Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hasselbaink galatasaraya mı bilmem ama satılması muhtemel bi de crespoyu aldı chelsea. bize gelse tabi şahane olur[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 lol riquelme'yi fatih terim istememiş diye bişi yok be, olmadı anlaşamadılar heralde, zaten kesin geliyor diye birşeyde denmedi hürriyet, milliyet, sabah gibi gazeteler haber olsun diye veriyorlardı yok şu olmuş yok şukadar paraya anlaşmışlar vs. vs., hepsi baloooon neyse inşallah hasselbaink gelirde bir forvetimiz olur adam gibi formda[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 niye gelmesin?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor-Wizard of the Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 normal şartlarda o takımda ilk 11 oynamaması lazım çünkü neyse zaman sonucu gösterir[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 said: LvL_Sabo, 23 August 2003 22:47 tarihinde demiş ki: mcmanaman falan lafları da geçiyo, onu da inşallah almazlar. iğrenç bir herif. [hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Sen mcmanaman'ı liverpooldayken izlemedin herhalde...Bir aralar (geçmişte)beckhamı sağ kanattan ortaya aldırtmıştı[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 eee ? son 3 senedir herif hiç birşey yapmıyo, bana ne eski halinden. allah allah yaaaaa :D LOL[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 yahu bu adamların şuanki formları daha önemli eğer bu tip bi konu tartışılıcaksa mcmanaman madrid'de şans bulamıyor, formuda oldukça düşmüş, oynayamıyor, 3 sene önce oynadığı futbolun kime bi yararı varki şimdi ?[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 24 August 2003 01:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiLgriM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 hasselbaink yenı premier league ıle bırlıkte de çatır çatır topunu oynuyo onu chealse ne satar ne kiralaR[hline]Eğer öküzlerle domuzlar konuşabilseydi, yemden başka şey düşünenlerle alay ederlerdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 3ü birden gelsin? nası ya?yabancı kontenjanı denen bi olay var farkındaysan. en fazla 1i gelir ki ondan da çok ümitli değilim ama 3ü de klüplerinden gsye gelmese de ayrılma ihtimalleri yüksek çünkü riquelme yabancı kontenjanına takılıyo. mcmanaman zaten kulübede kök saldı. hasselbaink de cresponun gelişiyle öyle olur muhtemelen.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 federasyon istediği zaman bitecek :) seneye 6 yabancı 6sı da sahada oynayabilir sonra 5 yabancı sonra 4 böle düşecek die biliyorum proğramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 5'e kadar öyle ama 4-3... vs. inmicek yani yeni uygulama yok şuan için, 2 sezon içinde 5 yabancı oyuncu kontejyanı kalıcak bu arada bu yazılılardan hiçbirinin gelmeme ihtimali çok daha yüksek en az 1'inin bile gelme ihtimalinden, sonra hayal kırıklığı yaşamasın kimse gerçi 1 forvet gelicek gibi gözüküyor çünkü hakan şükür parmağını kırmış vede sezon arasında ameliyat olana kadar iğneyle oynayacakmış, bu durumda gelebilir 1 tane forvet[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 gs'de hasselbaink soku.. chealse'den yıllık 2.5 milyon euro alan hasselbainkten gelen açıklama sarı kırmızılı camiayı şok etti "başka bi takıma gidersem bundan daha yüksek bi ücret alırım gs'den de daha yüksek ücret talep ederim" bu açıklama sonucunda hasselbaink'in barcelona'ya daha yakın olduğu açıklandı.. hayırlı olsun gslilere..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 hasselbaink chelsea'den yıllık 3 milyon euro alıyor doğrusu o işin vede merak ettim kaynağı nedir haberin ? yanlış anlaşılma olmasın anlaşıldı veya oha nasıl bize gelmez falan anlamında yazmadın ama sadece haberin balon olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum barcelona'nın ilgilendiğini birkaç yerde daha okudum ama barcelona ilgileniyorsa bu demektirki kluivert veya saviola'yı kenara alıcak, bu durumda ikisinden biri büyük ihtimal kiralık duruma geçicek, saviola falan olsa çok daha iyi olur ama hayal gibi hasselbaink büyük ihtimal kalıcak takımında[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 galatasaray da adam yedek kalmamak için eğer şamp.liginegirersek bizde o olmadı elber ....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 galatasaraya yabancı futbolcu artık gelmez.[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 tabii ki denenmek üzere brezilyalı futbolcular gelebilir. yani düşük maliyetli... para var mı cimbomda? bunu herkes biliyor YOK[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 99 milyon dolarımız var, bunun 10-15'ini kasarsak tepe tepe harcarız. o yüzden bilmeden konuşma[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 kasın ve sonra gününüzü görün[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 stad inşaatı = 99M$[hline]Bakın, nota dediğiniz konu müzik notası değildir. Bunların bir ağırlığı vardır. Aklınıza esince nota verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 senin dünyadan haberin yok be güzelim neyse[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 yanlış biliyorsun trikep... 99milyon$'ın bir kısmı stad, bir kısmı transfer ve bir kısmı ödemeler için ayrılmıştır bu kadar ilgilenen arasında bilmeden yazı yazmak kötü durumlara sokabilir insanı, yazı yazmadan araştırın biraz[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: fizban, 24 August 2003 21:41 tarihinde demiş ki: aldığınız 99 milyon dolar nedeniyle de ödeyeceğiniz 135 milyon dolar var 10 yıl içinde.[hline]Bonecrusher: yoğurttan çıkmış ak çatal eee konu bu değil ki[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 stad inşaatı 99 milyon doların ayrısından az bir kısım için. asıl borçlar için alındı ve 10-15 milyon dolarlık bir kısım transfer için ayrıldı diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 said: Mephisto_, 24 August 2003 18:02 tarihinde demiş ki: 5'e kadar öyle ama 4-3... vs. inmicek yani yeni uygulama yok şuan için, 2 sezon içinde 5 yabancı oyuncu kontejyanı kalıcak bu arada bu yazılılardan hiçbirinin gelmeme ihtimali çok daha yüksek en az 1'inin bile gelme ihtimalinden, sonra hayal kırıklığı yaşamasın kimse gerçi 1 forvet gelicek gibi gözüküyor çünkü hakan şükür parmağını kırmış vede sezon arasında ameliyat olana kadar iğneyle oynayacakmış, bu durumda gelebilir 1 tane forvet[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum mephisto.. haber balon diil lig tv sabah spor'da izledim.. izlemiştim yani mesajı attığımda.. öyle yani..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 hayır balon olan kısmı parada anlaşılmama kısmı parada galatasaray cimrilik yapmadı bu konuda ve imkanını zorladı ama hasselbaink'in gösterdiği beklenmedik şekilde iyi olan performansı sonrasında chelsea bırakmama kararı aldı, aynı şekilde hasselbaink'te kalmak istiyordu zaten 2 golü var premier ligde[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar