screamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bende artik screamer_tr degil G3NK-Screamer diye girecem eve adsl de taktim artik ara sira gelirim :)[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq Just keep on trying, keep on flying, I will be the light. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 ühühü ben neden grunt olamiyorm ezdiniz beni =)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circumciser Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 oo siz genk miydiniz yavs genklerle aramis iidir bizim waxxi deyiz biz $imdi dbz-Jimmy ben :-p[signature][hline]Always Club Mode On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 screamer aramiza hosgeldin bu arada:)ama sakın grunt olmayi hayal etme bi shamanimiz war nicki peryton bilirsin belki aksi mi aksi biridir günde 1 saat nete girer ama.o 1 saatte yakalanma ona sakın :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yuh ne garezin var bana en iyi shaman benim melek ten farkım yok kanatlarım eksik bi bu sıpa gene sopa istiyo anlasılan desem yalan olur :))) ben öle sey yaparmıyım[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 girdim bugün bekli iftardan sonrada girerim sıpa nerdesin seni grunt yaptım girde peona cevirem :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kim Aldı bu kadar adamı clana Lol valla kimde yi tanımıyom artık nerdeyse yarısından cogu yeni girmis clana sayıyı katlamısız g3nk larıda yok isim basında artık oyundan atarsam kusura bakmasın kimse :) zati arada bir giriyom :)) kim aldı bu kadar adamı clana :?? :) bu arada hosgeldiniz diyelim !!![signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 lol ne adamsınız bari ismim kalsın geride... Ordaki nick bombok birşey o ayrı ama... Doru valla benim aklıma o gelmisti ilk ondan dedim bissürü late-game herosu var bi diyeyim dedim :) ama deli gibi hızlı atıyor Bir pt, butterfly, bruze(2 olabilir :P), 2 hyperstone, mkb, eye of skadi lol :P cold. Oynayamıyorum adam gibi dota. Ankarada rtk diye bir yer var ama pis klavyeleri mouseleri falan hiç hoşuma gitmiyor. Zaten hep evden bağlandığım için internete vs. küçüklüğümden beri alışmışım şimdi kafeden girince zor oluyor. Konforsuz falan :) Neyse siz oynayın bakalım hadi iyi eglenceler[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 way sky im ly ly lom um sen nete girermiydin..ya sizlerle oyun oynamayi cok özledim bi ara haberlessek girsek ne güzel olur[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raspy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 clana son baktıgımda chief in dışında 4 shaman, 5 grunt, grunt süsü veilmiş spadina ve ben , 785 peon vardı... neler oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 serverda sorun var sanırım tanımadıgım herkesi clandan cıkarıyorum shamanların hepsinide grunt yapıyorum bir süre böyle idare edin[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 biz eski kücük ufacik tefecik dünyamizi geri istiyorz =) narstil bi el at plss :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Narstil el atamaz dyna var valla :) dyna la etnik temizlik yaptık ama sonunda ufacık tefecikte olmasa yaptık bisler gruntlar sizi sıpayı bi peon yapam kalsın öle[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 yap abi canın saolsun :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 genk ler uye alımını nasıl yapıosunuz siz mi caırıyosunuz yoksa katılmak ısteyenler mı giriyo???[signature][hline]fuck the fucking fuckers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 iyi anlaştıgımız arkadaşları shamanlar isterlerse invite ediyorlar shaman olmayan üyelerimiz ise şu arkadaşı alalım kefilim ben derse ve o kişinin clan katılım şartlarını okudugunu ve uyacagını belirtmesi neticesinde herhangi bir shaman a veya bana başvurması durumunda alıyoruz. www.dynamick.net/g3nk adresinde şartlar yazıyor. waxxi de accountlar silindiginden clan tekrar kuruldu. düzenleme yapılacak.[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Nası yane bnm acc gitti clan silindi her bisi gittimmi?[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 bütün accountlar sıfırlandı acc ve sifresi saklanıyor ama rütbendi kaç mac yaptıgındı clandı friend listi vb hepsi resetlendi ( silindi)[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Yalnız Benim account da silindi ama forumda öyle bi account var gözüküyor.. ama forumdan almamıştım ben.. çaldılar accountumu :([signature][hline]KOC da destek olmak için tıkla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 dur la w3'ü yükliim canım çekti G3NK-Masto yapıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ya ben olaya balıklama atladımda üyelik nerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 http://waxxi.mine.nu dan gir acc al[signature][hline]infinite skills create miracles. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Ya ilgilenen birisi varsa =o= klanı kursak Northrend'de Ben Waxxi'ye giremiyorum. Orig serverda bişiler yapsak birlikte olmazmı =)[signature][hline]Silmarwen [Fallen Crows] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ben üyelik kısmı göremedim. Ama bi yerde Clan adı, clan üyeleri msn falan diyorduda. Oraları nası doldurcaz?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Geronimo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2005 ozaman o zaman bende....G3NK-Voltranx3 die alıyorum ..muauhuha[signature][hline]Koşturanı allah sevmez! Cenk&Erdem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar