Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ya bi tavsiye nolur???!?!?

Drall

Öne çıkan mesajlar

ya ben bi kızdan hoşlanıyorum. ama o benden hoşlanıyomu hoşlanmıyomu bilmiyorum. bazesn hoşlanıyo gibi oluyo, bazen hoşlanmıyo gibi. mesela bugün omzuna yaslandım konuştuk falan filan. napiyim yani? cesaret topladım sölücem şuan msnde kız senden hoşlanıyorum falan dicem ama ya kabul etmeyipte küserse? çünkü en kötü ihtimalle arkadaş kalmak istiyorum. yani onun benle konuşması, hatta bana gülümsemesi bile hoşuma gidiyo. napmam lazım lütfen bi yardım edin ya :([signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]*
Sosyal ağlarda paylaş

arkadas kalınmıyo iste soyleyip rahatlaman lazım yoksa her gun dusune dusune nereye kadar.

hersey kotu olcak diye bisey yok belki sonuclari istedigin gibi olur kolay gelsin.[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

biraz dahamı sabrediyim napiyim ya üffff. aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık hesabı oldu bu iş ya. ya kızın iyi arkadaşlarından birinemi sorsam acaba çıktığı falan varmı diye :-?
msn de sormam zaten ya bu sorular yine cesaretimi kırdı :( edit:ocümle orda yanlış anlaşılıyo. oyüzden sildim[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]*

[Bu mesaj Drall tarafından 03 Ocak 2006 17:41 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Drall tarafından 03 Ocak 2006 17:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dostum bende altyapı var zannettim once altyapıyı saglamlastırmadan boyle islere girme husranla bitebilir.[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

ya kız okulda yanımda oturuyo bayada samimiyiz hep konuşuyoruz falan ama bana kardeş gözüylemi bakıyo erkek arkadaş gözüylemi anlayamadım. yani onu bi anlayabilsem herşey bitcek ama işte olmuyo. öğrenemiyorum bana nasıl baktıını anlayamıyorum[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]*
Sosyal ağlarda paylaş

dostum herkesin derdi aynı zaten sen acikları kolla belki yakalayabilirsin.[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

egemen tavsiyen benim için pekte çözüm yolu değil. yani bi kıza başbaşa kafeye gidelim demekle senden hoşlanıyorum demek arasında pek bi fark yok bence. ikiside aynı cesareti istiyo. hatta başbaşa kafeye gidelim demek dahada cesaret istiyo. okulda falan söyleyince arkadaşlar arabuluculuk yapıyo falan daha kolay oluyo. arkadaşların sana cesaret verince sen böle sanki kız kabul etcek, etmese bile arkadaş kalcakmışınız gibi hissediyosun.ama sorun şuki ben daha arkadaşlarıma bile sölemedim =)[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]*
Sosyal ağlarda paylaş

git söyle kendisine en iyisi sen.söylemediğin sürece için içini yer çünkü.olumsuz tepki verirde arkadaşlığımız bozulur falan diyede düşünme sakın.eğer o da arkadaş kalmaya devam etmek istiyosa senle konuşur zaten aradaki muhabbetiniz bozulmaz[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler...
Sosyal ağlarda paylaş

drall bilmiyorum tecrubelerini ama egemen biraz haklı madem sıra arkadasın bir kafeye cikip konusmaktan rahatsiz olmaması lazım , yani hadi aynı sey diyelim eger sira arkadasınsa kırmaması lazım o kadar muabbetin varsa.
kafede icinden gelenleri soyle.cok heycanlı oluyo ama cok guzel oluyo o durumlarıda yaşamak lazım.Ha olur olmaz orasi artik senin aklından cikmis oluyor boylece rahatliyorsun.Olmazsa bi kac gun efkar yaparsın bu yuzden sınav zamanına denk gelmemesine dikkat etmeli.uni 1 de benim final zamanına denk geldi cok kotu seyler oldu yani :)
ya cesit turlu plan yapılabilir.bi taneside muabbet arasinda meraklandirip mesajla isi bitirmek ertesi gun ne tepki verecegini beklerken bi kırmızı gul ile okulda beklemek.falan filan romantik olursaniz biraz sonucu bosver kendin raat ol[signature][hline]I feel I know you I don't know how I don't know why I see you feel for me You cried with me You would die for me I know I need you I want you To be free of all the pain You have inside You cannot hide I know you tried To be who you couldn't be You tried to see inside of me And now i'm leaving you Wow@Bl Doomish LvL ?? UD Priest
''dUAlist''
Sosyal ağlarda paylaş

ya kafe olayı yatar gelceğeni sanmam, anca belki sinamaya gideriz bikaç arkadaş sonra o kız dışında geri kalanlar ortamdan ayrılır ben sölerim "uzun zamandır senden hoşlanıyorum cesaretimi topladım artıkın söledim işte içime atmaktan bıktım, senden hoşlanıyorum benle çıkarmısın?". işe yararmı????

yararsa hemen yapim, ama kız sömestirde ankara ya gidiyo ya ufffff. ne bahtsız adamım ben ya böyle :( ikinci döneme kadar beklicem anlaşılan. neyse buaradada msnde muhabbeti çoğaltırım. saolun arkadaşlar ya içim rahatladı =)[signature][hline]*![/b]Drall The Grall[/b]*
Sosyal ağlarda paylaş

Git sevdiğin insanin karşısına çık ve tüm cesaretini toplayarak ona hislerini açıkla. Sevgini açıklamaktan korkma sakın. Eğer bu şekil devam edersende kendini yıpratırsın. Eğer olmaz felan dersede hiç yoktan üzerinden bi yük kalkmış olur ve istersen dost kalabilirsiniz. Sevmek illaki aşkla sınırlı değildir ;)[signature][hline]| Dikkat köpek var! | Pati Pet | Garbage |
Karşılıksız bir sevgi bekliyorsanız bir pet edinin...
Sosyal ağlarda paylaş

bi kız vardı bu senenin başında. kıza ondan hoşlandığımı anlatan yarı-hikaye şeklinde bir yazı yazmıştım. kız rahatsız olduğunu, bana o gözle bakmadığını söylemişti. tamam demiştim ben de. sonra arkadaş olduk. öyle yani, çok fazla takılcak bişey yok.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool?
Sosyal ağlarda paylaş

arkadasım bu kadar takma ya emın ol kız kabul etmese bıle sana sunu soyleyecektır: ''ama arkadas olabılırız'' kabul ederse de zaten ne mutlu sana bı de msnde falan soylıyım deme kesınlıkle gıt yuz yuze konus konsurkende kendıne guvenını bı sekılde ona ifade et...haaa baktın kabul etmedı zaten bu kız bana yakısmazdı dersın...[signature][hline]Nereye dönersen dön dötün arkanda kalır...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
big_man, 05 Ocak 2006 20:33 tarihinde demiş ki:
yol ver ya takma

Bu tür bir yöntemden hiçbirşey elde edemezsiniz bence sonuna kadar sevdigi kişinin peşinde olmalısın seviyorsan bunu ona belli etmelisin,yol verirsen hayatın pişmanlıklarla dolu olur...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...