Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horace/günün fotoğrafı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
adam guluyor mu acı mı cekiyor anlayamadım, cok değişik bir yuz ifadesi cektigin, mutluluk mı acı mı bilinmiyor, aquila guzel soylemiş, bu arada fotograf cok guzel, herzamanki hal:P[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
kücükken cok müslümandim ben
Mesaj tarihi:
en iyi foton buydu bu topicteki Horas, cok sevdim bunu... adamda bariz coşkulu işte[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Mesaj tarihi:
teşekkür ederim.
lixad, türlü türlü yolu var. en basiti, color balance. shadows midtones highlights diye üç ayrı seçenek var. parametreleri değiştiremiyorsun ama genelde iyi sonuç veriyor. pratik.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum.
Mesaj tarihi:
çözümleyemiyorum adamın bakışlarını. :-) nası bişeydir o[signature][hline]Quisalan Elevas!
Our love, forever...

I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight
Mesaj tarihi:
taksiden sonra 2ci favorim :D
yesil hic cakilmiyo inceden guzel beslemis kanali hakkaten..

bide kelligin basladigi alin bolgesinde bi mavi-beyaz yanma gozuktu benim monitorde (sorun bende de olabilir de genede citlatim dedim)[signature][hline]www.fuysal.com
Mesaj tarihi:
sigara marrkası gozukmesemiydi diye düşündüm bi an[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
o tutuş tek tuşlu mac mouse'unu kullanan carpık parmakların haykırışı diyicem ama sol el...[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
parmaklari kesilmis bi bagimli havasi yaratti bende, manyak miyim neyim lan...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

Sevisiyorum o halde varim...
Mesaj tarihi:
voa! cok guzel bu en cok bunu begendim tebrikler horas:)[signature][hline]Penthesilea, 05 Aralık 2005 23:55 tarihinde demiş ki:
kücükken cok müslümandim ben
  • Yeni Oluştur...