Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

horace/günün fotoğrafı

horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

80-200 değil. dsc v3 kompakt bir makine. SLR değil. ha ama yeri gelir 80-200 de kullanırız 15mm de. nedir yani :)

o gibi durumlarda korkup kaçacağına diyaloğa girsen daha iyi. hem senin fotoğraf makineni almaktansa vereceğin bi iki-üç milyon onları daha mutlu eder. snob sütten çıkmış akkaşık triplerine de girmezsen gayet güzel olur işte. ha tehlikeli mi evet tehlikeli. tavsiye etmiyorum.[signature][hline]Ben başörtüsü takıyorum. ve başörtüsü ile paticik forumlarına giriyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

hah bu disime gore iste eheh

saka bi yana kendi kendime keske isik bi tik daha kadehin tombik kismina bulassaydi dedim, sonra zemin yeterli derecede gozukuomu die bi takildim, bide tirnaklara takilcaktim sonra bunun bi reklam fotosu olmadii aklma dank etti :D

tabi ukalalik uzak dursun, severek izliyoruz, bu duman ve sis hadisesi ustune ciddi calismak lazim, dehset ucu acik bi hammadde sanirim..

ama hala taramalarin iyi degil horaz..ehieh[signature][hline]www.fuysal.com
Sosyal ağlarda paylaş

resim yukarıdan aşağı doğru açılıyor ya yavaş yavaş, bir an için dalları saza benzettim ve altında nefis bir göl çıkacak diye hayal ettim, gözümün önüne ördekler bile geldi :) ama tek kelimeyle süper olmuş.[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds.
Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...