRI goren direk ona dalıyo ve level 35'ten sonra BG olmadıgı icin de level 36 ve ustu RP almak icin MUTLAKA bir realm'a veya kendi frontier'ına gitmek zorunda. Adamların yiyecegi damage da aynı, verecegi damage da. Olay ilk onların olmesini bir olcude engellemek. Sanırım yeterince acık oldu. lol yeşile griye dalınır mı?önce high lvl ları olduruceksin. yeşil in grinin yaptıı dmg dan nolur?hem gri öldürmek ayıp. yapmayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot yeni sürüm... × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Baggio Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Baggio, 25 Şubat 2003 09:59 tarihinde demiş ki: Gittim okudum simdi, con haric hicbisey degismiyomus, dmg vs.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Bu yazimin uzerine hala bana ayni seyleri aciklamaya calisip bilgili takilman bisey ifade etmiyor acikcasi bana, Glath'a da ayni seyi yapmissin, yorumsuz.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) Level 50 Eldritch of Soul Reavers Email: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Trun'un da acıkladıgı gibi YESIL veya GRI goren direk ona dalıyo ve level 35'ten sonra BG olmadıgı icin de level 36 ve ustu RP almak icin MUTLAKA bir realm'a veya kendi frontier'ına gitmek zorunda. Adamların yiyecegi damage da aynı, verecegi damage da. Olay ilk onların olmesini bir olcude engellemek. Sanırım yeterince acık oldu. lol yeşile griye dalınır mı?önce high lvl ları olduruceksin. yeşil in grinin yaptıı dmg dan nolur?hem gri öldürmek ayıp. yapmayın böyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar