magecy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ya çanakkaleli olan var mı ? orda yaşam nasıl , ew fiyatları felam? uniye oraya gidiyorum ve ciddi tırsıyorum bu konularda orda okuyan varsa özel yurtların fiyatı ne kadar felam biliyorsa beni bilgilendirsin lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Nukem oralıydı yani daha doğrusu Çanda oturuyordu.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bameso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Çannakkale ye iki uc kere gittim gercekten guzel bi yer yasam nasildir bilemem ama bence renkli hos bi yer.Orda okumak isterdım[hline]Bowie Is Was Here.Bowie Copyright ® Konu ile ilgili link. -coLdwind-, 20 June 2003 00:50 tarihinde demiş ki: hmm 400 galon sperm bir boşalmada.. helal olsun :p Duke_Guybrush, 20 June 2003 00:56 tarihinde demişki: neyse ki türkiyenin okyanusa kıyısı yok. walla ben bayaa su yutarım çünkü ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 valla orda yurt için 585. yedegim kiki gerçi o yurtta kalmaya niyetim yok özel yurtta felam kalıcam eger yurtta kalıcaksam ama bilmiom şimdi araştırdım netten biraz yurtlar güzel gözüküo :) birde pansiyon oalyı var o nasıl bişi yani ögrenci pansiyonu dio ya koca paticikte bir kişimi var çanakkaleli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Tenha yerdir. Ucuz sayılır sanırım. Ama istanbuldan sonra çok boş geldiği kesin[hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki: A mug of ale, and a fine tale! Gimli yönetti Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Ben orda okuyom eğer istanbul, izmir, ankara vb kapital yerlerden geliyorsan boş gözükücektir.Kendine iyi bir arkadaş grubu kurarsan hiç sorun olmaz ortamını yaratırsın.Önemli olan ortamını nasıl yarattığın.Bizim ortam çok iyi tam anime/frp mayakları bir araya toplandık o yüzden benim pek bir sorunum yok.Ama sen nasıl adapte olursun bilmem.[hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 ben çanakkale gelibolu her sene geliboluya giderim bu sene gitmedim ama güzeldir oraları 1 hafta gidip kafanı dinlersin.ama yaşanmaz...[hline][b]Kart-An Ezzateni Esharra Ekutenni ANTİ-Chemical[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PederRamirez Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 12 senedeir ç.kalede oturuyorum güzel yer ama çok küçük özellikle büyük şehirden gelirsen canın fena halde sıkılır KIşın fazla soğuk olmaz ama yılın 300 günü rüzgarlıdır yani havası fazla ii değil.bende bu sene buradan ankaraya gidiyorum diye seviniyorum :).Üniversite hayatı hakkında fazla şey bilmiyorum şimdiden sana kolay gelsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Çanakkaleliyim valla :) Güzel yer,gelirsen nukem ve beni görebilirsin hatta paticik ç.kale zirvesi yaparız.[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 hımmm icq numaram 156924482 gelin konuşalım ya da siz verin ben gelim farkmaz frp ye benimde ilgim vardır. Ama hain DM lere dayanamam adam beni prens yaptı kendi kalemde tecavuze ugruyodum Allah tan bilek saglam yuksek attık zarı :D Neyse ben manisadanım burası döt kadar yani sıkıntı peq problem olmaz ama kolay arkadaş bulabilen biri degilim valla yardımlarınızı peqliorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar