Revenge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Bu arada Eurobattle açık.Neden waxxi de oynuyor herkes hala ?[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 bilmem aliştik desek yeridir..hem herkezin türk oldugu bi serverdan neden vazgeçelim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Kat kat daha yavas waxxi[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 said: spadina, 21 Eylül 2005 20:50 tarihinde demiş ki: bilmem aliştik desek yeridir..hem herkezin türk oldugu bi serverdan neden vazgeçelim:) Server kuran icin sorun yokta asil sorun kuramayan icin ayiptir soylemesi 34634634 tane abaza bekliyor 1 oyuna atlamak icin cogununda yasi 15 i gecmez . Allah kahretsinki 3v3 bile olsa server acamiyorum Zoom Modemim yuzunden.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 zoom modemle ne alakası var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 port meselesi[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2005 e zoom da port acılmıyo mu açılıyo virtual serverdan acılıyor nat rule den Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 virtual server hedesini bulamadım ben de zoom web console'de .. Bi tuhaflık var gercekten de .. beni en cok sinir eden sey , arasıra durduk yere serverdan koptugu oluyor insanın hic bir sebep yokken , bunun ustune aynı oyuna girildiginde quiter muamelesi goruyorum. Cok sinirleniyorum boyle olunca da .. ps: Bu arada su zoomx4 te port acma olayını bana gosterebilecek cefakar bir pati arıyorum . Web console'da ayarlamam gereken bir cok seyi bulamadım bunların icine DMZ ve virtual server hedesi de giriyor.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir / Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir / Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim / Heman onun adi duser / Eti Eti Eti nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki: puahau lameriz zaten!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 aynen banada yardım lazım aynı sekilde zoomx4 kullanıyorum biri yazarsa ii olur[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 bu arada bende eurobattle da G3nk lere katılmak istiyorum ii td oynarım ii stronghold yaparım dota yı cok oynamıyorum ama su ana kadar oynadıım hiç bir oyunu kaybetmedim :) takım oyunu olursa cok ii iş yaparım Ben omlikknight biri furion biri zeus vs gibi... Omlikknight RULZZ[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 5.84 de ursayla güzel oyna herkez alır seni :P shaman olsam g3nk e alırdım seni..[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Ya TD demişken, şuan için en iyi TD'ler hangileri? Varsa linkte alayım. Uzun zamandır TD falan oynamadım. Birde Stronghold nasıl bir map?[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 said: LethE, 23 Eylül 2005 00:09 tarihinde demiş ki: 5.84 de ursayla güzel oyna herkez alır seni :P Yanlış.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2005 yanlış dedi abimiz o bilir ne doğru ne yanlış. ama açıklama yapmaz neden yanlış olduguna dair.[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Attack yapabiliyor mu? Evet. Hasar veren özellikleri var mı? Evet. Overpower var üstelik. Fury swipes stack oluyor mu? Evet. Manta yapıverin bi. Gayet cillop hero bence. SoulCube seni sevmiyorum bir de.[signature][hline]G3NK ftw. [Bu mesaj Lyrent tarafından 23 Eylül 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 lyrent uyurgezer gibi mi oynadın bu oyunu bunca zaman 5.84 de ve 6.16 da ursanın fury swipes skillini karşılaştır lütfen.. çalışmıyor yada en azından olması gerektigi gibi değil.. earthshockla oyun kazanabiliyorsan helal olsun :) overpower dediğin şey kovalarken.. 5 vuruş.. yada kaçarken.. 5.84 de ursa çok kötü.. bide quote yaparken daha açıklayıcı ol lütfen.. sormadan söylemen daha "dostane" gözükücektir.. Waxxi serverı kapadımı?[signature][hline]Bıktım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 emule serverlar wow da yasak ta war3 te serbest mi ??? bilmem kac tane post atilmish bu konuya merak ettim.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök [Bu mesaj Delidumrul tarafından 23 Eylül 2005 05:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arloth Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 @Lyrent eheh kasma boşuna oyunu ne kadar bildiği belli oluyor , yani ursa warriorada kötü dendi ya bravo.İşin komik tarafı ursa warriora daha öncede kötü diyen bi arkadaşla kapışmıştık onda oyunun en kral karakterlerinden phantom assassin vardı eline feci almıştı ;) Ayrıca iyi oynayan bi kaç hero dışında her hero ile oynar.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"... LorathTauren/Druid @ Sylvanas -What is done , can not be undone- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Ayrıca bir hero ile güzel oynayıp g3nk olunmuyor sacma bir fikir g3nk olmak kolay dynanın sitesine girin yazıyororda kurallar ama girmek kadar atılmakta kolay quiterlık küfür mh vs vs bunlar yasaklar[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Bu arada gecen oyun kurdum adam özel mesaj yolluyo ben sunun arkıyım g3nk dan ben bunun arkıyım diye ilk basta aldım bi kac tane adamlar hem noob cıktı bi kac tanesi hemde quiter gem ne diyen bile gördüm daha bisey demiyom sonra oyuna almadım tanımadıklarımı bu arada süper kicklerim herkez bilir :) adamalr basladılar küfür etmeye valla arklarınızsa söleyin alınmıyoalrsa küfür etmek ne oluyo almak zorundamıyım valla 1 gün tam 14 kez rmk actım quiterlar yüzünden o yüzden daima oyunarımda g3nk tanıdık adıyla acıyom arada tanımadık g3nk da olmuyo deil :) adının basında g3nk ibresiolmayıpda g3nk olan varsa lütfen özelden kendisinin g3nk oldugunu belirtsin kusura bakmasınn noob da olsanız g3nk ları oyuna alırız özel mac deilse elbette özelse izin verecekler :(( tesekkürler !!!![signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyrent Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 said: LethE, 23 Eylül 2005 05:25 tarihinde demiş ki: bide quote yaparken daha açıklayıcı ol lütfen.. sormadan söylemen daha "dostane" gözükücektir.. Bir yorum hakkında "Yanlış" deniyorsa tam karşıtı düşünce savunuluyor demek değil midir? Pardon yine de, sanıldığı kadar kötü bir hero değil Ulfsaar.[signature][hline]G3NK ftw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stereo Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2005 waxxi nin connectoru bana yollıyabilcek var mı msnden? sitede yok şuan. msn: [email protected][signature][hline]oo yeğ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 ursa şöyle bir hero tamami ile late game herosudur oyun başı çok ezilir oyun sonlarına dogru ise iyi kasmışsa hiçbir hero tutamaz ki skadi ve tarasque gibi itemler yaptıgında ultiyi açıp dalarsan birkaç sn içinde rakip isterse 3k hp si olsun direk yatar çünkü efsane vuruyo lvl 16 dan sonra hele birde canaı 3500 civarı ise aman diyim herhangi bir hero ile veyahut bütün herolar ile süper oynamak g3nk e girmek için gerekli şart değil noobda olsan birkaç kuralımız var sitede yazıyor onları okuyup kabul ettiginde girersin clana, ama tabikide az oyunu oynayıp öğrenin hiçbirşey bilmedne direk clana girmek istemeyin öğrendikten sonra nick değiştirip girmek için başvurursun :)[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 vaay beyler çok özlemişim yahu :) Öss yada Öys diyeyim var bu sene giremiyorum bi türlü çalışmaktan :) Özlemişim ortamı. Diş perisi derdi çalış çalış diye başlandı haydi bakalım acaba diğer 2 gay napıyorlar merak ediyorum :) 1 tanesi yine çok sinirleniyordur benim gibi :D Diğeride aval avalgeziyordur :) Beren hanımda artık yenilmesinin nedenini açıklayamayacak :D Bolanir karsıda kesin kazandık, bolanir bizde kesin kaybettik vs :P Neyse beyler kaçayım ben dersaneye gidicem birazdan bi kaç soru çözeyim Hepiniz kendinize iyi bakın. P.s: Lyrent, Spadina, Fizban = GAY[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konuyu açan Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 1.19a patchini çekin burdan ondan sonrada a dan b ye geçiş patch i var onuda kıyak geçem bulması fln zor olmasın siteme koyuyorum ahanda burdan çekin önce ilkini yani 50 mb lık olanı sonrada 2. yi yani 750 kb lık olanı kuruyorsunuz[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar