Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahahhay çok mutluyum....

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

said:
bLackcha0s, 30 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
Netten bi kızla tanıştım evet netten
acaip mutluyum hayatımda aradığım kişinin ölçütlerine tam uyuyor.
3 saat konuştuk ama yarın yılbaşını beraber geçiricez umarım.
Ve inanılmaz sevgi doluyum offf offf

herkese benden bira

paylaşmak istedim ehe

*!xue bunalıma girer*[signature][hline]orochi
Sosyal ağlarda paylaş

ertesi gün gazetelerin 3. sayfasında çıkarsan şaşırmam "Yılbaşında Dehşet!; İnternetten tanıştığı kişilere ben bayanım ve yılbaşında çok güzel şeyler yapacaz diyerek kandıran azılı katil "blackchaos" rumuzlu şahsın vücudunu parçalara ayırıp bir güzel yedi artan kısımları utanmadan dolaba kaldıdırdı.Basın mensuplarının sorularına karşılık ise "İsraf olmasın diye dolaba koydum hem daha sonra yiyebiliyorsunuz" dedi..:p[signature][hline]We want war, wake up !
Sosyal ağlarda paylaş

Senaryo 2:

Yılbaşında Dehşet!; İnternetten tanıştığı kişilere ben bayanım ve yılbaşında çok güzel şeyler yapacaz diyerek kandıran sapik A.E., "blackchaos" rumuzlu sahsa tecavuz etti.Basın mensuplarının sorularına karşılık ise sapık,"Seviyordum, söleyemedim" dedigi ogrenildi.. =Pp

tamamen espri mahiyetinde yazilmistir kessinlikle blackchaos arkadasimiza bir anti-pati bir antilik bole bir negatifligim yoktur rahatsiz olursa deistiririz =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn

[Bu mesaj MyDyingBride tarafından 31 Aralık 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...