Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
screamer aramiza hosgeldin bu arada:)ama sakın grunt olmayi hayal etme bi shamanimiz war nicki peryton bilirsin belki aksi mi aksi biridir günde 1 saat nete girer ama.o 1 saatte yakalanma ona sakın :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
Mesaj tarihi:
yuh ne garezin var bana en iyi shaman benim melek ten farkım yok kanatlarım eksik bi bu sıpa gene sopa istiyo anlasılan desem yalan olur :))) ben öle sey yaparmıyım[signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
Kim Aldı bu kadar adamı clana Lol valla kimde yi tanımıyom artık nerdeyse yarısından cogu yeni girmis clana sayıyı katlamısız g3nk larıda yok isim basında artık oyundan atarsam kusura bakmasın kimse :) zati arada bir giriyom :))
kim aldı bu kadar adamı clana :?? :)
bu arada hosgeldiniz diyelim !!![signature][hline]:))) !!!
........................
Mesaj tarihi:
lol ne adamsınız bari ismim kalsın geride... Ordaki nick bombok birşey o ayrı ama... Doru valla benim aklıma o gelmisti ilk ondan dedim bissürü late-game herosu var bi diyeyim dedim :) ama deli gibi hızlı atıyor Bir pt, butterfly, bruze(2 olabilir :P), 2 hyperstone, mkb, eye of skadi lol :P cold. Oynayamıyorum adam gibi dota. Ankarada rtk diye bir yer var ama pis klavyeleri mouseleri falan hiç hoşuma gitmiyor. Zaten hep evden bağlandığım için internete vs. küçüklüğümden beri alışmışım şimdi kafeden girince zor oluyor. Konforsuz falan :) Neyse siz oynayın bakalım hadi iyi eglenceler[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Mesaj tarihi:
way sky im ly ly lom um sen nete girermiydin..ya sizlerle oyun oynamayi cok özledim bi ara haberlessek girsek ne güzel olur[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina
  • Admin
Mesaj tarihi:
serverda sorun var sanırım
tanımadıgım herkesi clandan cıkarıyorum
shamanların hepsinide grunt yapıyorum
bir süre böyle idare edin[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
Narstil el atamaz dyna var valla :) dyna la etnik temizlik yaptık ama sonunda ufacık tefecikte olmasa yaptık bisler gruntlar sizi sıpayı bi peon yapam kalsın öle[signature][hline]:))) !!!
........................
  • Admin
Mesaj tarihi:
iyi anlaştıgımız arkadaşları shamanlar isterlerse invite ediyorlar
shaman olmayan üyelerimiz ise şu arkadaşı alalım kefilim ben derse ve o kişinin clan katılım şartlarını okudugunu ve uyacagını belirtmesi neticesinde herhangi bir shaman a veya bana başvurması durumunda alıyoruz.

www.dynamick.net/g3nk adresinde şartlar yazıyor.

waxxi de accountlar silindiginden clan tekrar kuruldu. düzenleme yapılacak.[signature][hline]*
Mesaj tarihi:
Nası yane bnm acc gitti clan silindi her bisi gittimmi?[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

g3nk..
[b]
  • Admin
Mesaj tarihi:
bütün accountlar sıfırlandı
acc ve sifresi saklanıyor
ama rütbendi kaç mac yaptıgındı clandı friend listi vb hepsi resetlendi ( silindi)[signature][hline]*
  • Yeni Oluştur...