Greeny Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Boş şeylerle uğraşmayın diye film çekiyorlar, etkisinden kurtulun diye =P Kitapları okumadım mutluyum =)[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 @Greeny; herkes anlamaz zaten orn: senin gibi[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 MyDyingBride, güzelim şaka hepsi kafanı kaldır iki nefes al beynine oksijen gitsin.[signature][hline]Fistan, 23 Aralık 2005 03:14 tarihinde demiş ki: mayhem.antalyaya falan uğrama ailecek dalarız sana yani çantaya. ABH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
A-R-E-S Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: fcuksoft, 26 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: ya bizim ufak bir kitleyle kocaman bir dünyamız vardı. filmin çekildigi haberini duydugumuzda oturmus konusuyorduk o ufacık kitleden dostlarımızla.ne kısaltıp lol der gibi lotr motr diyen vardı nede msnde nickini arwen yapan hatunlar.. azdık özdük ve azın özüde bilgeydik. film bir çekildi korktugumuz oldu. bütün dünya bildi heryer lötür harahor ahanda gılıç eztel undomiyek diyen tiplerle doldu. lanet olsun o şişko adama gitti azına sıçtı fantastik dünyamızın. içine etti hayallerimizin küçük ve güzel topluluklarımızın. lanet olsun lanet. bari silmarilliona dokunmasın. tüm bu bokabatmışlıgın içerisinde sıgınacak küçük bir ada o bizim için. bari oraya bırakmasın bok torbalarını.. +1[signature][hline]''Even if the sun has to burn me away as it burned my boots, even if i become no more than an insubstantial smoke in the chill of a mountain breeze, i will retain my principles and dignity, those elements that made my life worthwhile." Drizzt Do'urden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: fcuksoft, 26 Aralık 2005 22:27 tarihinde demiş ki: ya bizim ufak bir kitleyle kocaman bir dünyamız vardı. filmin çekildigi haberini duydugumuzda oturmus konusuyorduk o ufacık kitleden dostlarımızla.ne kısaltıp lol der gibi lotr motr diyen vardı nede msnde nickini arwen yapan hatunlar.. azdık özdük ve azın özüde bilgeydik. film bir çekildi korktugumuz oldu. bütün dünya bildi heryer lötür harahor ahanda gılıç eztel undomiyek diyen tiplerle doldu. lanet olsun o şişko adama gitti azına sıçtı fantastik dünyamızın. içine etti hayallerimizin küçük ve güzel topluluklarımızın. lanet olsun lanet. bari silmarilliona dokunmasın. tüm bu bokabatmışlıgın içerisinde sıgınacak küçük bir ada o bizim için. bari oraya bırakmasın bok torbalarını.. +786451238546431235464689841 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2005 said: Fistan, 26 Aralık 2005 18:41 tarihinde demiş ki: lotr film olmamalıydı. Valla bence güzel oldu. Bu şekil, bazi detaylar atlanarak PJ bi DL çeksin 40 yıl köpee oliym. Adam yapiyo...[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 yapmasi iyi olduda yan etkileride cok kotu oldu..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 minas tirith in en yüksek salonundan, khazam dum un en derin mağrasına olan yolculuğumu ortaokul yıllarında (ki çok zaman önceydi) yapmış biri olarak ben o kıvırcık saçlı, şişman adamın ellerini öpüyorum böyle bir film yaptığı için. her ay en az bir kere izlerim filmleri. şiir okur gibi, müzik dinler gibi... yıllarca hayalini kurup, dokunmayı düşlediğim şeyleri gerçekleştirdi ki bombadil i, arwen i, faramir i affeder oldum. evet sağda solda ne kadar "apaçi" varsa arwen off çekti, legolas a vaaşşş dedi ama bu benim için hiçbirşeyi değiştiremedi. /ignore diye bi yeteneğim var =) p. jackson u çok severim ama j.r.r. tolkien e taparım... filmi çok severim ama kitaba taparım bilmem anlatabildim mi... silmarillion bence film olmaya uygun değil ama hobbit ten çok kral film olur ve tez zamanda çeker umarım peter abimiz...[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bence KESİİNLİKKKLE çekilmeli okumuştum ve acaip hoşuma gitmişti[signature][hline]Biz albümde g.t diince herkese batıo ama tv lerde sabahtan akşama kadar g.t goruorus .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 bence çekilmeli bu tür filmler şahsen saatlerin nası geçtiğini anlamıyorum ama ilk filmi gördüğümde elflere çok şaşırmıştım hayalimde apayrıydı bide 14 yaşında falan okumuştum anlatmym nası canlandırdığımı komik olur:)[signature][hline]-Cleglaw-, 05 Aralık 2005 20:59 tarihinde demiş ki:[/b] oha ciddi ciddi gay mi bu dela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Spidee, 26 Aralık 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Bence Lotr'nin filminin yapılması da yanlıştı. Ha film güzel miydi, bence güzeldi; ama bütün hayallerimi öldürdü. Kafamdaki karakterlerin yerlerini artık Peter Jackson'un kafasındaki karakterler aldı, o yüzden istemem Silmarillion'un film olmasını. Benim kafamdaki karakterler zaten hemen hemen aynıydı PJ'nin bulduğu karakterlerle. Hatta hep Arwen'i Liv Tyler gibi bi hatun olarak düşünürdüm, hakkaten onun oynayacağı açıklanınca şok olmuştum. Aragorn belki daha iyi biri seçilebilirdi. Bir de Hobbitleri daha farklı hayal ediyodum ben, daha küçük ve daha narin yapılı. Filmse, evet gerçekten çok iyiydi, hatta süper bir filmdi. Ama LoTR filmi değildi, ayrı bir filmdi o kitaptaki LoTR değildi. Kısaca çok güzel bir film, ama çok kötü bir lotr uyarlamasıydı.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ya kitapla filmi karşılaştırırsan tabiiki vasat ama Sadece kitabın özünü kullanarak süper bir iş yaptı peter jackson.. Hem zaten film güzel olmasayı adamlar kalkıp da bir ton oskar vermezdi filme[signature][hline]www.antipopvideos.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Film güzel, ama kendi başına bir film olarak güzel, LoTR olarak değil.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 DL ne hey allahım ya.. Dark elf trilogy diycem güzel senaryo çıkar , 3 film ama artemis falan olmaz karar veremedim :/ Ama bir drizzt şart : )[signature][hline]Shake it once, that's fine, shake it twice that's okay. shake it 3 times your playing with yourself again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 kesinlikle yapılmaslı hatta bana sorarsanız lok den önce çekilmeliydi...[signature][hline]"Kim ki cananı için canın sever, cananın sever, Kim ki canın için cananın sever, canın sever." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 walla sadece3 ilk yaziyi okudum ama silmarillion un filmi biraz aciiip olur ya belli bi hikaye yok çok genel ama HOBBİT olsa ii olurdu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: Fistan, 26 Aralık 2005 18:41 tarihinde demiş ki: lotr film olmamalıydı. lol[signature][hline]We've had our share of hard times but that's the price we paid and through it all we kept the promise that we made I swear you'll never be lonely... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Ancak ufak bi parçasından film yapılabilir ama hangi parça? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ufak bi parçadan oljaana hiç olmasın daha iyi.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ossun ossun =)[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 simarillion a dokunmasınlar illa yapılcaksa hobbit i yapsınlar 5 ordular muharebesi güzel olurdu ayrıca orta dünya cücelerini dogru dürüst görürdük[signature][hline]Bla bla bla... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 said: MyDyingBride, 27 Aralık 2005 23:50 tarihinde demiş ki: ossun ossun =) olmasın janım kitabıda mahfetmesinler dimi ama (=[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 ehe olmasin tabikide..[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance * msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phrygia Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2005 heh yaaa herşei tadında bırakmak gerek.o kitap ööle mükemmel.[signature][hline]i'll never believe in love anymore after this.. day after day i want you to say that you're mine you are mine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2005 silmarillion'un filmi zor be. çoğu diğerinden kopuk küçük hikayeler gibi yazılmış bir kitap çünkü, her ne kadar kronolojik sırada olsa da. belki tek bir hikaye de bağlantı kurulabilir hepsiyle, ama muhtemelen brçok ayrıntıdan taviz verilecektir böyle bir işlem sonrası, arada birkaç hikayenin atlanması bile söz konusu olabilir bence, bu da beni üzer. ağlarım böüea.[signature][hline]baa baa black sheep, have you any wool? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar