Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

annenizin erkek arkadaşı....??

-alatariel-

Öne çıkan mesajlar

eğer babam ayrıldıkdan sonra başka bir kadınla evleniyorsa ve buna sesimi çıkartmıyorsam,aynı şekilde annem'in kendi özel ilişkisine de ses çıkartmam.
Anne,özeldir..Annemi kırcak bir şey yapacağıma,hoşlansamda hoşlanmasamda annemin mutlu olduğu bir ilişkisi varsa,sesimi çıkartmam.
Haa..eğer annemi üzen bir olursa,işte o zaman,annemi üzen kişi karşısında beni öyle bir bulur ki,hayatı boyunca unutamaz.[signature][hline]Seni sen yapan yine kendinden başkası değil,her zaman kendin ol ki seni seven öyle sevsin.
4 ocak-Çagi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 05 Ocak 2006 15:27 tarihinde demiş ki:
Annemizin erkek arkadaşı = sabahlara kadar dövülecek arkadaş

arkadaş en kısa ozetiyle acıklamıs.bunun nedeni ise annemi ve kız arkadasımı ve kız kardeşimi (kız kardeşim yok ama olsa o da dahil olurdu) cok kıskanırım ve bole birseyi isterse bin yıl geçsin kaldıramam bilmiyorum belki tabu belki bencillik ama yapı meselesi gibime geliyor.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden
Hayatımı arıyorum kaderimin içinden
Artık öldüm ayrılıyorum dünya kaderinden
Şimdi çıkaracağım geleceğimi

Zephyros
Sosyal ağlarda paylaş

Kimi niçin dövüyorsunuz ya?
Anneniz boşandı diyelim, o kadar psikoloji altında sizlere bakmaya çalışıyor. Deyim yerindeyse gerçekten saçlarını süpürge ediyor.

Zaman ilerledikçe bir çok sorunu ortadan kalkmaya başlar ve normal olarak onunda bi erkek arkadaşı olur.

Eğer siz annenize boyna baskı yapıyorsanız, kadıncağız size o erkek arkadaşını söylemez dahi. Bence bu şekilde çok daha kötü.
Ama yok annenizle mükemmel bir ilişkiniz var, o zaman annenizin o erkek arkadaşından haberiniz olur ve muhtemelen tanışırsınız.

He erkek arkadaşını beğenmemiş olabilirsiniz, ama tabii ki aldığı tavırlar ve davranışları çok önemli. Zaten ona göre hareket edersiniz, annenize uygun olmadığını düşünürseniz eğer, oturup annenize bi güzel izah edersiniz durumu. Anlatırsınız, konuşursunuz ve elbet anlaşırsınız. Anneniz de ona göre davranmaya başlar.

Annenizin erkek arkadaşını dövüpte elinize ne geçicek ki üstüne bir de annenizi üzüceksin.
Bu sefer durumlar değişecek.

Doğru düzgün düşünün öyle yazı yazın lütfen, direk döverim demekle olmuyor.

Bazı şeyleri yaşamak lazım, he bir de yaşayıpta ders alamamak var. O insana zaten diyeceğim birşey yok.[signature][hline]Seni Senden Başka, Kimse Affedemez... Minke
(,,.(
(=' :' )
(,(" )(" )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Krusty, 05 Ocak 2006 15:44 tarihinde demiş ki:
olayı kendi açımdan bakıyorum. babam öleli 7 sene oldu, o insanın yerine gelmeye çalışan insan dayak yer sadece.

Dövmek yerine annenle konuşsana. O kişiyi babanın yerine getiren kim?

Evinize gizlice girmeye çalışan bir hırsızdan bahsetmiyoruz. Kim eve getirdi onu?

Kim?[signature][hline]Kulaklara bak o_O
":)"":)"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
matematik, 05 Ocak 2006 15:51 tarihinde demiş ki:
Annesini üzen insan en sefil, en rezil insandır.

+1
Kimse kimseye yeni baban bu diye getirmiyor.[signature][hline]Kırlara ilk kar düştüğü zaman, ölümünün ne güzel olduğunu sevdim seni içimde öldürdüğüm zaman...
Güzel, Özlü Sözler Arşivi by insighT a.k.a AthleT
Sosyal ağlarda paylaş

dediğim gibi bu kıskanclık ve bencillik ama babamla annem kıyamet dahi kopsa ayrılmaz.biz boyle gorduk diyeceğim al işte bi kro daha cıktı diyeceksiniz ama bilmiyorum ters geliyor. ilerde adam kardeşime yada anneme ters bi laf solese ben kaldıramam acıkcası gucum yetmesse buyuk bi ihtimal baseball sopamı falan kullanırım.sonuc olarak kaldıramam ha sen kaldırırsın o ayrı bunye meselesi desem.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden

Zephyros
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bir yanlış anlama var sanırım.

1) Kimse annenizin yeni erkek arkadaşını bir baba olarak kabul etmek zorunda olduğunuzu iddia etmiyor. Baba bir tanedir. Anneden sonra en değerli kişidir. Yerine kimse gelemez.

2) Annenizin erkek arkadaşını kabul etmek zorunda değilsiniz. Rededebilir ve evi terkedebilirsiniz.

Fakat hiçbirşey annenizi üzme hakkını size vermez. Onu birşeyler yapmaya zorlayamaya, ona baskı kurmaya hakkınız olamaz.

Anne oğul aranızda bu konuyu konuşursunuz fakat sadece o kadar..[signature][hline]Kulaklara bak o_O
":)"":)"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-alatariel-, 05 Ocak 2006 13:07 tarihinde demiş ki:
..ama son zamanlarda annemi biraz sıkıntılı görüyorum bunun nedenini ise daha dün öğrendim.teyzem ve anneannem bu konuda baskı yapıyorlarmış....

Heh normaldir, çok garip birşey değil baskı yapmaları, endişeleniyorlar hem onun için hem senin için. Hele teyze annenden büyükse korumacı tavır içinde olmaları normaldir.

Bu tür durumlarda aile büyükleri zaten genelde öncelikle çocukları ve onlar üzerindeki etkilerini düşünürler böyle bir ilişkinin. Dolayısıyla sen rahat olur, annene de destek verir ve bu desteği hem annen hem de anneannen ve teyzene gösterirsen sanırım en büyük sorun ortadan kalkacaktır.

Önemli olan senin kafana uyması yeni arkadaşın, ilişkinizin başında karşılıklı sınırlarınızı belirlerseniz ve kasılmadan devam edebilirseniz gayet güzel olur zaten.

said:
olayı kendi açımdan bakıyorum. babam öleli 7 sene oldu, o insanın yerine gelmeye çalışan insan dayak yer sadece.

Getirme o zaman? Kim gelebilir ki babanın yerine? Annenin yaşadığı bir ilişki babanın yerine biri geliyor demek değildir. Adı üstünde annenin erkek arkadaşı, belki kocası olur ama kalkıpta "baba" demek zorunda olmadığın gibi, böyle hissetmek zorunda da değilsin. Hatta sevmek zorunda bile değilsin; ancak saygı göstermek zorundasın hem ona hem annene.

Benim bir arkadaşımın da anne ve babası ayrı benimkiler gibi, arkadaş annesi yeniden evlendikten sonra o kadar güzel ve uyumlu bir ilişki kurdu ki annesinin eşiyle, kendi isteğiyle ve sadece kendisi onun bu hitaba layık olduğuna inandığı için ona da baba der yıllardır ne adamın ne de annesinin böyle bir talebi olmamasına karşın. Biyolojik babasıyla da gayet iyidir araları, bir sorunları falan yoktur, anlaşırlar severler birbirlerini, bir tepki değil yani bu.

Birini bir başkasının yerine getirmek zorunda değilsiniz, anneniz de değil. Siz de yaşamışsınızdır yürümeyen ilişkiler; kız ya da erkek arkadaşınızı bir öncekinin "yerine" mi koyuyorsunuz? İstenilince değiştirilecek bir eşya mı bu? Bence böyle düşünmek baba kavramını zedeler, sadece annenizin bir ilişki yaşadığı birinin "babanız yerine geçebileceğini" nasıl düşünebilirsiniz aklım almıyor benim mesela.[signature][hline]
Nefir of BL
Godon Onerous - BL

Sosyal ağlarda paylaş

hehe tabiki dövmem ama şöyle birşey var

Kadın psikolojisi bir erkek rahatlıkla kandırabiliyor umutlar vaad edebiliyor.Yapmadık mı ? hepimiz bir kadını kandırmışızdır elbet.
Bazen farkedemiyorlar

tabiki annem boşandıktan sonra falan birisini hayatında görmek istiyorsa özgürdür.
Ama onun istemesiyle olmayacağınıda bilmesi gerekir.
Hayatta çocuklarına karşı sorumluda olması gerekir.Ben sizin annenizim istediğimle gezerim mantığında olmaz.
Çok şükürkü türlü türlü insan tanıdık ve kimin ne mal olduğunu anlayabilecek kapasiteye geldik.
Kadın psikolojisi herifin dallamalıklarını dalaverelerini görmez sadece sevgisini görür.
İşte ben bunları gördüm mü

elimden kim alabilir o adamı merak ediyorum doğrusu =) Döv döv doymam vallahi[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Şimdi ne yapsam nafile!...
Ve Kim demiş "can eskimez" diye
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:

adam iyi niyetliyse ne olucak ?.ama elbettekide karsi olmak bu durumda olan her cocugun bir tabusudur.bende bu durumda bi cocuk olsaydim ayni tabuya sahip olurdum heralde..[signature][hline]Through purity and through light.And the grace of the night.We sing and we dance.To our black heart romance

ku² + pi² = be² =))

* msn
Sosyal ağlarda paylaş

black benim bildiğim sen cok çelimsizdin ya nasıl dovcen kapı gibi adamı =)

mydying ne guzel imzan varmıs ole cok derin manalar içeriyor gibime geldi.[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden

Zephyros
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 05 Ocak 2006 16:14 tarihinde demiş ki:
tabiki annem boşandıktan sonra falan birisini hayatında görmek istiyorsa özgürdür.
Ama onun istemesiyle olmayacağınıda bilmesi gerekir.
Hayatta çocuklarına karşı sorumluda olması gerekir.Ben sizin annenizim istediğimle gezerim mantığında olmaz.

Buna tabii katılırım ben de, zaten anneniz için de muhtemelen en önemli ve değerli yorum sizinki olacaktır ilişkisi veya arkadaşı hakkında. Olması da gerekir zaten, ben her zaman ne düşündüysem açık açık söyledim mesela, bunu da yapmam gerektiğine inanıyorum zaten, hak değil sorumluluk bu.

Öte yandan anne de haliyle kendi sorumluluklarını ihmal etmemeli, eder ise uyarılmasında ve doğru yolun gösterilmesinde fayda var tabii de, yok sopayla yok kalp kırmayla olacak iş değil bu elbette.[signature][hline]
Nefir of BL
Godon Onerous - BL

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zephyros, 05 Ocak 2006 16:17 tarihinde demiş ki:
black benim bildiğim sen cok çelimsizdin ya nasıl dovcen kapı gibi adamı =)

nihahaha evrim geçirdim pokemon gibin! bLackcha0s oldum işte eskiden blackchaos dum

1.82 76 kilo =) pek bi çelimsizmiyim :P[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 05 Ocak 2006 16:21 tarihinde demiş ki:
bize ters.

aileden aileye degisir , buyume sekliyle alakali.

işte budur mantık yani mantıksızlık bize ters bitti en guzeli ya. Aslında ne kadar bu dusunceye katılsamda onlarında duygusal olarak birşeyler yasamaya hakkı vardır dusunceside ağır basmıyor değil.Bu konu biraz sonra erkek istediğiyle cıkar yasar yapar ama kadın beyaz gomlektir hemen kirlenir felsefesine donerse hiç sasırmam.
bu arada black izmitte bulusalım o zaman =P[signature][hline]Kaderimi kovalıyorum karanlığın içinden

Zephyros
Sosyal ağlarda paylaş

buluşuruz

Zegna da yazmış :)=

bize ters tamamda bize ters diye kalkıp vurucak halimiz yok.Bizede ters ablamın bi çocukla konuşması bile beni deli ediyor ama yapabilecek birşey yok =)[signature][hline]Eskiden yeterdim kendime
Artardım bile
Bu can tedirgin bu tende
Can da eskimiş
ben de

/Bedri Rahmi Eyüboğlu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...