Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

Kim Aldı bu kadar adamı clana Lol valla kimde yi tanımıyom artık nerdeyse yarısından cogu yeni girmis clana sayıyı katlamısız g3nk larıda yok isim basında artık oyundan atarsam kusura bakmasın kimse :) zati arada bir giriyom :))
kim aldı bu kadar adamı clana :?? :)
bu arada hosgeldiniz diyelim !!![signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

lol ne adamsınız bari ismim kalsın geride... Ordaki nick bombok birşey o ayrı ama... Doru valla benim aklıma o gelmisti ilk ondan dedim bissürü late-game herosu var bi diyeyim dedim :) ama deli gibi hızlı atıyor Bir pt, butterfly, bruze(2 olabilir :P), 2 hyperstone, mkb, eye of skadi lol :P cold. Oynayamıyorum adam gibi dota. Ankarada rtk diye bir yer var ama pis klavyeleri mouseleri falan hiç hoşuma gitmiyor. Zaten hep evden bağlandığım için internete vs. küçüklüğümden beri alışmışım şimdi kafeden girince zor oluyor. Konforsuz falan :) Neyse siz oynayın bakalım hadi iyi eglenceler[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
iyi anlaştıgımız arkadaşları shamanlar isterlerse invite ediyorlar
shaman olmayan üyelerimiz ise şu arkadaşı alalım kefilim ben derse ve o kişinin clan katılım şartlarını okudugunu ve uyacagını belirtmesi neticesinde herhangi bir shaman a veya bana başvurması durumunda alıyoruz.

www.dynamick.net/g3nk adresinde şartlar yazıyor.

waxxi de accountlar silindiginden clan tekrar kuruldu. düzenleme yapılacak.[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...