Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

said:
spadina, 21 Eylül 2005 20:50 tarihinde demiş ki:
bilmem aliştik desek yeridir..hem herkezin türk oldugu bi serverdan neden vazgeçelim:)

Server kuran icin sorun yokta asil sorun kuramayan icin ayiptir soylemesi 34634634 tane abaza bekliyor 1 oyuna atlamak icin cogununda yasi 15 i gecmez . Allah kahretsinki 3v3 bile olsa server acamiyorum Zoom Modemim yuzunden.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Sosyal ağlarda paylaş

virtual server hedesini bulamadım ben de zoom web console'de .. Bi tuhaflık var gercekten de .. beni en cok sinir eden sey , arasıra durduk yere serverdan koptugu oluyor insanın hic bir sebep yokken , bunun ustune aynı oyuna girildiginde quiter muamelesi goruyorum. Cok sinirleniyorum boyle olunca da ..

ps: Bu arada su zoomx4 te port acma olayını bana gosterebilecek cefakar bir pati arıyorum . Web console'da ayarlamam gereken bir cok seyi bulamadım bunların icine DMZ ve virtual server hedesi de giriyor.[signature][hline]Bir sormacam var balalar / Gaydi gaptir gaptir /
Caya gaamaltiya gatar / Dimeli nedir nedir /
Miskimit denince ahla / Tamam sindi gaptim /
Heman onun adi duser / Eti Eti Eti

nukbasliklikiz, 28 May 2003 03:56 tarihinde demiş ki:
puahau lameriz zaten!!!
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada bende eurobattle da G3nk lere katılmak istiyorum ii td oynarım ii stronghold yaparım dota yı cok oynamıyorum ama su ana kadar oynadıım hiç bir oyunu kaybetmedim :) takım oyunu olursa cok ii iş yaparım Ben omlikknight biri furion biri zeus vs gibi... Omlikknight RULZZ[signature][hline]Old Kingdom...
Sosyal ağlarda paylaş

Attack yapabiliyor mu? Evet.
Hasar veren özellikleri var mı? Evet. Overpower var üstelik.
Fury swipes stack oluyor mu? Evet. Manta yapıverin bi.
Gayet cillop hero bence. SoulCube seni sevmiyorum bir de.[signature][hline]G3NK ftw.

[Bu mesaj Lyrent tarafından 23 Eylül 2005 03:28 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

lyrent uyurgezer gibi mi oynadın bu oyunu bunca zaman 5.84 de ve 6.16 da ursanın fury swipes skillini karşılaştır lütfen.. çalışmıyor yada en azından olması gerektigi gibi değil.. earthshockla oyun kazanabiliyorsan helal olsun :)
overpower dediğin şey kovalarken.. 5 vuruş.. yada kaçarken.. 5.84 de ursa çok kötü..
bide quote yaparken daha açıklayıcı ol lütfen.. sormadan söylemen daha "dostane" gözükücektir..

Waxxi serverı kapadımı?[signature][hline]Bıktım..
Sosyal ağlarda paylaş

@Lyrent eheh kasma boşuna oyunu ne kadar bildiği belli oluyor , yani ursa warriorada kötü dendi ya bravo.İşin komik tarafı ursa warriora daha öncede kötü diyen bi arkadaşla kapışmıştık onda oyunun en kral karakterlerinden phantom assassin vardı eline feci almıştı ;)
Ayrıca iyi oynayan bi kaç hero dışında her hero ile oynar.[signature][hline]Arloth Orc/Warlock @ Burning Legion "You shall burn in flames"...
LorathTauren/Druid @ Sylvanas
-What is done , can not be undone-
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada gecen oyun kurdum adam özel mesaj yolluyo ben sunun arkıyım g3nk dan ben bunun arkıyım diye ilk basta aldım bi kac tane adamlar hem noob cıktı bi kac tanesi hemde quiter gem ne diyen bile gördüm daha bisey demiyom sonra oyuna almadım tanımadıklarımı bu arada süper kicklerim herkez bilir :) adamalr basladılar küfür etmeye valla arklarınızsa söleyin alınmıyoalrsa küfür etmek ne oluyo almak zorundamıyım valla 1 gün tam 14 kez rmk actım quiterlar yüzünden o yüzden daima oyunarımda g3nk tanıdık adıyla acıyom arada tanımadık g3nk da olmuyo deil :) adının basında g3nk ibresiolmayıpda g3nk olan varsa lütfen özelden kendisinin g3nk oldugunu belirtsin kusura bakmasınn noob da olsanız g3nk ları oyuna alırız özel mac deilse elbette özelse izin verecekler :(( tesekkürler !!!![signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LethE, 23 Eylül 2005 05:25 tarihinde demiş ki:
bide quote yaparken daha açıklayıcı ol lütfen.. sormadan söylemen daha "dostane" gözükücektir..

Bir yorum hakkında "Yanlış" deniyorsa tam karşıtı düşünce savunuluyor demek değil midir? Pardon yine de, sanıldığı kadar kötü bir hero değil Ulfsaar.[signature][hline]G3NK ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ursa şöyle bir hero
tamami ile late game herosudur
oyun başı çok ezilir
oyun sonlarına dogru ise iyi kasmışsa hiçbir hero tutamaz ki skadi ve tarasque gibi itemler yaptıgında ultiyi açıp dalarsan birkaç sn içinde rakip isterse 3k hp si olsun direk yatar çünkü efsane vuruyo lvl 16 dan sonra hele birde canaı 3500 civarı ise aman diyim

herhangi bir hero ile veyahut bütün herolar ile süper oynamak g3nk e girmek için gerekli şart değil
noobda olsan birkaç kuralımız var sitede yazıyor onları okuyup kabul ettiginde girersin clana, ama tabikide az oyunu oynayıp öğrenin hiçbirşey bilmedne direk clana girmek istemeyin öğrendikten sonra nick değiştirip girmek için başvurursun :)[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

vaay beyler çok özlemişim yahu :) Öss yada Öys diyeyim var bu sene giremiyorum bi türlü çalışmaktan :) Özlemişim ortamı. Diş perisi derdi çalış çalış diye başlandı haydi bakalım acaba diğer 2 gay napıyorlar merak ediyorum :) 1 tanesi yine çok sinirleniyordur benim gibi :D Diğeride aval avalgeziyordur :) Beren hanımda artık yenilmesinin nedenini açıklayamayacak :D Bolanir karsıda kesin kazandık, bolanir bizde kesin kaybettik vs :P Neyse beyler kaçayım ben dersaneye gidicem birazdan bi kaç soru çözeyim Hepiniz kendinize iyi bakın.

P.s: Lyrent, Spadina, Fizban = GAY[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...