Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

annenizin erkek arkadaşı....??

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

Black le benden bahsediyorsan geyiğine takılıyoruz.Eğerki bu konu hakkındaki dusuncelerimizden bahsediyorsan benim ve black için geçerlidir (tanıdığım kadari ile o da yapar) klavye delikanlılığı ile alakası yok sadece olacak olanı soledim. Gucun yetmiyor mu uyurken geçir kafasına iki tane yada banyo yaparken aklına koyduktan sonra gucun kuvvetin bi onemi yok yine sacmaladım ama olsun[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Zephyros
Sosyal ağlarda paylaş

Divertissement

adres veriyorum pm den gel buluşalım sıkıyooosaa gösteriyim klavye delikanlısını !

:P[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

bizimkiler de ayrı

babamında arkadaşı var anneminde

hatta annem biraz çekinerek söylemişti bunu bana

gerçekten bunalımlı bir dönem geçirdi(evlilikle alakası olmayan sebeplerden ötürü). ayrıca evlenip boşanmış birisi için de hayat sona ermiş değildir. yeni bir sevgili bulmasında da bir problem yoktur.

ayrıca asla yeni gelen partner, sizin anne babanız yerine gel(e)meyeciğini, anne/babanız da, yeni partner de, siz de biliyorsunuz. zaten bunu beklemek mantıksızlık olur.

evlenip boşanmış bir kadın hayatı boyunca yalnız mı yaşamak zorundadır yani bu mudur olay? 30-35 yaşında ayrılmış olsa bi 35-45 sene boyunca yalnız mı yaşamalı. bir de kendinizi onun yerine koyun.

ayrıca bu tür ilişkilere karşı çıkmak da kusura bakmayın ama bence geri kafalılıktan öte değildir....[signature][hline]a.k.a. fastreload
Sosyal ağlarda paylaş

geri kafalilikla alakasi yok , yazmisim buyume sekliyle alakali orda diye.

aileden aileye , insandan insana degisir.

kimseyede kabul ettiremessin normal birsey diye , adam oyle gormus oyle buyumus.

daha neyini tartisiyoruzki[signature][hline]4 8 15 16 23 42
Sosyal ağlarda paylaş

bide şu var babamın evlilik dışı ilişkisinde kadını hiç acımadan dövdüm.
Evet öküzüm dövdüm haketti çünkü. bidaha olsa dahada döverdim

anneminde olsa anneminkinide döverim

ayıyım ben![signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 05 Ocak 2006 17:00 tarihinde demiş ki:

kimseyede kabul ettiremessin normal birsey diye , adam oyle gormus oyle buyumus.

daha neyini tartisiyoruzki
ben ilk sayfayı okuyup cevabımı yazdım aradaki mesajları atlamıştım. doğrudur büyüme şekliyle de alakalı ama ne ypasın yani o kadar yıl yalnız mı yaşamalı bir insan?

yada yalnızlık nedir bilir misiniz?hele hele 35inden sonra[signature][hline]a.k.a. fastreload
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir olay var annemin bu ilk ilişkisi ve babamla boşanmalarının üstünde 1 yıl geçtikten sonra olan birşey..onun mutlu olması en çok istediğim şey 9 aydan beri birlikteler ve babam olamaz evet zaten böyle birşey düşünmüyorum ama cidden babam kadar ilgi gösteriyor seviyor demiyorum kimse onun kadar sevemez ama ilgi gösteriyor baya fazla..yakında evlilik olabilirmiş ondan aldığım duyuma göre ilk benle paylaştı.annem bilmiyor.belki koyarım düğün fotolarını:Pşaka bi yana cidden mutlular ama annemi üzen tek şey annesinin ona olan tepkisi..[signature][hline]kissy kissy...boo!!

Sosyal ağlarda paylaş

ya sonuçta insanlar başlarına gelmeden anlayamazlar bazı şeyleri.. mesela bana aşırı ters gelio şu anda.. annemin sevgilisi olcak?? valla çok kötü şeyler olur heralde diye düşünüyorum..
ama bide işin şu kısmı var.. annemle babam niye ayrılsın durup dururken? babam bi kötülük yapmıştır, o zaman hakkı vardır.. ama hem annem kötülük yapacak, hem sevgili bulacak.. o anneyi de sevgilisini de komaya sokarım.. aynı şey tabiikide babam için de geçerli..
ama büyük konuşmamak lazım tabiikide..

son olarak mutlu olmak onların da hakkı.. ama ben kaldıramazdım heralde..[signature][hline][b]DeSo[b] Was Here!!!
Sosyal ağlarda paylaş

babamın benden 6 yaş büyük sevgilisi(eş olma adayı) var. bu kimsenin gözüne batmaz sanırım.. oysaki bence bu durum dayaklık...

annemin kendisiyle yaşıt yeni bir eşi var(pek yeni değil gerçi) bu milletin gözüne batıyor.. oysaki bence bu durum normal..

not:kız babamdan 15 yaş küçük[signature][hline]
Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
lilynessy, 06 Ocak 2006 01:06 tarihinde demiş ki:
babamın benden 6 yaş büyük sevgilisi(eş olma adayı) var. bu kimsenin gözüne batmaz sanırım.. oysaki bence bu durum dayaklık...

annemin kendisiyle yaşıt yeni bir eşi var(pek yeni değil gerçi) bu milletin gözüne batıyor.. oysaki bence bu durum normal..

not:kız babamdan 15 yaş küçük

Evet bu türk halkının erkek ve kadını birbirinden farklı mevkiilerde görmesinden oluyor bence çok yanlış birşey iki cinsinde birer birey olduklarını unutuyorlar erkek ne yaparsa mübah ama kadın belirli kuralların dışında hiçbirşey yapamaz bir erkek olarak bence çok yanlış bir bakış açısı var toplumumuzda...[signature][hline] _Kusuk_

Aut disce aut discede.
Sosyal ağlarda paylaş

eve kesinlikle...
zatn benim babamın ilişkisine dayaklık dememin nedeni kızın uyuz ve aptal olması(ki babamı asla kıskanmam yanlış düşünülmesin) ve kızın 15 yaş küçük olması...
yani babam 30 yaşındayken kız 15 yaşındaymış:)[signature][hline]
Sana beni öldürebilme gücü bahşediyorum,çünkü beni öldürmeyeceğine güveniyorum..
Sosyal ağlarda paylaş

itinayla dövebilirim ! =) gerçi baba daha bi farklı ya erkek genelde farkında oluyor.Ama şimdi kadınlarda şirret =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 05 Ocak 2006 17:00 tarihinde demiş ki:

daha neyini tartisiyoruzki

İşte geri kafalığın tanımını yaptınız zaten. Törelere, anlamsız geleneklere göre hareket ediyorsunuz. Bireye saygınız yok. Anneye sevginiz yok. Dayak var. Ceza var.

Biliyorsunuz halen namus cinayetleri işleniyor bazı yörelerde. Ne yapalım yetişme tarzları böyle deyip geçelim mi?

Anneniz ömür boyu yalnız yaşasın. Ömür boyu sizin cefanızı çeksin. Buyrun..[signature][hline]Kulaklara bak o_O
":)"":)"
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
Blackchaos arkadaşımız bilmemne tarihinde demişki

[Alıntı]
Divertissement

adres veriyorum pm den gel buluşalım sıkıyooosaa gösteriyim klavye delikanlısını !

:P[signature]
[Alıntı]

Yavaş! önce bana göster bakalım o delikanlıyı :P

Eski bi konu ama yakından ilgilendiğim için hortlatmak istedim.
İnsanın kaç yaşında olursa olsun aşık olması çok normaldir. Hatta çok güzeldir Ama çocukları için aynı şey söz konusu değildir. Sonuçta annenin kocası illede babanın yerine geçecek adam olmak zorunda değil. Ama Annenle yatacak kişidir. Çocuk kafasında kesinlikle yer etmiştir Her zaman için Anne ile Babanın yatması.(Uç istisnalar hariç :) ) Ki bu erkek çocuklarda dahada yaygındır. Ne kadar O kişi babam olmasada Sadece babamın yapabileceği şeyi yaptığı için insan ister istemez o kişiyi babasının yerinde görür ve rahatsız olur. Bu rahatsızlık işi kimisinde çok kimisinde az gözlemlediğim kadarıyla. Örneğin bana sorsalar sanırım gerçek aşkı tatmadan önce izin vermezdim. Ama şuan rahatlıkla verebilirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...