Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battle.net de WC3 Frozen Throne DOTA+ G3NK Clan

DynamicK

Öne çıkan mesajlar

said:
Ractamainus, 20 Ağustos 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
- yahu komik gelicek belki şimdi size ama ben deliricem, "Leragas the Vile" nerde kardeşim? hani energy booster, ring of health'i falan bulunduran seller. yok itemlerın çoğunu alamıyorum sonra komik oluyor - noobie rullz yani :) -

- hadi şimdi bir bomba daha; bana komutları öğret master! repick falan işte, nedir genel komutlar?

bu iki soruma cevap verebilir misiniz?
Sosyal ağlarda paylaş

üst taraf scourge diyelim
orta kapıda dur. sağ altaki kuleye gönder.. şimdi adam roshanın yakınında agaçlık bir yerden geçicek.. orda ortadaki 2. kule (base e yakın olan) nin tam olarak 4 balanar uzakğında "leragas the vile" var..
aynı şekilde sentinellerin soldaki 3. kulesinden saga doğru (13 derece aşağı kıvrık) suya inmeden gidiceksin. ordada var.
slayer a ne almak istersin değişir.. standart plan soulboaster + mystic staff = aghanim dir..
ben dagon yada guinsoo yapmayı tercih ediyorum ama..(dagon la dmg manyagı oluyosun :) ) ama soulboaster lada daha zor ölüyorsun tabi.. oyun stiline göre seç..
lina yı sevdiysen benzeyebilcek herolar .. (rylai crestfall) crystal maiden .. (liche :P ) liche .. krobelus(deathprophet).. bunlar bolca büyü atarlar.. krobelus ayrıca çok güzel base temizler..
--------------
soulcube ben yalan mıyım... genelleme yapma..
-----
g3nklerden kimseyi onlnie göremiyoruz bu aralar.. 1 kişi var onuda tanımıyorum. bari beni chieftain yada shaman yapın :P (ben ide bert almıştı klana galiba)
----
bu aralar oyundan çıkınca battle.net e giremeyebilirsiniz çünki gene türkiye bağlantısı "kasıntılar" da.. 300 ping alıyoruz ortalama.. yabancı oyunlar ölümcül laglı gene... eurobattle da aşırı yükleme de olabilri tabi bilemiycem :P ama göçüp duruyo server..[signature][hline]Bıktım..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Arkadaşlar clanda böle böle kişiler var falan filan atıp tutmayın
birisi ile sorun yaşadıgınızda bana özelden bildirebilirsiniz
clan gayet iyi bence fazlada kasıntı olmayın az rahat takılın ne yani

herhangi bir egomuz yok amacımız yok zaman geçsin birlikte takılalım vs diye kurduk bunu patiden giren herkesde clana girebilir diyede belirttik

tekil kişilerle yaşadıgınız sorunları clana mal etmeyin[signature][hline]G3NK
DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

Başıma gelen bi şeyi anlatiim:

Geçenlerde Peryton die biri var G3nkten gitti işte oyun açtı.Bende işte G3Nklerle nerdeyse hiç dota oynamadm bi tek Holymenle Hero Siegfe yapmıştk işte.G3nk-Bertde ordaydı.İşte benle g3nk Bert aynı takımda olduk peryton karşıda ,oyun başladı işte.Banada hiç ama hiç oynayamadıım bi hero geldi(Broodmother).Dedimki aga ben bu heroyla oynayamıorm.Repick atayımmı dedim deilerki yoq.Sonra dedimki aga ben noobum hafifinden sorun yaratırmı dedim yok dedi.Karşımızdakilerde full ranged lich-furion-venom-vs..Neyse işte çaktılar bise.Dediki arkadaş "ulan ... noobları sizin yüzünüzden yhenildik ulan vs.."Arkadaş herhalde herşeyden önce insan olduumuzu unutmuş dotayla kafayı bozmuş.

Çıkması iimi olmuş kötümü olmuş beni hiç alakadar etmez ancak herşeyden önce isnan olsun..

P.S:Bu arada eğer pro olmamada bi mahsur varsa direk çıkarım klandan..

Tşkürler..[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction..

[b]MSN:[email protected][b]
Sosyal ağlarda paylaş

türk dotacıların çoğunda var zaten bu "herkes pro olmalı ve benim olduğum takım her oyunu kazanmalı" tutumu..

neyse server kapalı mı siz ondan haber verin. bağlanamıyorum..[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
said:
Ractamainus, 20 Ağustos 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
- yahu komik gelicek belki şimdi size ama ben deliricem, "Leragas the Vile" nerde kardeşim? hani energy booster, ring of health'i falan bulunduran seller. yok itemlerın çoğunu alamıyorum sonra komik oluyor - noobie rullz yani :) -

- hero'lar hakkında tabiiki pek bi bilgim yok. lakin sentinel'lerden "lina inverse, the slayer"ı sevdim. scourge'da buna benzer bir hero var mı? slayer'ın scourge versiyonu yani? [ noobum tabii, -ar bana gelmiyor :) ] [ayrıca hero tavsiyesine açığım]

- hadi şimdi bir bomba daha; bana komutları öğret master! repick falan işte, nedir genel komutlar?

- the slayer için temel item'lar neler olabilir? ya da slayer tarzı intelligence based hero'lar için?...

birde şu ana kadar eurobattle.net te 5 oyun falan oynadım. 2 tanesi türklerle idi ve illallah ettim valla. her türlü küfrü yedim (tamam noobumda bi yere kadar...), oyuna girersin atarlar, bir şey sorarsın cevap vereceklerine terslerler, vs. vs... diğer mmo'larda yaşadığım durumun wc3 içinde geçerli olduğunu öğrendim ve yabancı alemlere akma girişimlerinde bulunuyorum artık. tabii g3nk ile alakalı bir durum değil bu ama yine o kadar rahatsız oldum ki belirtmek istedim...

üstadlardan sorularıma yanıt bulmak üzere esen kalın :D

item listesi

bu adrese bir göz at oyundaki itemler ve ne işe yaradıkları vs yazıyor
oyunda item alabilecegin yerler zaten çok az
base de var
bir tanede ormanda var
sentinellerdeysen onlara en yakın haritanın solunda suyun oraya gelmeden ormanlık alan içinde var
scourge da isen de sag tarafta aynı yerin paralelinde

heroların aynısı yok fakat slayer int herosu ona az cok denk diyebilecegim lich alabilirsin

int herolarında yapacagın itemler ve oyun şekli rakibin herolara göre de değişecektir ki bu sırf int için değil diger tip herolar içinde geçerlidir
ama sen az çok değişmeyecek bir item listesi istiyor isen şöyle belirteyim

slayer: Circlet of Nobility , Circlet of Nobility , Circlet of Nobility , Mantle of Intelligence , Mantle of Intelligence , Mantle of Intelligence

oyun başı bunları al ( ar oyunda 3 er tane alabilirsin bu 2 sinden, ap de ise daha az )

sonra orta yoldan git ve 2. kulenin orda bekle yaratıklar gelsin falan, ilk büyü olarak stun alabilirsin oyun başı rakip stun yediginde creeplerde ona dalıyorken cok can kaybeder

daha sonra base e gittiginde bu itemleri null talisman yapıcaksın, onun için null talisman kagıdını alıcaksın

ve ek olarak boots of speed al bitane
daha sonra da boosterları alıcaksın ( ormandaki shop dan alıcaksın, 3 boosteri alınca onlar birleşip soul booster ı oluşturacak)
daha sonra da 2900 altın degerindeki mystic staff aldıgında ultin ( en sagdaki büyün) deli güçlü vuracak bi stun bi ulti ile cogu heroyu süründürürsün

bu item mystic staffıda alınca aghanim olucak..

bu itemden sonra ise artık oyuun gidişatına göre

eye of skadi yapabilirsin
black king bar olabilir( rakipte stunner çoksa veya senin gibi büyücü coksa bkb aldıgında onu açarsan büyü ( cogu büyüyü) yemezsin

komutlara gelince:

oyun kuran kişi oyun basında şunları yazarsa
-ar ( all random olur, yani heroları oyun otomatik belirler)
-ap ( all pick olur, sen hero seçersin)
-mm ( seçilen herolara item almıyorsun ve bir süre sonra herolar değişiyor rakip le sizdeki herolar aynı oluyor)
-sc ( super creep demek, oyunda ara sıra güçlü yaratıklar geliyor, koridorlardan ilerleyip rakibe saldırıyorlar)
-dm ( death match oluyor ölünce heron değişiyor falan)

oyunda kullanabilecegin komutlar

-repick ( oyun basında sana gelen hero ( ar oyunda ) değişmesini istiyorsan bu komutu yazarsın, ama paran azalır ve 2 kere repick olmaz )

/ping nickname ( nickini yazdıgın kişiye ping atarsın, lag var mı diye bakabilirsin
/finger nickname ( o kişinin nereden oynadıgını fln ögrenirsin, mesela bazen yabancılar girer, turk olup olmadıgına böyle bakarsın

dahada varda onlar detaya giriyor

www.dotaportal.com adresinden
ingcen var ise aradıgın herseyi ogrenebilirsin[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Synt valla anlamadım kim kime ne demiş
bert mi sana laf etti
ya clan içinde noob olma vs sorunu yok
noobda girebilir proda sorun degil
küfür vs olmayacak
quiterlar clanda durmayacak
onun dısında biz her gün birbirimize noob diyoruz yani neki bunda alınacak birşey
ha küfür etti hakaret etti ise haklısın..

tekrarlayım mı?
kişisel sorunları clan a mal etmeyiniz
(karşılaştıgınız bu sorunlar heryerde her oyunda pekcok insanla oluyor.. Aynı clanda isek bir samimiyeti getirir, abartıya gerek yok.)
edecek kişiler ise clandan ayrılmakta serbestler zaten anaokulu işletmesi değil bu iş, eğlenmeye giriyorsak sorunların az olması gerek.[signature][hline]G3NK
zitem illede zitem
Sosyal ağlarda paylaş

G3NK n00bz.
5-6 tane aktif oynayan adamımız var, herşeyimize yetiyor kusura bakmayın, istemeyen çeksin gitsin zerre kadar umurumda değil diğerlerinin düşüncelerini bilemem kendi adıma konuşayım.
Eğlenmek için oynuyoruz hepimiz, hiçbirimizin şu oyunu kazanamazsam uyuyamam gibi bi düşüncesi yok. Hiçbirimiz gerektiğinden iyi bilmiyoruz oyunu, karşımdakini aşağılamak gibi bir gayem olmadı şu güne kadar.
SoulCube sana kaynağını anlayamadığım özel bir gıcığım var evet itiraf ediyorum, kendini sorgula azcık.
Güle güle Bert, arkandan kapıyı kapa lütfen.[signature][hline]G3NK ftw.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kaynaıgını bılıyorum
sen yenildiğinde yenilgiyi hazmedemedıın ıcın bana gıcıksın
belki yaştan belki başka bişey
ama yenmek kadar yenilmeyi de bilmeli
bencilliği bi kenara bırakmalı
ha gıcıklıın ayrı bişeydense
o senin kendi gıcıklıındır.
ha benı herkes sever arada bi tane sevmemiş olması beni etkilemez :)

[Bu mesaj SoulCube tarafından 21 Ağustos 2005 20:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

özür dilerim arkadaşlar herhalde bir sorun vardı eurobattle de veya bende dün klanda degilmisim gibi gösteriyordu tekrar özür dilerim. Bu arada bir sey eklemek isterim etrafta çok fake g3nk dolaşıyor. Bir oyunda direk bana quiter muamelesi yaptı 1-2 kişi önceki oyunlarında 2-3 g3nk quit yapıp küfür etmişler doğal olarak banada kızıyorlar. Bunlarıda karıştırıyoruz oyunun içinde klanı göremiyoruz fakat kanaldayken dikkat edebiliriz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

ya arada giriyorum oyuna kim alacak beni klana oyle G3NK-Custodem diye takiliyoruz bos bos alsaniza klana:D[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK
Sosyal ağlarda paylaş

beni görürsen söle alrım G3NK-Peryton nick oun disında holyman fizban lyrent ada dyna ya bak[signature][hline]:))) !!!
........................

Ayrıca bana simdi noob u kötü algılamayın baslarda herkes noob bunmununtmayın size sadece biraz kendini gelistir öle oyna bizimle diyolar simdi takım olarak iyiyseninz zevk alırsınız deilseniz zevk almazsınız fazla
noob u kötü algılamayın simdi oyun ortasında bu adam neden görünmüyo arada diye bi soru duyarsanız fıttırabiliriniz yada adam gelip göz alın diyip sende gem aldım ya diyince adam size gem ne la göz alsana fgalan derse ver cevabını yada adam gidip heroya ilk item 3000 altınlık bisi alırsa yada devamlı ölürse kararı siz erin ben sahsen oyuna kısa sürede olsa istemem dogaldır :)
bu arada g3nk team = noob :)))

[Bu mesaj Narstil tarafından 21 Ağustos 2005 21:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada gecenlerde berti oyundan ben attım ama nedeni noob olamsı deildi 5 dakika boyunca soru sordum cevap vermedi ve ondan önce arkı cagırmıstım oyuna onun icin kurmustum ve bert ekstardan gelmnisti ben cagırmadım yani
bu arada ona noob demis olablirim cünkü bi kac oyun deli etmisti tüm genkerli tabi kendide ayın seyleri baskasına yapmıs anlıyccagım[signature][hline]:))) !!!
........................
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...