Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahahhay çok mutluyum....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
güzel güzel takılmaz lazım dela hoş bişii[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun ama hızlı gelişmiş biraz
hızlı koşan at misali olmasın sonu
çok kaptırma şimdiden mutluluklar ;)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
hayırlı olsun abi.. bende bugün senin durumuna benzer bişe yaşıycam ama tam olarak seninki gibi deil biraz daha değişik..buluşma güzel geçerse akşama buraya çakarım bi başlık..
huueeyytt :D[signature][hline]impossible is ME!
Mesaj tarihi:
ahahahayyyyy

gulusune kurban[signature][hline]bence.

rotflmaowjjtumaasipbtdbuma:
rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass
Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 30 Aralık 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
Netten bi kızla tanıştım evet netten
acaip mutluyum hayatımda aradığım kişinin ölçütlerine tam uyuyor.
3 saat konuştuk ama yarın yılbaşını beraber geçiricez umarım.
Ve inanılmaz sevgi doluyum offf offf

herkese benden bira

paylaşmak istedim ehe

*!xue bunalıma girer*[signature][hline]orochi
Mesaj tarihi:
seni kalplemi sevindirdiler.
ucuza gitmişsin bak[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
mauahah aynen böyle olucak.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
bakma sen onlara ben de hayatımın aşkıyla msn den tanıştım. ;) olmaz olmaz dememek lazım.[signature][hline]I`m in love with my lust
Burning angelwings to dust
I wish I had your angel tonight

G3NK
Mesaj tarihi:
kıskanıyolar mutluluğumu.[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Mesaj tarihi:
ertesi gün gazetelerin 3. sayfasında çıkarsan şaşırmam "Yılbaşında Dehşet!; İnternetten tanıştığı kişilere ben bayanım ve yılbaşında çok güzel şeyler yapacaz diyerek kandıran azılı katil "blackchaos" rumuzlu şahsın vücudunu parçalara ayırıp bir güzel yedi artan kısımları utanmadan dolaba kaldıdırdı.Basın mensuplarının sorularına karşılık ise "İsraf olmasın diye dolaba koydum hem daha sonra yiyebiliyorsunuz" dedi..:p[signature][hline]We want war, wake up !
Mesaj tarihi:
Senaryo 2:

Yılbaşında Dehşet!; İnternetten tanıştığı kişilere ben bayanım ve yılbaşında çok güzel şeyler yapacaz diyerek kandıran sapik A.E., "blackchaos" rumuzlu sahsa tecavuz etti.Basın mensuplarının sorularına karşılık ise sapık,"Seviyordum, söleyemedim" dedigi ogrenildi.. =Pp

tamamen espri mahiyetinde yazilmistir kessinlikle blackchaos arkadasimiza bir anti-pati bir antilik bole bir negatifligim yoktur rahatsiz olursa deistiririz =)[signature][hline]Through purity and through light
And the grace of the night
We sing and we dance
To our black heart romance

* msn

[Bu mesaj MyDyingBride tarafından 31 Aralık 2005 13:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah :) benim olayda boyle bişe olması imkansız. o yuzden rahatım.. Black ayvayı yedin sen :D

ya şu ufak küfürleri de yasakladınız ya espirilerin hiç tadı olmuyo :([signature][hline]impossible is ME!
Mesaj tarihi:
benim olay yatar.. umdugumuzu bulamadık malesef.. önümüzdeki maçlara bakacaz. ama yeni yıla şanssız olarak girdik galiba mıçtık[signature][hline]impossible is ME!
  • Yeni Oluştur...